Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana77 spune:
Pfii, deci a observat mai toata lumea cretzulinii mei.
tuturor mamicilor si tuturor taticilor.
Asta cu cretzul era parte din "comanda" de Arturici: crezti si cu ochii albastri. Dar au iesit doar crezti ca mami . Partea cu ochii nu prea avea cum sa fie deoarece nici unul nu detinem asa ceva.
Se pare ca Imeldei i-a fost indeplita si partea din comanda cu ochii albastri.
Somn usor ca maine iar avem petreceri pe aici.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
layla spune:
Am vazut si noi pozele cu Moti!
Super, super! Mi se pare mie sau chiar are parul mai deschis la culoare?
Adina nici sa nu te recunosc!!! Super schimbarea!
Dar de Ramona (Aramona) mai stiti ceva?
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
http://community.webshots.com/user/layla374
Elena I. spune:
Catalina, eu nu ma pricep (da' ma bag)- cred ca n-are nik sa-i tai motul inainte de aniversare, dar, din cite am auzit, e neaparat ca nasii sa tunda din par pt. prima data (ma rog, dupa ce a taiat si preotul la botez).
Mama-soacra s-a jucat cu Erica pina aceasta din urma a adormit (deci se poate, dar cred ca fara mami pin preajma). Apoi noi am stat de vorba pina dupa 11.
Pentru ca am dorit sa-i aduc Ericai ora de culcare seara mai devreme, am reusit, fara sa vreau, sa-i scot al doilea somn de ziua. Ieri am tinut-o eu treaza dupa amiaza, azi n-a mai vrut ea sa se culce. Adio si odihna mea .
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
anda141 spune:
Mai cum functioneaza forumul asta? M-am uitat la evenimentele comunitatii si primul subiect era "Azi Arturicii implinesc un an", cu felicitari cu tot ce trebuie. Nu e pe 28 ianuarie?
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Emilly spune:
M-am uitat si eu si sigur e o greseala la mijloc.Evenimentul arturicilor e trecut in calendar pe 28 ianuarie.
Sigur ne lumineaza Ioana.
Nici o veste de la Saphir....sper ca e bine.
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
ad_risnov spune:
'Neata!
Andrei!!!
Klavier sa va traiasca Andreiutzu, sa creasca mare si sanatos, sa va bucure toata viata!!!
Matei!!!
Erica!!!
Phillip!!!
Iulia Eleni!!!
Pentru toti trei X11.
Am inceput sa ma simt din nou obosita, motiv pentru care azi noapte s-a sculat Cosmin la Rares. Ce bine am dormit!!!!!!!!!!!!!!! Deja viata este mai frumoasa.
Ioanaaaaaaaaaaaaaa, noi am vazut primii ca Arturicii sunt creti!!!
Layla, si eu sunt de acord ca Adina arata . De fapt asa era si graviduta: slaba si frumoasa. Eu credeam ca abia a terminat facultatea.
Sa o vedeti si pe Andra: teen age!!! Abia daca zici ca a terminat liceul.
Roxana, am facut Vaccinul VarilRix, contra varicelei.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Elena I. spune:
Andrei!!!
Hoch soll er leben,
Hoch soll er leben,
Dreimal hoch!!!
La multi ani si pentru Iulia Eleni, Matei si Philip (parca mai era cineva in 6 februarie?).
Erica, draga mamei, implineste si ea 11 luni. Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si cuminte ca pina acum!
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
ad_risnov spune:
Fetelor,
Am tras astazi cea mai mare sperietura din viata mea: s-a inecat Rares cu o bucatica de paine de credeam ca-l pierd. Cateva secunde asta am crezut efectiv. Nu putea nici respira, nici vomita, doar se chinuia sa inghita, se facuse ca o carpa. L-am batut pe spate, l-am tinut cu capul in jos, nu mai stiam ce sa fac, doar il strigam. Cred ca aveam tensiunea 20.
Nici acum nu mi-am revenit. Tremur toata. A fost un cosmar.
Doamne, fereste pe toata lumea de clipele astea de groaza!!!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Babee spune:
La Multi Ani Andrei
La multe luni si curand ani...Matei, Phillip, Erica, Iulia..
Eu am niste nervi de nu va spun.Mi-am luat saptamana trecuta o geaca alba cu puf de la Esprit.Bun..si normal ca fiind alba s-a mai murdarit.Eu cum nu suport o pata hai sa o spal.Am intrebat la magazin:o pot spala ???Daaaaaaaa raspuns la unison din partea vanzatoarelor.Verific pe eticheta ei...la 30 de grade...si cu atentie.Bun..aseara spal geaca, cand am scos-o era parca un pisoi murat.O pun pe un umeras, sa se usuce.Dimineata la 6 ma trezesc sa merg la...si hop sa ma uit la geaca...Fulgii din geaca lipiti...din alba e crem si cu pete galbene(prasupun eu ca de la penele alea).Simt ca mor...si am dat si o caruta de bani...Pot sa-i mai fac ceva????
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Mickyyy spune:
La multi ani Andrei!!
La multi ani Iulia Eleni, Erica, Matei Daniel si Philip!!
Adina, scumpica foc moti! Si tare vesela, in mai toate pozele e cu zambetul pe buze!
mav, si eu am citit, si nazdravaniile pustiului si povestea nasterii, dar n-am mai avut timp sa si postez ceva. Sa va traisca atomicul, e clar, am un copil cuminte foc, fie-mea degeaba-i zic eu Duracell, nu face nici pe jumatate din nazbatiile pe care le-am citit eu acolo
Si daca tot veni vorba de Malina, eu's tare incantata, aseara a stat cateva secunde bune in picioare singura, nesprijinita de nimic . Cand s-a prins s-a asezat repede in fundulet, speriata parca de ceea ce tgocmai facuse. Mi-a zis si bona ca a mai stat o data singura dar abia aseara am vazut-o si eu. Si a mai invatat o tampitenie....dupa ce mi-l arata pe bebe (salta tricoul si se joaca cu buricul meu ) ii da si pupu...ma rog...un fel de mozoleala, da ce mai conteaza, intentia e laudabila!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)