care?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Hop si eu!
L-am cunoscut cand aveam 19 ani (nici nu imi vine sa cred!) si el 23. Ne-am casatorit dupa 5 ani. Bebe inca nu a venit dupa 14 luni de casnicie. Sper sa nu mai asteptam prea mult!
Eu cred cu tarie in instinct. Pur si simplu simti cand vine momentul si pentru casatorie si pentru bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

M-am casatorit cand aveam amandoi 30 de ani, dupa o prietenie de 3 ani din care 2 - am trait in tari diferite. Acum, la 33 ani, asteptam copii (gemeni). Sunt fericita si multumita ca am facut pasul atunci cand am simtit si rationat ca e bine si, mai ales, cu omul potrivit. Am o casnicie fericita si un sot minunat, dar mi-e dor uneori de zilele burlaciei mele, mai ales de cele in care ma coplesea tristetea singuratatii si gandeam ca niciodata nu voi fi cu adevarat fericita asa ca acum off.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

L-am cunocut pe sotul meu in octombrie'02, ne-am mutat impreuna in noiembrie'02 si pe 1 februarie'03 ne-am casatorit. Iar in noiembrie'03 s-a nascut frumusetea noastra!! Acum am 23 de ani!Si sunt foarte fericita si regret doar faptul ca nu l-am cunoscut mai devreme!
Inainte sa-mi cunosc sotul, am avut o relatie de aproape 5 ani!Pe aia o regret la greu!

alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

La fel si eu, tot in octombrie 2002 l-am cunoscut, tot in noiembrie 2002 ne-am mutat impreuna , pe 1.nov.2003 ma cerut in casatorie si in 31 iulie 2004 ne-am casatorie (eu 25 de ani si el 28 ani-varsta optima, a?)
Abia am facut 2 ani si o luna de cand ne cunoastem :)

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Noi ne-am cunoscut cand eu aveam 25 si el 26 de ani. Dupa 7 luni, m-a cerut in casatorie, dupa inca 7 luni ne-am mutat impreuna si dupa inca 8 luni ne-am casatorit. Adica, din momentul in care ne-am cunoscut si pana ne-am casatorit a trecut 1 an si 10 luni. Eu aveam 27 si el 28 de ani. Exact la doi ani de la casatorie, s-a nascut Clara, devenind mamica la 29 de ani.
De casatorit mai devreme nu mi-as fi dorit, dar sa fac un copil mai devreme mi-ar fi placut. Anul acesta vrem sa purcedem la lucru pentru al doilea bebe. Sper sa ne ajute D-zeu!!!

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

"Suntem o familie fericita!" Este fraza pe care o spunem aproape in fiecare seara cand ne urcam in pat.
L-am cunoscut cand aveam aproape 23 de ani si el 28 impliniti....el super matur si sigur pe el, eu super copil, inca cu fluturasi in cap. La o luna dupa ce ne-am cunoscut, am inceput sa "locuim" impreuna, adica venea de la serviciu la mine si apoi ma astepta sa vin eu de la serviciu ca sa putem petrece 5 ore impreuna, dupa care el pleca la servici. Nostim, nu?! Apoi am fost impreuna cu intreruperi din cauza distantei, dar facea naveta saptamanal aproape. Daca am fii avut dreptul cred ca ne-am fii casatorit imediat,dar a trebuit sa asteptam aproape trei ani, timp in care am locuit impreuna. Cand intr-un final am avut dreptul sa ne casatorim, am mai asteptat o luna ca sa fie o data pe care sa nu o putem uita usor....m-am lungit...m-am casatorit oficial la 26 de ani fara doua luni, iar el la 32 . Copilul l-am programat cand m-am simtit pregatita, la aproape doi ani de casatorie, deci aproape 28 eu si el 34.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am fost ceruta in casatorie la 2 saptamani de la prima intalnire si ne-am casatorit dupa 1 an (aveam amandoi 25 de ani). Am locuit impreuna de la bun inceput. Copilasul nostru s-a nascut in al doilea an de casatorie. N-a fost programat, atunci a vrut sa vina el si bine-a facut. Acum suntem toti trei fericiti.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu tot ca luciacs, la 23 ani, dupa 5 ani de prietenie. Nu stiu care ar fi varsta ideala. Poate e bine mai tarziu, cand personalitatile celor doi sunt complet formate. Dar daca astepti prea mult, se poate ca barbatii buni sa fie deja "dati":))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebb spune:

Vazand titlul subiectului nu am avut cum sa nu ma gandesc la problema care ma apasa pe mine acum . Iubitul meu m-a cerut de sotie si eu atunci am fost si speriata, si derutata, pur si simplu nu stiu nici eu ce s-a intamplat. Cert este ca i-am zis ca sunt speriata de aceasta idee, ca m-a luat pe nepregatite si sa-mi lase timp de gandit. El a fost de acord, ba chiar asta a spus si el ca trebuie sa ma gandesc bine, ca e o hotarare importanta. Sia ramas ca eu sa ma gandesc la acest lucreu si sa-i dau un raspuns. A doua zi, nu stiu cum vorbeam noi de asta si i-am zis ca eu oricum vreau sa ma casatoresc cu el, dar nu acum, ca nu sunt pregatita pt asta acum. Din acel mom, eu am continuat sa ma gandesc la acest lucru in fiecare zi si simteam ca asta imi doresc din ce in ce mai mult, in timp ce el o luase drept un refuz afirmatia mea (asta acum 3 luni si ceva, in oct). Pe la inceputul lui dec, am mai avut o discutie pe aceasta tema din care am aflat ca el considera ca l-am refuzat atunci si ca oricum nu mai vrea sa discutam pe aceasta tema, ca a inteles ca nu sunt pregatita si ca acum nu mai este el pregatit. Si eu i-am spus ca nu e adevarat ceea ce crede el si ca eu chiar asta am vrut sa spun, ca eu de atunci ma gandesc in fiecare zi la lucrul asta, asa cum stabilisem amandoi (cand ma gandesc ca vroiam in seara de craciun sa-i spun ca vreau si ca asta este ceea ce-mi doresc...)M-a terminat aceea discutie cand am aflat ca el a luat-o drept refuz si ca acum nu mai este pregatit. De ce s-a intamplat asa? De ce nu a inteles exact ceea ce am spus? Acum sufar si nu stiu dc ar trebui sa fac eu ceva sau sa astept crezand ca el a inteles ca eu de fapt ma gandeam la asta si urma sa-i dau un raspuns. Ar trebui sa ma duc sa-i spun ceea ce simt , ca asta vreau si sunt sigura de acest lucru sau sa astept pana va veni din nou sa ma ceara??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Parerea mea,bebb, este ca nu a inghitit prea bine faptul ca tu nu esti pregatita, ca te-a speriat la inceput aceasta idee. Acum el face pe bosumflatul si pe orgoliosul spunandu-ti ca acum el nu mai este pregatit.
Concluzie...du-te si spune-i ce simti, altfel cred ca vei astepta mult si bine sa mai vina el sa te ceara. asta incazul in care chiar vrei sa-ti petreci restul zilelor alaturi de el, daca tu crezi ca este omul cu care vrei sa ai copii, daca..., etc.

Eu am trait aceasta experienta, dar era vorba despre copil. Nu ne stiam decat de vreo 6 luni, eram super bine impreuna, iar el imi spune ca ar vrea sa facem un copil, lucru pe care eu l-am refuzat pt. ca nu ma simteam pregatita, la 23 de ani. Pana cand eu nu am luat decizia de a avea un copil, de a spune ca a venit momentul, el nu a mai pomenit niciodata de dorinta lui de a avea copii si s-au scurs astel 5 ani.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput