Raspunsuri - Pagina 2
Iris2002 spune:
Fetele, masajul e gratis la mine, ca e sotu` iubit cel care ma rasfata...dar, off the record, cind am fost la o englezoaica la masaj...m-a zapacit de cap, pluteam pur si simplu !
Evident ca lui i-am zis ca tot el e cel mai bun la masaj....
aura 1974 spune:
quote:Iris nu eu dupa sport iau o pauza fumez o tigara , un dus si sauna.
Originally posted by Iris2002
Aura, tu intri in sauna direct dupa sport(si dus, desigur?)...eu daca fac sport(si am inceput iarasi sa fac) las cam o juma` de ora si dupa aceea intru in sauna. Nu ca mi-a zis cineva, asa simt eu ca am nevoie...
aura 1974 spune:
quote:
Originally posted by Iris2002
Fetele, masajul e gratis la mine, ca e sotu` iubit cel care ma rasfata...dar, off the record, cind am fost la o englezoaica la masaj...m-a zapacit de cap, pluteam pur si simplu !
Evident ca lui i-am zis ca tot el e cel mai bun la masaj....

Hihihihiiii nu-i zice contrariu de ceea ce vrea sa auda. Asta mai lipseste sa se supere si sa ramai fara masaj.
Roxana_G spune:
Tunelul cu infrarosii este un echipament nou ce se bazeaza pe principiile vechii saune, cu mentiunea ca efectul termic este obtinut cu ajutorul razelor infrarosii, acestea patruzand in profunzimea pielii aproximativ 3-4 cm unde se transforma in energie termica.
Printre efectele cosmetice si curative ale tratamentelor la tunelul cu infrarosii se numara:
• eliminarea mai rapida a surplusului in greutate,
• ajuta la eliminarea celulitei,
• tonifica musculatura,
• prin efectul de termosudatie grabeste fenomenul de detoxifiere a organismului,
• ajuta la penetrarea in profunzime a unor produse cosmetice active.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]www.salon-bellissima.ro" target="_blank">Salon"
naomi_ioana spune:
fetelor...mi-am schiabat locul de sauna
si aici am intalnit un grup de japoneze care vin zilnic la sauna,stau cateva ore bune si spun ca sauna slabeste
...intradevar sunt slabe rau si sunt femei in varsta
lorelei_19 spune:
Fetelor, noi vrem sa ne cumparam sauna acasa, aveti idee care modele-s mai bune? cam care-ar fi criteriile de cautare?
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
naomi_ioana spune:
lorelei nu stiu ce sa te sfatuiesc,insa iti pot spune ca aici cei care au sauna acasa au in genereal sauna uscata ...poate te pot lamuri alti membri ai forumului care au sauna acasa
lorelei_19 spune:
da, ai dreptate, una uscata, iar ca o completare ne gandeam la o www.sobotech.de/Bilder/DampfDuschkabine/Duschkabine.jpg" target="_blank"> cabina de dus cu aburi .
Insa nu stiu cam care marca ar fi mai buna, ce anume calitati trebuie sa intruneasca o sauna, etc.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Laura10 spune:
Eu inca nu am fost la sauna dar tot vreau sa merg... nu stiu de ce, dar am impresia ca m-as simtii mult mai bine si poate chiar as mai si slabi. Ce ma intereseaza este daca dupa sauna mai transpiri ca inainte? Adika, eu vara transpir mult, si pe fata si peste tot si este total neplacut, de-aia nici nu ma fardez... si acum ma gandesc ca in vreo 3 sapt am nunta si ma gandeam sa merg la sauna ca sa mai transpir inainte ca sa nu transpir la nunta mult, poate chiar sa ma duc in sapt. nuntii in fiecare zi... Ce parere aveti, m-ar ajuta?