L-ati ierta daca......
Daca v-ar insela si apoi ar vrea sa va impacati? Ati mai putea sa-l atingeti?
Imi cer scuze daca sunt prea directa... de cand a inceput aventura asta a lui (de vreo 2 luni) l-am tot rugat sa renunte la ea, avem un copil de crescut... Acum a renuntat ea la el... si el vrea sa se intoarca la noi.
Niciodata nu am fost pusa in postura de a lua decizii atat de grele... care vor afecta atat viata mea, cat mai ales a Iuliei.
Si ca sa fie si mai bine, vrea sa seintoarca, dar nu simte nevoia sa-si creasca copilul, sa-l aiba mereu prin preajma... se joaca cu el, dar atat. Fara sa-i poarte de grija daca are pampersi, mancare...
As putea face ceva sa-l schimb? Oare mai merita?.....
Mihaela si bb Iulia va doresc sarbatori fericite
Raspunsuri
Pisicuta spune:
DA!
Oricine are DREPTUL la A DOUA SHANSA!!!
Ash fi lipsita de sentimente shi, mai ales, de ratziune daca nu ash proceda in felul acesta!...Greshala este omeneasca, chiar shi cea de genul celei pe marginea careia ai deschis acest subiect!
Daca se repeta...atunci este cam nasol!
*Sanatate maxima tuturor shi pupici dulcici *
Karla spune:
Doamne fereste! Eu cred ca nu l-as ierta: dar eu sunt rea si ne certam de cate ori unul dintre noi trebuie sa plece undeva departe de casa: eu in tara el in afara!
Asculta sfaturile noastre dar decide tu: a fost o ratacire, crezi ca vor fi si altele, te respecta?
lala spune:
daca il mai iubesti il poti ierta dar trebuie sa poti uita si ca te-a inselat (pentru asta trebuie timp). Am avut niste prieteni care se iubeau nespus, ea a calcat stramb, el a 'iertat' dar de fiecare data cand se certau el incheia cu 'crezi ca eu sunt X?'.Pana la urma s-au despartit.
Roaga-te sa poti lua hotararea buna.
Catalina spune:
Oricat as vrea sa imi vad familia ca inainte si oricat de dureros ar fi, nu as putea sa il primesc inapoi. Nu m-as putea gandi decat la ei doi impreuna si nu ma pot supune la un astfel de stress.
Sunt multe la care m-as gandi: ca il voi schimba numai pentru o perioada si ca se mai poate intampla acelasi lucru mai tarziu, ca face comparatie intre mine si ea, ca a venit la mine pentru dintr-un compromis ... o gramada de chestii ce nu ne-ar ajuta deloc casnicia si asa destul de incercata in cazul tau.
Eu i-am spus de pe acum sotului meu ca nu l-as lua inapoi, macar sa stie ca in momentul in care decide sa o ia intr-o alta directie, a facut-o pentru totdeauna ...
Acuma, astea sunt opiniile noastre, tu faci ce iti dicteaza inima si mintea ta ...
Catalina, o viitoare mamica
Raluca spune:
Greu de spus Mihalela...poate da, poate nu!
Daca il cunosti suficient de bine incat sa ai certitudinea ca nu o sa o faca a doua oara atunci da!
In plus daca ar fi un tatic adevarat din nou as sta si m-as gandi la al accepta inapoi...
Dar toate acestea doar tu le poti stabili...a uita e omeneste a ierta e Divin.
Raluca si Ilinca
Adela spune:
Daca m-ar insela si ar reveni? NU! Categoric nu l-as ierta ...cu atat mai mult cu cat "ea" l-a lasat pe "el" si nu invers! Asta intareste si mai mult raspunsul: NU! Cu alte cuvinte daca respectiva nu te lasa nu te intorceai sau cum?
(fac o paranteza sa-ti spun ca ti-am citit de la inceput povestea.... Inca de pe forumul vechi.... ATUNCI eu iti sugeram sa-i mai dai o sansa.... dar dupa cate s-au petrecut.... Cred ca ar trebui sa fii mai hotarata.
Indiferent de raspunsul tau sa nu-ti para niciodata rau de hotararea luata. Sa nu te uiti in urma! Alb sau Negru..... Aici nu mai exista Gri! ACUM e momentul.
Numai bine!)
Adela &Julia
Bettina spune:
Eu am o mare convingere: TOT RAUL ESTE SPRE BINE!
Pentru mine, orice se intampla rau, este ceva pozitiv. Pare paradoxal!!!!
Si m-am convins de multe ori ca asa este
Asa ca actioneaza ca atare.......BAFTA!!
Numai bine, MADI&ANTONIA
anisia spune:
Mihaela,poate te dezamagesc dar nici eu nu l-as ierta.In schimb te-am cunoscut si pe tine si o parte din povestea vietii tale din copilarie si cred ca raspunsul la aceasta intrebare deja ti l-ai dat singura.Atat insa ca vorba Vilmei :ea la parasit pe el si nu invers.Daca se intampla si a doua oara,si atunci va constientiza si Iulia si va suferi mai mult?Asa pana creste mai mare Iulia rana din sufletul tau se vindeca si ea nu-ti va simti suferinta prea mult si cand va afla ce s-a intamplat intre tine si tatal tau ,atata timp cat va simti in tot acest timp afectiune din partea amandurora,chiar daca nu sunteti impreuna,va intelege si va trece mai usor peste despartirea voastra.Oricum tu stii cred eu cel mai bine ce hotarare trebuie sa iei,eu nu vreau decat sa-ti spun sa cantaresti bine avantajele si dezavantajele.Si unul din dezavantaje ar fi ca daca te impaci cu el Iulia nu va simti armonia dintre voi(intre voi deja s-a interpus o prapastie mare-si e nevoie de foarte mult timp sa se umple sau mai rau-ar putea sa se adanceasca si mai mult)si caldura care se aterne peste o familie cu parinti asa tineri ca voi.
Iti doresc multa bafta si mult curaj in luarea unei decizii cat mai bune pentru toata familia.
Te pupicesc pe tine si bebica Iulia!
Adina si bebe Rares-Costin.
quote:
Initial creeata de mihaelas
Daca v-ar insela si apoi ar vrea sa va impacati? Ati mai putea sa-l atingeti?
Imi cer scuze daca sunt prea directa... de cand a inceput aventura asta a lui (de vreo 2 luni) l-am tot rugat sa renunte la ea, avem un copil de crescut... Acum a renuntat ea la el... si el vrea sa se intoarca la noi.
Niciodata nu am fost pusa in postura de a lua decizii atat de grele... care vor afecta atat viata mea, cat mai ales a Iuliei.
Si ca sa fie si mai bine, vrea sa seintoarca, dar nu simte nevoia sa-si creasca copilul, sa-l aiba mereu prin preajma... se joaca cu el, dar atat. Fara sa-i poarte de grija daca are pampersi, mancare...
As putea face ceva sa-l schimb? Oare mai merita?.....
Mihaela si bb Iulia va doresc sarbatori fericite
salhiuta spune:
Ca sa ierti trebuie in primul rind sa uiti iar ceea ce a facut el este de neuitat.Am vorbit cu o prietena psiholog si mi-a spus ca un copil se dezvolta mult mai bine cu un singur parinte decit cu amindoi intr-o tensiune continua.Pentru a face acestpas trebuie sa te gindesti in primul rind la copilul tau si apoi la tine.Tu stii cel mai bine situatia deci fa ce-i mai bine pt el.