fete din Austria 13

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

klavier scuza ma ca n am vazut ca deschisesei tu pagina(cu nume putin schimbat,probabil de aia nu mi a sarit in ochi)

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

fetelor

Sunt si eu intreaga pe ici pe colo..e mama la mine, drept pentru care o iau pe cocoasa pentru orice, am rabufnit un pic amandoua..de...doua caractere tari si incapatanate.
Nu mai sunt asa pe panta alunecoasa, n-am cum de fapt, ca ma inteapa mama
imi face mai nou noptile ferfelita, se trezeste de 2-3 ori pe noapte sa manance, ziua sunt chiauna si bezmetica. Ma gandesc serios sa nu mai fac si al 2-lea copil. Abia fac fata la unul, chiar nu stiu daca as rezista cu doi, sau daca nu ma arunc de pe acoperis.
Nu sunt prea coerenta, dar in capul meu e o dezordine de nedescris. Voi ati trecut prin asa ceva? Nu sunt in stare sa leg doua idei, sunt cu organizarea la pamant...caut scobitorile in frigider si si laptele in dulap si toata ziua merge masina de spalat. Eu nu stiu frate cand mai puteti sa faceti si altceva in afara de copil

Despre intalnire...mie mi-e greu si am un stres teribil sa ies cu caruciorul pana la spar-ul din colt! Eu cred ca nici concediu n-o sa mai fac pana face piciul 16 ani s n-o sa mai vrea de nici o culoare cu noi. Pe bune, fetele cu copii! Cum puteti sa va organizati...si imbracaminte de schimb, pampers, si borcanele si carucioare, dar si rujate si cu zambetul pe buze la barbat? Eu ma ratoiesc la toata lumea. Deci, dupa cum ati banuit, mie momentan Salzburgul mi se pare la capatul pamantului. Spuneti o data si poate s-o intampla o minune, o alta minune e sa il tarasc si pe sot dupa mine!!

V-am amtetit cred, dar asa sunt eu acum
Cand m-oi trezi?

Multa bafta Viktoria cu nasterea, in caz ca te ia mai devreme!
Carolada, ai venit ca un titirez din Ro, de fapt asa esti tu mereu , esti pusa pe fapte mereu, nu ca alti lenesi, ca mine
Alexa, mai ai putin si incepi si alergi toata casa dupa flacau! A zis mama? :)
Klavier, tot ma gandesc la tine cum faci fata Mai mergi la vreun concert, mai ai timp?

Numai bine fetelor. Mama mai sta o saptamana si apoi o sa avem un pic linistea noastra in doi plus unu

numai bine la toate fetele!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

buna dimineata
Alina,ma bucur ca esti mai bine si e bine ca o ai pe mama ta langa tine;asta cu "nu stii cum sa te imparti "e ceva normal,nimeni nu a reusit asa repede si totul depinde de tine,acum e important ca ceilalti sa-ai faca programul dupa tine si nu tu dupa ei,adica asta nu inseamna sa neglijezi sotul sau familia,dar ca sa reusesti trebuie sa faci programul cum crezi tu ca e mai bine,la mine asa e si functioneaza de minune.
Am sunat aproape toate fetele la care am numarul,dar nu stiu unde umblati!!?
Cu intalnirea sa o lasam cand e mai cald,sa poata veni si Viktoria poate cu minunea mica,si mai sunt cateva ce nu pot sa vina acum,cred ca e bine pentru toate.
Pupici dulci la toate.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

buna fetele,

alinah ma bucur ca ti e cat de cat mai bine.lasa ca s o face armin mare si n o sa mai ai atata stres.eu am aici o amica peruanca ,are 3 copii baieti ,face si scoala si mai si munceste uneoridar e o fire calma,eu numai cat ii vad ce neastamparati sunt(copiii ei)nu mi vine sa fac vreunul.depinde si cum ti e firea si cat de pregatita -sufleteste-esti sa ai copii.eu una inca nu sunt
alexaai dreptate,mai bine cand o fi mai cald,desi nici acu nu e chiar frig.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

buna fetelor
Alinah te inteleg prin ce treci acuma. E o perioada mai grea pentru tine deoarece ai toate treburile de rezolvat, ai un copil, mama care e la tine in vizita nu v-ati mutat de mult etc.
Si eu sint momentan intr-o criza a timpului. ieri am fost cu Doris la carnaval. Noaptea nu dorm decit in reprize, cei de la casa ne-au spus ca o putem primi mai repede, deci au inceput alergaturile si telefoanele pentru mine. Pentru firme care sa ne monteze, vana, sa ne zugraveasca, gaseste chirias nou pentru apartament, da anunturi.Ba vine ala cu gazul, cei de la incalzirea pentru picioare ne-au uitat deoarece vrem sa facem si in beci si pina nu e gata nu putem pune nimic pe jos. Bucataria trebuie cautata si comandata ca dureaza mult. Joi merg la medic si pe urma sa ma inscriu in spital. Sotul e la munca de dimineata pina seara, caci avem nevoie de bani.Imi vine uneori sa-mi
insa ma gindesc ca in curind totul intra in normal. Nici nu stiu de unde mai am puterea necesara sa ma misc si sa fac toate aceste lucruri. Mama mi-a promis ca vine la sfirsitul luni Februarie sa ma ajute un pic, caci daca ne vom muta mai repede nu stiu cum m-s descurca singura cu doi copii si altele. Am prieteni care s-au oferit sa ne ajute, sa aiba grija de copii insa daca voi alapta ei nu pot sa-i dea copilului sinul.
Sint tot mai si sotul ma trimite la plimbare, la aer curat si eu nu mai imi vad capul de atitea treburi in casa.
Oricum ma rog la Dumnezeu sa scap cu bine si stiu ca asta e important
Va pup pe toate si nu va suparati daca nu o sa va scriu asa de des.

Mergi la inceput

buna fetele
eu s pe fuga ,maine plec in ro si ma intorc intr o sapt.
aveti grija de voi si scrieti mai mult pana vin sa am ce citi
pupici

Mergi la inceput

Buna fetele!
Caro,drum bun si sa vii repede!Prea mult nu cred ca o sa ai sa citesti ca noi hibernam.
Viktoria eu nu m-am stresat in timpul sarcinii desi vedeam ca pe zi ce trece deveneam o balena;si pe mine ma trimitea sotul sa ma plimb,dar asa de bine era acasa,ca erau zile cand nici din pat nu-mi venea sa ma ridic.Ai grija de burtica,nu mai e mult si mai ai o comoara in casa;sa nu uiti sa ne dai de veste,asta daca nu te ia pe nepregatite,dar sunt sigura ca totul o sa fie bine.
pupici dulci la toate fetele si mai scrieti si voi cum va este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetele.Ce faceti voi?
La mine plictiseala mareeeeeeeeee...nimic nou...de asta nici nu prea am avut ce sa va scriu!
E frig...toata ziua stam acasa...Delia devasteaza tot...
Eu cu treaba ca de obicei...si cam atat!
Voi?Sunteti bine?
Viktoria ce face burtica?Cum iti e?
Alexa,tu cum te descurci cu smecherasul,mai ai timp de altceva?eu nuuu!
Alina,tu ti-ai revenit putin puiule?Ce face bomboana mica?
Caro,ce n-as da sa fiu eu in locul tau...sa o tai si eu mai des prin Romania,ca asa dor imi e de casa si de ai mei!!!
Tanja,unde ai disparut?Esti bine?
Tori tu ne-ai parasit?Nu te-am mai auzit de o gramada de vreme!!!
Va pup pe toate...merg sa imi spal parul ca m-am dat cu ulei de masline si ma mananca rauuuuu capul...
O duminica placuta va doresc!

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

mai sint pe aici nu vam parasit am citit din umbra sa nu deranjez,Ioana esti o dulce ca de obicei de la mine pentru tine si Delia.Noi sintem binisor Jan a facut varicela sau cum se cheama bubitele alea mici cu apa in ele dar de joi deja merge iara la gradi,Alice e un pic racita acum dar sper sa se faca bine sa poata merge la scoala ca acum e perioada de teze.Ioana ce mai sti de Mady e totul ok cu ea si familia?Daca ai chef si tu si ea intrati pe yahoo messenger la profil ai IDname al meu mi-ar face placere sa mai vorbim.
O zi buna va doresc la toate si numai bine.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Fetele,eu una nu stiu ce aveti!!??Nu mai stiu exact ,dar eram cateva pe aici,acum mai suntem vre-o 5 de mai scriem,chiar asa de suparate sunteti?!
Ioana sunt zile cand nici la wc nu apuc sa ma duc,dar vreau sa-i dedic tot timpul meu piticului,ca mai tarziu nu stiu daca am sa mai am asa mult ca acum.
Alex a adormit la titi acum de va pot scrie,ca altfel se ofera ajutor si sigue nu mai ajunge ce scriu eu,vrea si el sa butoneze.
Toria suntem la cativa pasi dar parca ne-ar desparti oceane,poate dai un semn,daca ai de gand sa faci o plimbare la noi.
Cat te-am sunat,dar nu stiu pe unde umbli,pe aici nu mai vii,la mine nici atat,ca de cand ai spus trebuia sa fi ajuns.
Alina,ce face flacaul,mai vino si spune-ne si noua.
Celelalte fete,treceti la semnat ca aveti sigur -30% la sfarsitul lunii.
A-ti auzit de Felis ,de la bebelusi de nov-dec(12),ca are bebelusul bolnav?Poate mergeti si cititi:
PUPICI DULCI.

Mergi la inceput