Copilasi de iunie-iulie 2003 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
cgaby spune:
la multi ani!!!!!ion si ioana!!!!
sa traiti si sa fiti sanatosi!!!
abia astept sa va cunosc!!!!!!
pupici tuturor!
gaby si stefan
carmenutza spune:
La multi ani pentru Ionii si Ionele noastre!
Atunci sa stabilim intalnirea pentru Miercuri, OK????
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
cgaby spune:
eu n-am nimic impotriva!!! pot veni miercuri.
am mai pus si eu niste poze...
http://community.webshots.com/user/cgaby100
cgaby
Kehleyr spune:
Mai fetelor, dar ce e cu Bibi si cu Elena? Bibi n-a postat de vreo luna, nu-i sta in fire sa lipseasca atat. Sa nu se fi intamplat ceva. Sau Ioana, cu mana rupta...
Restul fetelor care lipsesc, au mai avut absente prelungite, asa ca sa nu se supere daca nu le nominalizez personal...
How I wish to dream again...
alexandrueduard spune:
La multi ani pentru toti cei ce poarta numele ION, IOANA, IOAN; sa fiti sanatosi!
E bine miercuri, dar cred ca la "LA MAMA" e un pic cam galagie si nu prea am putut vorbi si cu fetele care erau in celalalt capat al mesei. Ce spuneti de CESKY ? Mie mi se pare un restaurant frumos,au si mancare buna, iar preturile nu sunt mai mari ca la "la mama". Este pe strada Dianei nr.11 si se ajunge f repede de la Piata Rosetti.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
cgaby spune:
eu vin oriunde...si la capatul pamantului...daca e nevoie...
am uitat sa va spun ca in topul preferintelor lui stefi se afla lumina... sa se joace cu intrerupatoarele...
asteptam vesti...
cgaby
Cornelia spune:
Da, chiar de Bibi, Elena si Ioana vroiam sa intreb si eu. S-a intamplat ceva sau nu mai aveti timp sa ne scrieti?
Eu ma pregatesc sa plec. La noi se sarbatoreste Sf. Ion asa ca nu mai munceste nimeni si e si zi scurta.
Week-end placut!
Va pupam
Cornelia (22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
romana spune:
La multi ani ION, IOAN, IOANA.
La Multi Ani Romana_74 !
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
pojogam spune:
La multi ani Ioana, si Ionilor daca avem!
Ma bucur ca sunt copii asa de inteligenti si dezghetati si au facut progrese cum e Maya si Maria a Cornelilei. am citit si de ceilalti...
Eu cu Flaviu am ramas asa zic eu mai in urma si sunt destul de ingrijorata cu vorbirea lui. pt ca nu vrea sa repete si apoi nu e interesat decat de vorbit in limba lui; daca ii spun un cuvant asa sa repete se uita f atent la mine si tace, eventual rade si isi vede de treaba; ei dupa ceva timp spune acel cuvat asa ca in trecere dupa care gata... trece pe limba lui. Apropo de numarat, Flaviu numara dar sa nu radeti... doar cu sunetul, imita doar din punct de vedere muzical nu al cuvintelor. Asta ma amuza tare!
Asa ca activitati si mod d intelegere a lucrurilor si faptelor din jurul lui e destul de perspicace... O sa mai vedem noi mai incolo.
Uite ca s-a discutat la un moment dat de povesti si vreau sa va spunc a am constatat cu stupoare ca e f sensibil la suferinta si de ex in pov frumoasa din padurea adormita, plange si nu ma lasa sa-i arat nici poze acolo unde printesa se inteapa la deget si adoarme. Asa ca vom merge doar cu povesti vesele, fara vanatori fara moarte fara... suferinta.
Gata iar se pune de o intalneala?
uite ca nu mai stiu sigur dar magdone era din bacau , nu? ca voiam sa o trag de urechi ca nu ne-am vazut !
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Magdone spune:
la multi ani fetele si un An nou cu sanatate si bucurii!
Am intrat doar sa vad ce mai faceti, ca nu pot sa scriu acum.
Vreau sa zic ca noi astazi am iesit din spital, m-am internat cu Razvan pe 31 decembrie si acolo am stat pana azi. Pneumonie cica si ca a fost un virus ceva. In fine, bine ca am iesit din spital macar, ca trat ii mai dau inca 3 zile.
In spital nu va mai zic injectii, alea alea... detalii un pic mai tarziu. Poate ajung si eu la intalnire, sa vad...
Mihaela, n-ai primit pm-ul meu?
Va pup.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze