prima sotie, a doua sotie, a treia sotie...
si sirul continua. acesta este un tip din bucuresti care s-a casatorit legal cu toate aceste femei, trei la numar, de toate a divortat, la doua le-a facut cate un copil, a fost un crai care a alergat din floare in floare. pe ultima a parasit-o pentru alta pe care iarasi a lasat-o insarcinata si au fugit in spania. spre o noua lume. nu plateste domnul pensie alimentara la nici un copil, nu se intereseaza deloc de iei, viata lui si atat. ce ziceti? ar trebui castr...? nu-i asa?
sau il facem donator universal?
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
Raspunsuri
iga spune:
Inca nu si-a gasit nanasul!Cum adica l-e"umfla"pe toate si dispare ca magarul in ceata??Si fetele sa fie mai atente cu cine se incurca,adica sa se intereseze mai bine inainte de a face un copil cu cine are de-a face!Bietii copilasi ce tata indecent http://comunnity.webshots.com/user/robe
ruxandra_sb spune:
Trebuie obligat sa plateasca pensie alimentara la copii. (dat in judecata, daca altfel nu .. pricepe).
Ca o observatie: nr.3 si 4 sunt cam subtirele la minte daca accepta o relatie cu un barbat care se poarta cum se poarta cu ex-ele (nr. 1 si nr. 2) si cu copii sai.
Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag
lulu77 spune:
Greseala este si la aceste "sotii" ca au acceptat situatia stiind ce are in trecut baiatul respectiv (asta in cazul in care stiau).
Si pana la urma va "avea cineva ac de cojocul lui"
ALINA "Zambeste-i vietii ,si viata iti va zambii!"
Melaroxy spune:
poate ca femeile nu-i cunosteau trecutul. sau au fost convinse ca el e ingerasul si doamnele vrajitoare. o sa-si gaseasca el nasul.....
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by Roxy Trixy
Si ce tangente ai tu cu acest individ?
Roxana & Bianca micuta
el este fostul sot al unei prietene de-a mele. da, sigur ca el e acum departe, peste granita, mai exact in spania.
ea are o fetita de un an si jamate cu el si nici gand de pensie alimentara sau altceva. har Domnului ca ea nu sta rau de acasa (eu tot timpul am zis ca el asta a urmarit pt ca a mai venit in viata ei doar cu bagajul...) si poate sa-si intretina copilasul iar mama ei il ingrijeste pana va merge la gradi, pt ca prietena mea lucreaza acum.
da, de multe ori i-am spus ca nu are minte ca s-a incurcat cu el si nu stiam despre el ceea ce stiu acum. totdeauna am zis ca ceva nu e in regula pt ca tot era un zambet si-o floare, tot timpul. niciodata nu dadea bani in casa si alte chestii de genul asta. dar ea fata serioasa si cu gandul la copil s-a gandit ca mai bine incearca sa faca pace sa aiba copilul tata langa el si astea pana cand a aflat de nr.4 atunci a divortat. acum sunt separati si prin lege , nu doar fizic si tot singura va creste fetita .
ce viata si ce oameni iresponsabili si ea asa de credula.
sufar mult pt ea pt ca e o fata tare buna, e drept ca mai are cateodata gura cam mare dar are suflet de aur.
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
MirelaV spune:
ma mananca degetele cu toate aceste subiecte noi deschise unul dupa altul..in fine..
MirelaV
pupicei pe burticei