La France (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Curaj si succes, Oana mica !

Nadine, generalistul e perfect capabil sa-ti urmareasca sarcina, ecografiile le vei face la un cabinet specializat si analizele la singe le vei face la laborator.
Eu am fost urmarita de ginecolog tot timpul pina in luna a 7-a cind m-am dus la spitalul unde am nascut si am vazut medicul obstretician.
De 2 ori ginecologul era in vacanta si am facut controalele lunare cu o moasa. Daca ai prietene apropiate in zona intreaba cum este generalistul ca sa te linistesti.

Elena, cursuri placute si sanatate sotzului !

La multi ani la Ioni si Ioane si Oane !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Nadine,eu am o prietena care a nascut acum trei luni,a fost urmarita toata sarcina de medicul generalist(medic cu specializare in gineco) iar din luna a saptea,a trimis-o la spital unde au luat-o in evidenta moasa!!In orice caz,daca nu ai probleme si totul decurge normal,nasti cu moasa,medicul nu are de ce sa vina sa te vada!
Eu am fost urmarita de un ginecolog pina in luna a saptea(ecografiile le-am facut la un centru specializat) iar din luna a saptea,am fost urmarita de moasa la spital!!

Oana,bafta!!Hai ca poate nasti pina miine,si iese cum am prezis eu!!!!!!

Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

..............sau poimaine, cum a zis Tarot-ul meu

Un pupic!

Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Mesaj primit de la George (mi-a scris azi-noapte):

Buna sunt George. Oana e la spital. Am dus-o pe la ora 10:30. Avea
contractii cam la 7 minute una dupa alta. Are si acum . Au zis ca ii face peridurala imediat ce se deschide colul mai mult. Daca nici maine nu naste, o provoaca pentru luni. Au tinut-o pana la 2:30 pe monitoring si abia dupa aia au bagat-o in camera ei.

Eu am vorbit acum cu ea la telefon, nimic nou fata de azi-noapte. Are dureri mari, dar nu ii fac nimic atata vreme cat colul nu se dilata suficient. E tare obosita, n-a reusit sa doarme deloc...
Trec mai tarziu pe la spital.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Multe, multe de la Mara si de la mine, iata ca Seb s-a hotarit in sfarsit sa vina la mamica lui!
Doamne ajuta msi nastere usoara!
Lu, spune-i din partea mea sa insiste cu peridurala, chiar daca colul nu e deschis bine, sa zica ca e obosita si epuizata, si s-ar putea sa ii faca totusi mai repede peridurala, macar de dureri sa scape.

Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Oana ,iti tin pumnii !!!Sa nasti usor si sa vii sa ne povestesti!!
Te pupam dulce

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Oana, Doamne ajuta sa nasti repede si usor. Ma gandesc la tine si iti tin pumnii ca totul sa termine cu bine.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Vin de la spital. Nimic in plus fata de azi dimineata: Oana e bine... intre doua contractii, dar in timpul contractiilor s-ar urca pe pereti de durere. De aseara pana azi a mai castigat un centimetru de dilatatie. Cand o sa mai castige inca unul, or sa-i faca peridurala, dar nu inainte. Maine dimineata vor incepe sa-i puna perfuzii in speranta declansarii nasterii (asta daca nu se intampla nimic in noaptea asta). Deci nimic nou. Contractiile sunt destul de apropiate una de cealalta, dar neregulate: din 8 in 8 minute, apoi din 4 in 4, sau din 5 in 5, din 7 in 7 etc...
Asteptam maine.

O seara buna.
Lulu

Dragii de noi
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Otilia ce fotomodel cresti tu !... este o dulceata si mi-e mila de voi ce de griji veti avea cand o fii mai mare si 'or cauta-o baietii pe scutere ...
Fiind mama de fetita mi-e mila si de mie (si mai tare)!!!

Oana sper ca ai terminat cu impinsu' si ca esti in sfarsit cu bebe in brate! Asteptam vesti ca sa te putem felicita.

Mergi la inceput

ATENTIUNE, ATENTIUNE, MARE ANUNT MARE!!!!

Azi, 10 ianuarie 2005, la ora 8.40 a venit pe lume, in urma unei nasteri normale, bebe Sebastian-Stefan, 3.460 gr, 51 cm, nota 10!!!

George ne-a anuntat veste cu vocea tremuranda, si ne-a povestit detaliile nasterii.
Aseara la ora 11, Oana a inceput sa primeasca perfuzii pentru accelerarea contractiilor. La 1 i s-a facut peridurala, deci n-a mai simtit durerile. George, care la inceput spunea ca el nu va veni la spital in ziua Z, a stat alaturi de Oana tot timpul, a ajutat-o sa impinga si sa respire, a fost de fata cand a iesit bebelusul.

Chiar acum m-a sunat si Oana. E inca cu bebe sunt inca in sala de nasteri, pentru toaleta de dimineata. L-am auzit pe Sebastian gangurind la telefon. E frumos foc, are par, capul rotund, nasul carn (ca Oana) si o gurita mica (ca George). Asta e descrierea Oanei.
Ma intind la vorba, scuzati-ma, sunt tare emotionata! Abia asteptam sa ne vedem si noi finutul!!! Peste 3 ore avem voie sa mergem si noi, o sa-i facem poze si cu permisiunea Oanei, o sa pun cateva in album.

Dragii de noi
La Rochefoucauld

Mergi la inceput