Copilasi de iunie-iulie 2003 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
alexandrueduard spune:
Bine ai revenit, Andra! Ma bucur ca poti veni la intalnire.
Elena: azi ne-am jucat in parc cu Mihaita. E foarte cumintel . E ca o papusica. Deci pana la urma vi si tu miercuri. E foarte bine.
Cornelia: La multi ani fericiti si sanatosi!
Acum, referitor la intalnire: unde ne vedem?
cgaby spune:
am fost eu la burebista, dar mai demult si mi-a placut!!mancare fff buna...
CORNELIA LA MULTI ANI!!!!!!!! sa ne traiesti ca ne trebuiesti...si sa fii sanatoasa...
asa ca...dupa examen, eu pot veni oriunde va hotarati!!!!
pupici
cgaby
carmenutza spune:
Cornelia, desi cu maaare intarziere iti urez La multi si fericiti ani alaturi de toti cei dragi.....Iti doresc un bb 2 cel putin la fel de reusit cum este Mariuca....
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
bychi spune:
Cornelia, La multi ani fericiti si impliniti!
Magdone, acum am citi ce peripetii ati avut de sarbatori! Groaznic! Cu branula in piciorus...., bine ca sunteti mai bine. Sanatate multa!
Bine ati revenit Andra si Martta! Vreau si eu la zapada!!!!
Desi probabilitatea ca eu sa vin la intalnire e de 50%, sar cu o propunere. E un rest. la piata Alba Iulia, "Ruby Tuesday" parca. Am auzit ca e fain si poate trage si Romana o fuga pe acolo. Sau poate tot La mama, ca e in centru si se poate ajunge usor din orice zona de buc.
Elena, nu te stresa cu muzica ca gasim noi ocazii!
Pupici
Pupici
Bychi si Tiberiu
alexandrueduard spune:
Bychi: nu am putut sa vad pozele . O sa mai incerc.
L-am culcat pe Alex si acum ma relaxam si eu putin.
Vad ca incet , incet ne strangem cam toate la intalnire. Am auzit si eu de "Ruby Tuesday", si daca vine si Romana sunt de acord cu locatia. Dar poate trebuie facuta rezevare.
Lista cred ca arata cam asa:
1. Gio
2. Cgaby
3. Magda
4. Carmenutza
5. Bobi
6. Elena
7. Bychi (?)
8. Magdone (?)
9. Crisa(?)
10. Andra
Stie cineva ceva de Bibi? Eu nu am telefonul ei, ca as fi sunat-o. Poate ar veni si ea miercuri.
Ce fac copilasii bolnaviori? Bantuie ca nebuna viroza asta. Alex a avut doar mucisori si i-au trecut de la Oscilo.
Ar fi bine daca ar mai tine vremea asta ca poate ne intalnim si cu copilasii intr-un sfarsit de saptamana. Au crescut mari si trebuie sa se mai vada si ei. Eu, cel putin, nu i-am mai vazut din martie anul trecut.
Romana: sanatate multa. De la viroza asta nu au pofta de mancare. Dar, sa stii, ca trece relativ repede si nu apar complicatii. De ce nu incerci cu Oscilo? Macar la Cristi.
CGaby: am fost si eu la Burebista , pe Calea Mosilor, dar cred ca e la fel de scump ca Cesky. Si e destul de aglomerat seara. Noi ne-am dus intr-o seara fara rezervare si nu aveau locuri.
Acum va las ca mi-e cam somn si cine stie de cate ori s-o mai trezi Alex la noapte!
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
Kehleyr spune:
La Ruby Tuesday se mananca foarte bine, sunt niste portii uriase si foarte indigeste (recomandarea mea: inele de ceapa prajite ), dar este destul de scump. Si nu stiu daca este loc de facut masa mare. Oricum, daca va hotarati, nr. de tel. este: 323.78.71 sau 323.08.87.
Noi suntem in a treia zi de tuse si febra, nu mare, dar constanta pe la 37,2-37,4. Din fericire macar nu si-a pierdut pofta de mancare. Aseara i-am dat piure cu crap marinaresc (ce mancam noi ) si i-a placut la nebunie. Cred ca totusi o sun pe doctorita, poate ne trece pe antibiotic, ma tem sa nu se agraveze...
Va pup si multa sanatate tuturor. Cornelia, !
How I wish to dream again...
carmenutza spune:
si mie imi place la Ruby Tuesday....mancare ca la americani..grea si satioasa..ar fi in stare sa-si puna maioneza si pe prajituri..oricum este mai scump decat La mama..sunt 2 restaurante..unul la Alba Iulia si unul in Mall-ul vechi....si eu cred ca nu prea avem loc de masa mare....dar daca vreti incercam..sau asteptam alte sugestii..oricum trebuie sa ne miscam repede daca vrem sa ne intalnim maine, nu?!
sa mai facem o data lista:
1. Gio
2. Cgaby
3. Magda
4. Carmenutza
5. Bobi
6. Elena
7. Bychi (?)
8. Magdone (?)
9. Crisa(?)
10. Andra
asa ramane??
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
Andra_ spune:
Buna fetele,
deci pina la urma ne vedem miine?!? Spuneti-mi si mie exact, sa stiu cum il organizez pe Dani sa-l ia pe Luca...
Sa mai adaug si eu o propunere de locatie: Etiquette. E pe strada Traian, de la intersectia cu Bd.Pache Protopopescu spre Hala Traian pe dreapta undeva, e destul de mare deci se preteaza la masa mare, preturile sint comparabile cu La Mama, mincarea e buna, chelnerii super...Daca vreti spuneti-mi sa fac rezervare miine, desi de obicei nu e prea aglomerat.
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
gio spune:
Fetelor, eu vin oriunde, n-am pretentii, doar sa va hotarati si sa faca Andra rezervare..fac si eu, nu-i bai sa dau un telefon, numai sa fim toate de acord. Ruby Tuesday suna fb sau La Mama, again.
Pupici!
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....