Bebelusi de martie-aprilie 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

fetitzu meu la 9 luni,sta singurica in picioare si sta de buna voie pe olitza!!!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Bravo, Amelie!!!! Felicitari!!!

Rayuela, m-am uitat acum la poze. E de minune fetita asta a ta! Tare, tare scumpa!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Bravo Amelie! Ce-mi place poza aia in care se strimba pe olita!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Mai fetelor, vad ca tot vorbiti de olita.Cred ca o sa ma duc si io sa-i iau la Thea, ca are 9 luni jumate deja, desi miram-as sa stea pe ea, ca nu sta locului o clipa.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna seara! Ce mamici "vorbarete". Eu sunt cam in urma cu scrisul. Nu prea imi lasa Alexandru timp si pentru asta. Felicitari puiutilor care au inceput sa mearga si celor care stau pe olita. Si mama mea vroia sa-i cumpere olita baiatului, dar, la fel ca si Simona, ma intreb daca va avea el rabdare sa stea pe ea. Nu sta locului absolut de loc. Este intr-o continua miscare. Asa ca nu cred ca vom avea mari sanse de reusita cu olita.
In leg cu mancarea, acum a inceput si el sa manance bine de 3 zile. De ieri am inceput sa-i dau Peritol sirop. Sper sa-si faca efectul. El ia in greutate, dar nu se prea omoara cu mancarea solida (carne, ou, piureuri). De mancare i-am facut azi spanac la fel ca pt noi, numai ca e fara sare si condimente si fara ceapa calita (si eu stiu ca nu e prea buna pt stomac cea calita). La sfarsit i-am pus si un galbenus de ou. I-am mai facut intr-o seara orez cu lapte exact ca cel pt noi. Nu l-am mai dat prin blender de data asta. A mancat, dar nu pe tot. ii mai fac supa de rosii ca eu mai am rosii proaspete congelate. Tot congelatorul meu e plin cu cruditati. Mancarea i-o pastrez 2 zile in frigider, iar a doua zi o mai dau in fiert o data.
Eu sunt si stresata si bucuroasa si emotionata ca pe 20 ian imi vine sotul acasa. Vreau sa merg si eu cu Alexandru la aeroport sa-l asteptam, dar sa vedem cum va fi timpul. acum e o ceata mare la noi. Si am auzit la tv ca din cauza vremii nefavorabile un avion cu soldati veniti din Irak a aterizat in Bucuresti in loc sa aterizeze in Cluj parca. Sper sa nu avem si noi astfel de probleme.
Eu inca pastrez bradul impodobit ca vreau sa-l vada si tati cand vine, dar a inceput sa se usuce si sa se scuture rau de tot. Iar in seara asta Alexandru a ajuns la el si l-a daramat. Eu ia-m rulat covorul sa nu poata ajunge pana la el, dar de pomana.
In seara sta vreau sa-mi fac timp pt a pune si niste poze noi. Daca reusesc va dau de veste.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

LA MULTI ANI DAVID SI AMELIE. SA CRESTETI MARI SI VOINICI.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40153" target="_blank">Bebelusi de martie-aprilie 2004 (37)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput