Mamici de ianuarie - februarie (75)
Raspunsuri - Pagina 5
alipiticot spune:
mii de felicitari mamelor ce au nascut si sunt asa fericite....sa va traiasca copii asa sanatosi si fericiti toata viata!!!
La multi ani Ioanelor si Ionilor de pe DC,multa sanatate si tot ce va doriti! Sa dea Domnul ceea ce vra fiecare!
Mai am o intrebare daca stie cineva.....nu stiu ce saltea sa iau la patut.
Am vazut pe un site ceva din fibre de cocos,( http://www.barza-ro.com/index.html ) dar trebuie prin net.Si la noi in oras cele mai bune sunt prestige,de care avem si noi la pat de cele cu 2 fete de iarna ,vara,ortopedice.
Stie cineva ce e mai bun pt bebe??? va rog sa ma sfatuiti!
In alta ordine,i-mi amintesc cum citeam la mamele de noiembrie-decembrie,si ma bucuram pt ele,era superba atmosfera de sarbatoare zilnica,in fiecare zi nastea cineva,sau se aflau vesti noi.....le invidiam,iar acum e asa bine aici, fiecare zi e altfel,sa vedem cine a mai nascut,pe cine mai felicitam ce superbi copii mai avem....abia astept si eu...nu am cuvinte.azi ma duc la echo.....
Fetele( mai ales Oana )de pe ultima suta de metri noi facem galerie mare asa ca .....

alipticot 34 sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
poze
Ubi spune:
Alipiticot, nou ne-a zis o dr. neonatolog ca cea mai buna saltea este cea pe arcuri. Cica cea de iarba de deal face cocoloase, cea de burete cam iese din discutie caci se incinge bebe in ea iar cea de iarba de mare e cam...scumpa. Noi am luat saltea de arcuri din Obor (aripa dinspre primarie, a doua intrare) marca Saltex (cred ca o fac cei de la LineaFlex) cu 1.030.000 (1.20/60)
kita spune:
LA MULTI ANI OANA SI NASTERE USOARA!, poate chiar azi!
LA MULTI ANI OANA (AMAYA)!
LA MULTI ANI IOAN, PRASLEA CEL DOLOFAN AL ADITEI!!!
ALINA GABRIELA FELICITARI PT BEBELINA, SA CREASCA MARE, SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!!
MIRELA (OPRIETENA), FELICITARI PT BEBE, SA CREASCA MARE SI SANATOS, SI SA VA ADUCA MARI BUCURII, ASA CUM A FOST SURPRIZA PLACUTA DE LA NASTERE !!!
KITA SI SAMBURASUL DE 35 DE SAPTAMANI
Ubi spune:
Si mai am o intrebare: ce inseamna sa ai ceva de rontait la tine (in spital). Ce as putea sa-mi iau? Oare nu ar produce alte "reactii" (ma intelegeti...) cand tocmai trebuie sa nasti?
cici_2004 spune:
Buna fetelor!
as vrea sa ma inscrieti si pe mine in lista voastra cu mamici de ianuarie-februarie 2005, va rog, eu sunt mai noua pe forum si nu prea stiu cum se procedeaza.Sunt in saptamana 36, iar DNP este 5.02.2005.
fetelor spuneti-mi si mie va rog la voi la cate saptamani s-a intors bebe-ul ca eu am fost in sapt 35 la doctor si inca nu se intorsese.
va pup si astept raspunsurile voastre!
corneliaa spune:
Cici, bine ai venit la noi chiar daca pe ultima suta de metrii, stii tu mai bine mai tarziu decat niciodata!
Chestia asta ar trebui sa te sfatuiasca fetele care au avut asa ceva cum de exemplu este Amary19care azi merge la doctor sperind ca bb s-a intors desi e in sapt.38...si nu prea da semne!
(38 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Amaya spune:
Crinuta, milioane de scuze, am uitat ca esti Ioana, daca m-am obisnuit cu Crinuta
...LA MULTI ANI!!! multa sanatate si tot binele din lume...

si pe Simona am uitat-o
...LA MULTI ANI, sa te bucuri de minunea mica pe care ai adus-o pe lume, sa fii sanatoasa si fericita...

si inca un maaaaare LA MULTI ANI pentru fetita ta Ioana 
Oana si comoara 34+ sapt
kita spune:
Cum adica, Crinuta sa te uitam pe tine si pe Rayan? Ai postat vreo intrebare si nu ti s-a raspuns, ca eu una parca n-am citit nimic! Daca ai intrebat ceva ma apuc sa-mi fac MEA CULPA, dar nu-mi amintesc!
Aoleu! de doua ori MEA CULPA!
LA MULTI ANI CRINUTA!

(florile sunt din partea samburasului meu! il invat de pe acuma sa fie cavaler!)
Leta iti tinem pumnii, dar cred ca deja la ora asta ii asiguri prima masa a bebelinei! Hai, zine ca-i adevarat!
Kita (Alina)
corneliaa spune:
Crinuta mama, daca toate te stim de Crinuta de unde sa mai stim si de Ioana?
hai nu fii suparata! La multi ani si sa-ti fie sanatos si fara probleme minunea mica ca sa te poti bucura din plin de ea!!!!!
Si ca sa nu mai fie discutii, inca odata La multi ani tuturor celor care au numele Sfintilor de azi!!!!!
(38 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100