Cum explicam ce sint visele unui copil?

Cum explicam ce sint visele unui copil? | Autor: Theodora

Link direct la acest mesaj

In ultimul timp,Yannis se trezeste tipand si imi spune ca cineva a venit si l-a speriat!!!
Aseara de ex s-a trezit tipand si imi cerea sa gonesc cainele,linga noi avem o curte cu un Dog German,gemenii il striga Alogaki,adica Calut!!!
Era sigur ca Alogaki e in pat la el si cu greu l-am convins ca era doar un vis!
I-am spus ca e doar un vis,ca a venit doar cidn a facut nani-nani,dar nu stiu cit a inteles!
Voi ce faceti cum la explicati ce sint si de unde vin visele?

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI La multi ani! Theodora,Alexandros & Yannis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

eu ii spun fetitei mele ca visele nu sunt adevarate, ca nu exista. ea mai are cosmaruri cu fantome- de la scooby-doo sau cu catei sau mai stiu eu ce...si altceva, care a functionat ff bine: ei ii era frica mai mult seara, pe intuneric, la culcare si i-am zis ca doamne-doamne are grija de ea. i-am aratat iconita de pe perete, i-am zis o povestioara despre cum Dumnezeu vede tot si ii protejeaza pe toti. asta era pe la 2 ani. i-as fi zis de ingerul pazitor, poate era mai indicat, insa ea nu cunostea termenul de "inger" atunci, insa de doamne-doamne stia demult, ca mergem des in parcul bisericii...

Mergi la inceput