Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Magda, noi suntem mai mici, ce-i drept, da' tot n-avem nici un dintisor iar la controlul de acum cateva zile pediatra a zis ca nu's sanse sa apara luna asta (desi mie mi se par gingiutele destul de albe).
Las ca nu raman ele stirbe , asta iti garantez eu!!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Tatiana, lasa ca am intalnit si eu astfel de persoane care nu stiu altceva ce sa le spuna la copii decat "nu-i voie". Vaiii, ce ma mai enervez, ba chiar unele chiar la mine in casa se apuca sa-i spuna "nu e voie sa faci aia". Eu nu stiu ce o fin in capul lor, nu inteleg de unde tendinta asta numai spre critica.
Mai modern, trebuie sa-i lasi copilului posibilitatea sa exploreze, sa descopere, pai daca-i spui toata ziua ce nu are voie sa faca, la un moment dat o sa ajunga un frustrat, care nu mai stie saracul ce sa mai faca sa nu faca rau. Eu asa gandesc, poate gresesc. Voi ce stiti?
Acum nu sa-l lasi sa-si bage degetele in priza, dar cu ce nu prezinta pericol, eu l-am lasat.Mai ales ca ma mir ce sa-i mai dau sa-i atrag atentia cu ceva, sa mai stea si el jos 2 minute. Acum doarme, ca altfel nu mai scriam eu 3 randuri la rand.
Ziceti si voi cum va mai jucati cu ei, cum le mai atrageti atentia , colorati, cititi, numarati?
In rest sunt foarte multumita ca mananca bine. Nu mai refuza si mannaca si el normal.Chiar sta si cuminte la masa. Ma bucur ca e sanatos , in rest nazbatii face orice copil, ca de-aia e copil. Imi scoate hainele din sifonier si le arunca in spatele lui, de prin sertare, etc. Sa am si eu ce sa fac, nu? De parca nu as avea destule.
Gata, fug la treaba, va pup!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

www.funnygreetings.com/funpages/view.cfm/4033" target="_blank"> Felicitare virtuala pentru:

ALEXANDRU iOAN
VIVIEN JOHANNA
YANN
IOANA MIRUNA
RARES-IOAN
IOANA (Acs)
MALINA IOANA

IOANA77
IOANA-CO
MAMA ANCAI(buli)

LA MULTI ANI!!!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

LA MULTI ANI !!!!
Alexandru - Ioan
-pentru 1 Anisor

La multi ani de Sf.Ion
VIVIEN JOHANNA
YANN
IOANA MIRUNA
RARES-IOAN
IOANA (Acs)
MALINA IOANA

IOANA77
IOANACO

Elena superba felicitarea

Monica eu ii mai atrag atentia gazei cu reviste, creioane, cind ii desenez ride in hohote si chiar se chinuie si ea sa traga linii.I-am cumparat baloane si e dupa ele prin casa, e tare scumpa.
Cind nu ma mai inteleg cu ea ii dau o oala si o lingura de lemn si stiu ca pentru 5 minute e 'liniste'

Tatiana frumoase poze, gaza e nemaipomenita...
Esti norocoasa cu asa sot, si al meu ma ajuta dar trebuie mereu sa-i spun, mai rar din proprie initiativa...super ca mergi la aerobic, spor la slabit!

fetelor, eu am inceput sa-i fac gazei mele baie in cada mare cu mine normal,ca cu atatea jucarele nu mai avea loc in baita, ce vroiam sa va intreb:pina la ce virsta folosim sapun pentru bb-i?

pupicei si o zi buna!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, de cand am nascut, cel putin o data la doua saptamani, ma trezesc dimineata cu o durere cumplita de cap si greata... Starea asta proasta dureaza de obicei toata ziua, din pacate. Nu pot sa mananc si daca beau ceva, apa, ceai, orice... vars! Nu pot sa-mi dau seama de ce mi se intampla asta, desi am incercat sa gasesc raspunsul.... Si uite, azi am mancat doar 4 felii de paine prajita si atat... Culmea este ca desi azi n-am baut lichide aproape deloc, acum am mai mult lapte (chiar imi curg sanii, asa cum curgeau atunci cand eram cu alaptatul la inceput)!?
Ce ziceti despre asta? Ce D-zeu se intampla cu mine? Ce ma fac cu durerile astea de cap? (Medicul de familie ridica din umeri si cica nu-mi da nimic pt ca alaptez, dar mie imi lasa impresia lipsei interesului).

mav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Ca orice fost scrib sef responsabil am revenit cu o alta postare.
Lumeeeeeee, lume am un alt anunt important pentru omenire:

Rares (Zazzie78) implineste 1 an !
Cine vrea laptic si o bucatica de tort, poate sa se inscrie la urmatorul link :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39811

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

[S]LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi:

IOANA
RARES-IOAN
YANN
MALINA IOANA
IOANA MIRUNA
VIVIEN JOHANNA
iOANACo

Sa aveti parte de sanatate, bucurii si impliniri!

LA MULTI ANI Alexandru - Ioan si Rares la implinirea unui anisor
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, iubiti si aveti parte de tot ce este mai bun!

Cristina si Daria (16 feb 2004)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Am fost la o plimbare luuunga, de 3 ore, sa ma relaxez putin si sa sterg gandurile negre din minte.

Ghiciti ce-am vazut??? Intr-o gradina, erau ghiocei infloriti!!! Vine primavara???!!!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La Multi Ani sarbatoritilor zilei si de Sf. Ion cui trebuie...

Eu am fost astazi si m-am tuns..mult mai scurt..peste urechi asa..sa flutur capul lejer..am umblat toata ziua, ca am fost si la biserica si acum zac cu o durere de cap.Nu am putut sa nu intru sa urez toate cele bune..si fug in pat....
Adriana...hi hi..de-ai sti tu ce buna e bara aia..

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alexandru Sa cresti mare puiut, sa fii sanatos si norocos.

Dragos si Andrei

Claudia, am vazut pozele si sunt super. Si ce album elaborat!

Emilly, felicitari pentru mergareata! Numai noi suntem restante.

Mav, eu nu am luat olita si nici nu intentionez sa o implementez pana la 1 an jumatate.

Ana, super si pozicile voastre!

Tatiana, si eu ca si Monica, urasc "Nu e voie". Asa incepuse si bona si chiar si ai mei mai zic asa. Insa am interzis expresia. Este suficient NU cu miscarea capului. Acum practica...

Mav, sa nu fie o criza de bila. Asa se manifesta, cu greturi, senzatie de plin si migrene puternice. Si eu trecut prin asta. Am necesitat odihna, regim si tratament. Fugi la medic!

Inca o data:

LA MULTI ANI IONICILOR! Numai bine si bucurii sarbatoritilor nostri, parinti si bebelusi, rude si alte persoane dragi!

Ma duc la Alex care s-a plictisit de "citit". I-am luat azi multe carti de povesti pentru ca adora sa dea paginile. Nu prea i-au placut cele micute, trebuie sa fie cat mai groase. Singura carte mai mare a fost fosfaita vreun sfert de ora, pagina cu pagina.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput