Mamici de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 3
andutzy spune:
Stiti cum se zice, ce face omul, face si maimutza. Daca si-a pus Gabitza adresa de messenger, o pun si eu pe a mea. andra_teodoru
Gabitza, te rog nu te supara ca te imit. Platesc drepturile de autor daca e cazul...
.
Daca vreti sa-mi scrieti, mi-ar face mare placere sa corespondam si pe mess.
Va pupa,
andutzy
Mickyyy spune:
hai ca vad ca se poarta....ID-ul meu pe yahoo e acelasi ca si nick-ul.... mickyyy
.
Abia astept sa se termine ziua de azi.....n-am nimic de facut la birou...am ajuns sa joc bridge pe net ![]()
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
nefertari spune:
Dragelor , eu am ramas fara cuvinte . Zilele trecute ,tocmai cand imi luasem avant sa scriu a picat serverul
. Acu am prins un moment prielnic si profit sa felicit toate Ioanele , prezente sau in devenire . CAt despre Ioana lu' Mickyy - .... m-a topit !!!!!!!! Ca si mamica de altfel - care arata super bine ![]()
De azi dimineata ma indop cu prajituri ca abia ma mai pot ridica de pe scaun .Noi avem o singura Ioana - dar e sefa !
Sunt si eu de acord cu intalnirea
. Parca ne si vad - un alai colorat si guraliv , gata sa devoreze chiar o turma de elefanti 
Ziceati de poze - nici eu nu am cam.digitala insa am facut , de data asta o gramada de poze . Spun de data asta pentru ca nu am poze "cu burta" de la Alex . Poate o sa scanez cateva dar nu stiu in ce secol _ca sunt cam uituca .
Bineinteles ca habar nu am in ce luna sunt si cred ca nu voi afla niciodata . Ma scald in nesiguranta !
La cursuri nu ma duc pt ca nasc prin cezariana .
Problema mea cea mai mare sunt acum picioarele umflate pe care imi vine sa le pun pe pereti ![]()
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
nefertari spune:
Putem sa facem conferinta pe msg !!!!!!!!!! abihayat2002
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
crissu spune:
Hai ma Monu ca nu vreau sa te chinui ti-am dat doar o idee de meniu deseara.![]()
Lasa Mickyy ca e mai bine sa te joci decat sa muncesti.
Greu a mai trecut saptamana asta mai burtici nu vi s-a parut? Weekend placut pentru toate burticile.
Va pupa pe ziua de azi Criss si
17 saptamani+
at andreea spune:
Conferinta pe mail : mie nu-mi merge messenger-ul ca am linux si a crapat messengerul pe el.
Mikkyyy-are o fetita superba. 
Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)
anky spune:
quote:
Originally posted by babylino
Fetelor mie a inceput sa mi se vada burtica de pe la 4 luni de se mira lumea ce burta mare am. Dar acum la 23 de sapt.parca a stagnat este destul de mare, dar parca nu a mai crescut. De miscat misca bebelinul in continuu cred ca se distreaza de minune.Kg am luat pana acum vreo 7 cred ca este cam mult dar nu am ce face. Sa speram ca nu vom depasi pana la final 15 cel mult.
Si eu le urez tuturor sarbatoritilor de azi La multi ani si multa sanatate!23 sapt. DPN 3.05.2005-CFR2 Dr.Gherasie Cristian
babylino
Babylino,si burta mea e destul de mare,abia mai urc scarile prin casa.
Inseamna ca stai bine cu kg. daca ai luat numai sapte,eu am 13 in plus.
Intreba cineva de cursuri prenatale,de data asta nu urmez cursuri prenatale deoarece data trecuta nu mi-au ajutat la nimic.Prefer sa fac innot pt.gravide.
Gusta,ai reusit sa iti cumperi vitamine si ulei pentru gravide?
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Mellisa 02.02.2003http://community.webshots.com/user/anky2100
Mickyyy spune:
fetele....o rugaminte mare...ca io's cam aiurita de felu meu 
....cand vreti sa ma bagati in contact list pe yahoo dati si voi un mesaj acolo cu nick-ul de aici sau orice alt mesaj, ca altfel patiti ca nefertari, care tot cerea acceptul si eu nimic ![]()
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
Si eu sunt tot pe linux. Renuntam la forum?:))
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg