Dilema
Raspunsuri - Pagina 3
violeta69 spune:
Costi,
Cata suferinta!Eu pot spune ca te inteleg asa de bine caci in mare parte povestea ta seamana cu a mea...
Vreau doar sa-ti spun sa ai grija de viata ta pt. ca tu nu ai copii si intr-un fel nu-l desparti de tatal lui, daca as putea ti-as da mai multe sfaturi numai ca nu stiu daca sunt tocmai eu in masura sa fac asta....
Sper ca totul sa fie bine,
Cu drag,
Violeta
jenii spune:
Imi pare rau ptr tot ceea ce ti se intampla si vreau sa cred ca vei lua decizia corecta ptr tine. Eu sunt o scorpioana si vroiam sa iti spun ca toti scorpioni pica f repede dar se ridica mai repede decat au picat asa ca sa nu te tina pe loc faptul ca ii pare rau asta numai in cazul in care dea lungul celor 15 ani de casnicie nu ai avut si clipe de fericire alaturi de el.Sa nu crezi vreodata ca barbati sunt fara cusur si ca sunt perfecti.Eu sunt deloc compatibila cu sotul meu el fiind taur ,din mai multe puncte de vedere dar i-am spus si am avut grija sa si vada ca nimic nu ma va putea tine langa el daca nu ma respecta si se pare ca a invat cate ceva asa ca iti doresc multa intelepciune. Este asa de simplu sa distrugi o casnicie dar este la fel de greu sa iti mai faci alta .
mariamunteanu spune:
Jeni, ce coincidenta, si eu sunt scorpioana iar sotul meu e taur si ne potrivim bine chiar daca trebuie sa mai lasam unul de la altul.
Costi, pot sa confirm ca scorpionii se ridica f. repede, deci sa nu te impresioneze ca sufera, ii va trece curand si va reveni cu forte proaspete la viata dinainte. Nu am incredere in general in barbatii care fac ce ti-a facut el tie, indiferent de zodie. NU cred ca se va corecta, da dovada de instabilitate psihica si chiar cruzime. Caracterul nu se schimba, poti fi sigura.
Pe de alta parte, te-as sfatui sa nu cazi imediat in bratele celuilalt oricat de bun si s-ar parea. Pastreaza o rezerva ! Scopul tau este sa-ti revii si sa-ti gasesti drumul, nu sa devii dependenta de altcineva.
Iti doresc multa rabdare si hotarare,
Maria
NinaB spune:
incercarea de umilire, dominare si agresare a partenerului e semn de inferioritate! si de lipsa de bun simt si umanitate!
ankka13 spune:
Daca te-ai hotarat nu te intoarce din drum , si chiar daca ti se face mila nu-i arata . Lui se pare ca nu i-a fost mila de tine cand te-a pus in situatiile descrise . Va sti sa te apreciaze dupa ce vei pleca , si mai incolo , daca vezi o schimbare de atitudine , cine stie .... Dar lasa-l sa vada ce inseamna fara tine . Si incearca si pe celalalt plan . Fa-ti o noua relatie . Sa cunosti si o altfel de relatie . Doar el a facut-o cat erati voi impreuna si acum tu sa-l ierti asa usor ?
Loma spune:
Nu vreau sa fiu rea, dar tu chiar crezi ca el sufera?, eu nu inteleg asta, dar inainte sa inceapa relatia extraconjugala nu s-a gandit ca si tu ai suferit mult, dar nu era la prima abatere, ci pur si simplu pentru ca nu a mers relatia lui a revenit la tine.
Dar ce tu esti mama ranitilor?, si de ce sa meriti o asemenea soarta, pentru ca sufera el, dar suferinta ta nu se pune?
Eu nu as sta sa-l mai vad cum sufera, pur si simplu nu ma mai intereseaza, sanse a avut si ti-a dovedit ca nu e in stare sa-ti ofere stabilitate, fugi fugi si iar fugi, copii nu aveti, si anii trec in defavoarea noastra, si sa stii ca nici spre batranete nu se linistesc, asa e caracterul unora.......dar stiu e usor sa dai sfaturi..
Eu zic ca ciorba acrita e bors, nu mai poti sa o dregi.
Dumnezeu sa-ti lumineze mintea sa iei decizia buna, Costi.
Iti tin pumnii.
Smerenia este regina virtutilor.
Aprilie spune:
Costi, nu prea stiu ce sa zic...faptul ca te-a parasit de 2 ori (urite lovituri, de fapt sint socuri,mai mult decit lovituri)si ca a avut o legatura 6 luni arata CLAR ca nu te iubeste cu adevarat (plus ca te umileste in public - inacceptabil,dupa parerea mea).
Nu te-a iubit PE DEPLIN niciodata,dupa socoteala mea...
Tu ai fi putut sa-i faci asa ceva ? Sa-l parasesti de 2 ori,sa te detasezi intr-atit incit sa-i ceri sa va despartiti ? Iar acum, la 15 ani sa ai un amant 6 luni ?? Dupa cum ai postat, nu cred !
Iar acum, ti se rupe inima de mila lui.... trezeste-te, fato,ca esti TINARA inca, ai inca ani multi in fata (daca traiesti 70 de ani inseamna ca mai ai vreo 34 inainte,care pot fi alaturi de un sot BUN ).
Ai incredere in tine ! Tipul care te sustine acum e O.K., puteti fi prieteni...ce o fi mai departe, vei vedea pe parcurs.
Recistiga-ti respectul de sine si sanatatea (zdruncinata de Sot)si nu te mai lasa fraierita de prefacatoriile lui...
Daca iubesti cu adevarat pe cineva, nu poti sa-i faci ce ti-a facut el tie ! Imposibil ! Parerea mea.
Loma spune:
Costi hai intra si spune-ne ce ai decis. Asteptam vesti, stim ca iti este greu, insa noi te sustinem.
Am vrea sa aflam ca ai dat trecului relatia ta si esti pregatita sa incepi o noua viata.
Vezi cam toate ti-au zis acelasi lucru, nu merita sa te mai intorci.
Si nu fi neincrezatoare in viitorul tau, sa stii si noi iti confirmam ca exista si barbati adevarati care isi iubesc nevestele si fac tot posibilul sa le faca fericite.
Poate eu sunt prea dura, dar trebuie sa-ti stabilesti niste reguli, principii, daca cel de langa tine le-a incalcat ca nu e pentru tine, chiar daca ti se pare greu daca il accepti asa, tu vei suferi nu el.
Stii aici canadienii au o vorba in afaceri, daca tu m-ai fraierit pe mine esti un prost, daca ma mai fraieresti si a doua oara eu sunt un prost. Si sa stii ca mare dreptate au.
Iti doresc sa treci peste.
Smerenia este regina virtutilor.