Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 10
anacami spune:
Nebunaticilor,rapid Raresh,intalnire cu Ayumi !
Astazi s-au intamplat multe lucruri si la noi!Am fost la un supermarket si i-am luat olitza;ii place foarte mult - are o jucarie pe ea si a invartit-o pe toate partile ( poza: http://freespirit.ro/product_info.php/cPath/32_85/products_id/941?osCsid=d8dd4b0ff76f2a7241508f313730b05f).
De maine dimineata vom incerca sa invatam care este scopul ei!
Surpriza mare:in seara asta i-am descoperit un dinte-ieri nu avea nimic,astazi gingiutza era crapata si ditamai coltul din ea!Sunt asa mandra,m-am laudat la toti prietenii!!!
I-am luat si un album,a costat destul de mult dar este super-misto;de maine incep sa il completez.Se numeste "Cartea beblushului",este din carton mai tare si contine multe pagini in care se trec toate datele de la nastere pana la un an;are loc de poze si diverse suveniruri (loc pentru atasat suvita de par,bratara de la spital,conturul piciorusului ,manuti,etc)
Grate,nu pari deloc grasa,Patrick este foarte simpatic si frumos ca o fetitza!Mi-a placut si tronul lui!!!
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
Bebe Beca spune:
Va multumesc inca o data pentru urari...
Ghiciti de la cine am primit cel mai frumos cadou de Sfant? De la Rebecutza... A spus Ma-ma. Dupa ce m-a innebunit 3 saptamani cu tata, dada si baba, aseara, spre finalul zilei, cand am iesit din camera, domnisoara mea a inceput sa planga si sa strige ma-ma-ma-ma... M-a topit! Am fost cea mai fericita! Iar astazi a exersat toata ziua noile silabe invatate! Plus ca a inceput sa mearga de-a busilea si ne-a terminat. Gata cu linistea! Acum trebuie sa fim atenti la orice miscare. Trage de tot ce gaseste, degetele in priza daca se poate, se ridica sa isi ia ce doreste, dupa care cade in fundulet. E tare draguta...
Gata! M-am laudat destul! Nu imi mai incap in piele de bucurie...
I-am luat biscuiti de la Hero, dar nu stiu ce sa cred. Pe cutie scrie ca sunt buni de la 12 luni incolo, iar traducerea spune ca sunt ok de la 6 luni.
Supa de pui cum o faceti? Eu nu i-am facut deloc pana acum. Nici de pui, nici de legume. Ma ajutati voi?
Va multumesc inca o data pentru urari!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
Si am mai vazut ca le dati puilor si piure si ficatel. Cum le gatiti? Noi lucram amandoi ca nebunii, fetita sta cu mine si merge peste tot cu mine si nu am timp sa ii gatesc. Ii fac numai piureul de fructe si branzica de vaci. In rest folosim mancarica de la Hipp. Dar as vrea sa ii mai fac supite si alte cele. Help!!!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
anacami spune:
Va spuneam ca am luat "cartea bebelusului".Am intrat pe site la ei http://www.edituracrisan.ro/ , si am vazut ca au diverse carti pentru copii.
Mi s-au parut interesante si cartile in 3 dimensiuni,ce ilustreaza povesti.
Madutza,sa imi spui ce face Ana cu cartea,ii place?Eu i-am luat o carticica din plastic,care se poate baga si in apa,de care este foarte incantat;imi place cum intoarce paginile,bate cu manutza pozele si vorbeste cu ele pe limba lui.
BebeBeca,nici eu nu prea i-am mai facut supa-piure de legume in ultimul timp,deoarece nu-i prea place.Astazi i-am cumparat de la Nestle un borcanel de rosii cu jambon care,spre surprinderea mea,i-au placut foarte mult.Daca ii fac supa ii pun dovlecel,telina,ardei gras,putina ceapa (pe care o las doar putin la fiert dupa care o arunc),pastarnac si radacina patrunjel (astea cred ca nu-i prea plac),cartof,morcov (doar la fiert,nu-l pasez); ii pun si cateva picaturi de ulei (doctora mi-a spus ca pot sa folosesc si unt).Carnea (piept de pui,ficatel) o fierb separat,dupa care o pasez impreuna cu legumele.Astazi i-am cumparat carne de manzat,o sa vad maine daca ii place.Poti sa-i faci doar piure de cartofi cu carnitza/ galbenus de ou,poti sa-i faci branzica cu ou,etc.Eu ma mai inspir si dupa combinatiile din borcanele (mai cumpar Nestle si de la Hipp).
Eu ii fac 2 portii de legume:una i-o servesc dupa ce o gatesc,una in ziua urmatoare (nu mai mult de o zi,cu toate ca pot sa le videz si acasa).
De cand am trecut pe lapte praf am o dilema:nu reusesc sa ma hotarasc la ce lapte sa-i dau.Doctora lui mi-a spus ca este foarte bun si Bebelacul (crede ca este similar cu Nan) si nu am mai insistat sa-mi recomande ceva.Stiu ca nu este bine,dar in aproape o luna i-am dat si Nan,si Milumil,iar astazi i-am luat Humana.Mi s-a parut ca Milumil nu prea ii place;in seara asta i-am dat Humana si l-a baut pe tot,foarte repede.De fapt, cred ca nu ii place mancarea prea dulce;ieri mancam un grapfruit,binenteles ca nici nu ma gandeam sa-i dau-ziceam ca-i prea acru pentru el;dupa ce am vazut ca se uita la gura mea si intinde minutele sa ii dau si lui,i-am dat o felie.Sugea din ea,se stramba foarte haios,dar nu o lasa....Si cu medicamentele la fel:ii placea un antibiotic foarte amar (pe care a trebuit sa il dau cand a avut infectie urinara),dar ma lupt cu el cand ii dau fierul Hausmann si vitaminele care sunt dulci si bune la gust.
monet spune:
uau, fetelor, ce multe noutati!
ce fain, iuliana si eryka, v-ati intilnit!!! si, mai mult, s-au intilnit puii vostri, rares si ayumi! cum au reactionat? s-au jucat unul cu altul cit de cit? pozele sint faine de tot, ma tot uit pe ele si-n imaginatia mea larga, imi inchipui ce fain ar fi o intilnire la scara largita!!! oricum, fetelor, ce ma bucur ca v-ati vazut....
grate, sa stii ca am luat reteta in serios si.... minune mare!!! (pe cuvint!) ma simt mult mai bine, nu m-am dus pe panta racelii si durerea de git e inexistenta. m-am hotarit ca diseara s-o mai dau o data pe git, bautura - n-am avut lamiie la-ndemina, asa ca am pus un grapefruit, o fo' taaaaaaaaaaaare bun! si mersi!
madutza, m-am cam torpilat io aseara nu cu una, ci cu doua portii de vodka (scandinaviana:)) cu grapefruit si miere, asa ca in pat cind am ajuns, lipiti mi-au fost ochii..... sa vedem, poate in seara asta , daca ne lasa fata. mersi de aprecieri la adresa patului nou - e intr-adevar mare si incapator si comod.
ce fain, o mincat anuca pita cu unt - sa fie sanatoasa, scumpa, zulu mica!!
irinusha, esti o scumpa, sa-mi scrii linku' bun. io, de ametita ce-am fost....hei-hei-hei..... oricum, l-am schimbat la semnatura, deci acuma merge . pupucei la crisucei:)
bebebeca, sa se ia rebecutza de mina cu liutza! si lia a inceput, in verva mare, sa strige dupa mine prin casa:ma-ma, ma-ma, mama!!! de mi se 'nmoaie tot in mine...............
anacami, felicitari pentru dintisor si olita!!!!
vanessa, ptiu, sa nu-l deochem pe cata, da' bine-o mincat!!
diana si mephala, ma bucur ca va place patu' nou:). pupici multi scumpilor vostri vlad si iustin.
tata ii da papa la bebe - vorbesc si eu pe limba liei:) - ma duc jos sa vad cum se descurca. meniul a fost: iaurt de capra amestecat cu mere si caise (ca gol e prea amarui:)), yams (cartofi dulci) la cuptor si pisati frumos si portia de laptic. sa vedem.....
o duminica insorita!
la multi ani si sarbatoritilor de azi! ce pacat ca nu toate mamicile pot sa vina sa vorbim....
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN
poze din casa
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
anacami spune:
Multumesc Monet!Tu cum vorbesti cu Lia,in romana si/sau in engleza?Presupun ca stie si Sean cateva cuvinte in romana,dar ca vorbiti numai in engleza.Sotul tau a fost vreodata in Romania? Dupa cate am inteles,familia ta este majoritatea in SUA.Poate sunt cam indiscreta,cam multe intrebari;la noi este 2 noaptea,asa ca trebuie sa ma intelegi daca o iau razna!
Intr-adevar Iuliana,pozele voastre sunt foarte reusite!Ce indrazneata este Ayumi,cred ca s-a simtit in largul ei.Raresh mi se pare foarte curios si putin mai precaut...Ayumi sta foarte bine in genunchi,bebele meu nu cred ca ar avea atata stabilitate.
Ma duc sa ma culc,mai vorbim maine!
monet spune:
anacami, ce faci la 2 noaptea la computer? unde-ti e somnul dulce?:)
da, sigur ca-ti raspund la toate intrebarile: eu vorbesc doar in romaneste cu lia. cind sint alti americani de fata, o mai dau pe englezeste, da' numa' un pic, si dup-aia o iau din nou pe romaneste de se uita toti la mine cu gurile cascate (s-au obisnuit!:)). sean intelege aproape tot in romaneste, ce zic eu, mai putin vorbeste, dar se straduieste. intr-adevar, eu si el vorbim mai mult engleza, in general. mai nou insa, cu lia de fata, vorbesc eu romaneste si cu el - zice ca-i place si-l ajuta sa invete..... in romania, am fost impreuna in 2000 - aia a fost ultima mea vizita; de-abia astept sa mai mergem cam intr-un an! de-abia astept!!! lui sean i-a placut mult, mai ales ca l-am purtat prin toata romania (veneam dintr-o excursie in grecia) de la bucuresti, brasov/predeal/bran, sighisoara, deva, arad, timisoara, oradea... cu masina. da, parintii mei sint aici din '90. frate-meu e in new jersey din '97, fostu' sot e tot in pittsburgh, sora fostului sot e cu toata familia (sot si doi baieti) in georgia din '93. asa ca, ne cam avem aici unii pe altii. sper ca am raspuns la tot ce m-ai intrebat. nu, nu o luasesi razna deloc! o duminica faina! mwa! mwa si lui sebastian!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN
poze din casa
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Grate spune:
La multi ani Dennis!
N-am nici astazi somn, e ora 12.55 noaptea si sper sa nu va scriu numa' prostii.
Anacami,pozele sunt facute mai mult din profil si ateeent selectate ca sa nu mi se vada sunculitele. Cu voi as fi sincera sa va arat volumul meu real , dar mi-e de altii din Ro care stiu link-ul cu poze si nu vreau sa ma fac chiar de rusinea pamintului.Le mai dau un pic de timp sa se obisnuiasca cu ideea si apoi.Voi poate credeti ca ma dau in figuri, eu insa, am o frica enorma de cintar, nici nu mai stiu de cind nu m-am cintarit iar oglinda nu este preferata mea de ceva vreme.
Sa stii ca si Sebi al tau cel scump este frumos ca o fetita si mi-e drag de-mi vine sa-l pup cu tot cu monitor, ca parca seamana cu Patricutz al meu.
Olita pentru scumpul tau este foarte faina, uite ca n-am vazut asa ceva pe aici ca poate luam si eu. Data viitoare cind merg la magazinul pentru copii voi cauta mai bine. Cred ca stiu despre ce albume vorbesti, am vazut si eu asa ceva, sunt suuuperbe! Asa e sunt toate scumpe , dar parca ce nu facem noi pentru puiutii nostri?!
Olita lui Patrick are senzor care face sa cinte trompete cind bebe-ul face pipi, astfel recompensindul pentru cadoul facut si ajutind sa-i intre in reflex bunavointa de a face mai multe cadouri la olita.
Iuliana si Eryka, aveti niste copilasi dulci foc. Ce bine ca v-ati putut intilni!!!
Felicitari Ioana pentru MAMA!!!! Sa-ti creasca Rebecutza mare, frumoasa si desteapta!
Eu nu-i dau baietelului decit mincare de la borcan:carne de pui, curcan, vitel, spanac, mazare dulce, dovlecel, prune,fasole verde, ...etc si toate organice. Am incercat sa-i dau mincare gatita:fiarta si apoi pisata intr-un blender special de facut mincare pentru bebei, dar sa stii ca nu i-a placut lui fiu-meu. Ce sa fac, mai astept o perioada, apoi iar incerc.Cit despre supite, ascult-o pe anacami, eu inca nu am curjul nici sa le fac nici sa i le dau, abia de pot sa-i dau sucul.
Mona, ma bucur ca esti mai bine!Stiu ca este eficienta, c-am incercat-o si eu in timpul studentiei, n-am fost niciodata adepta pastilelor, doar ca pune lamiie, nu gref. Ce mai face Liuca ta cea scumpa?
Sanatate tuturor!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
mephala30 spune:
La multi ani, Deniss Alexander! Gabitza, sa-ti traiasca flacaul!
Anacami, felicitari pt. dintisor! Asa ca l-ai pupat toata ziua?
Ioana, felicitari Rebecutzei pt. ma-ma! La mai multe cuvinte!
Supa de pui ti-a scris Anacami cum o pregateste, nu mai are rost sa ma bag si eu in seama.
Iuliana, faine pozele! Smecherico, deja v-ati intalnit? Cred ca v-ati simtit super bine, ati avut si ce povesti...
Si la noi s-a propus o intalneala intre fete. Sa vad, poate ajungem si noi! Sunt tare curioasa sa-mi cunosc fetele din Iasi.
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
pd spune:
Buna fetelor!
Mai ajung si eu sa scriu pe aici dupa aproape o saptamana.
In primul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima saptamana!
Cristina are ceva mucisori de ieri, dar atat, fara febra sau alte semne, sper sa nu apara si altceva. Oricum peste vreo doua zile mergem la doctor pentru controlul de 7 luni si atunci o sa vedem.
Anacami, am vazut ca ai scris ca i-ai dat borcanas de la Nestle cu rosii si jambon, i-am cumparat si eu dar n-am avut curaj sa-l dau ca mi s-a parut ca jambonul ala e porc, ori eu stiu ca porc numai dupa 2 ani. Totusi mi s-a parut ciudat sa bage porc in borcanele pentru copii asa mici. Tu ce crezi ca contine?
Avem si noi Cartea bebelusului, o avem de mult si am pus in ea si bratara de la spital si suvita de par de la botez si am scris multe.
Acum trebuie sa plec, dar mai intru mai pe seara.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297