ciufolici
Raspunsuri - Pagina 2

Pegasis spune:
quote:
Originally posted by danielac
Da, ai dreptate Carmenutza, este vorba de Harry Kids, si la fel am primit si noi, card, reducere, si o jucarie.si e foarte frumos locul de joaca.Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
Vrem si noi!
Daniela/Carmenutza, o adresa, un nr de telefon aveti cumva?
Multumesc
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
poze

geanica spune:
Noi am fost in noiembrie la cel din piata amzei.a costat fara programare 120000 lei si i-au dat si o jucarie mica.luca al meu a plans rau si ce mi-a placut a fost ca tipa respectiva l-a tuns in 2 timpi si 3 miscari...super rapid...
daca faci programare, mai dai 150000 lei, in plus.eu zic ca nu merita, deoarece nu e tot timpul aglomerat.
succes si sper sa nu planga papusa ta...

LYADA spune:
Harry Kids Club
Calea Mosilor 209, tel. 210 62 45, www.harry.ro. Haircuts for all ages from hairdressers with the patience of saints, as well as childrens’ parties. Open 09:00-21:00, Sat 09:00-13:00 (21:00 for parties), Closed Sun.
Iata ce am gasit ca si noi sintem interesati. As vrea insa un punct de reper daca se poate, ce are prin jur, e mai aproape de intersectia cu Bucur sau mai departe, etc.
Noi am fost la Ciufolici de 3 ori, prima data a plans, a doua oara nu, a treia oara da (desi era maricel), nu-i place pelerina lor galbena si pace

grati.ela spune:
Am uitat! Va recomand Ciufolici pentru soti. De cand se tunde la Ciufolici sotiorul meu arata mai tanar cu 10 ani. Gratiela.

Leditia spune:
Eu m-am tuns de cateva ori la Ciofolici,insa n-am fost multumita deloc.I-am aratat aleia o poza in care bretonul era mai lung decat restul,era super frizura,numai ca ea m-a ciopartit ca naiba..mi-a taiat bretonul scurt si mi-a facut un bob simplu de-mi venea sa mor,mai ales ca asteptasem o gramada sa-mi creasca parul sa ma pot tunde asa.Alta data mi l-a infoiat ca dracu desi i-am zis clar ca mie nu-mi place si nici nu ma avantajeaza pt ca am fata mica si asa imi facea ditamai capu'..Pe mine m-a costat de la 120mii in sus..prima data am dat 120mii.Am vazut acolo si copii plangand si jucandu-se la masuta aia..nu pot spune ca m-a impresionat prea mult..mai ales ca la fetite le crepona un pic niste suvite si gata..aia era toata coafura..Si la multe fetite nici nu le statea bine,ca aia nu alegea bine suvitele, zic eu, si la unele fetite ziceai ca au paru bagat in priza..da' saracele mamici ce sa mai zica?Eu auzisem si eu de Harry Kids si am auzit ca e super acolo.N-am fost,ca n-am copil si nu cred ca e ca la ciufolici sa tunda si adulti,insa stiu femei de la mine din fosta clasa care-si duceau acolo copii si erau super multumite si erau tare incantate de conditiile de acolo.
Va pup dulce.Ar trebui sa mergeti sa vedeti cum e si intr-o parte si-n alta si sa alegeti..

Mia. spune:
Nu mi-a placut ,in primul rind e f scump,il tunde repede intr-adevar,dar ii placea atit de mult in masinuta incit il scoteam cu scandal si plingea pina acasa si eram disperata,am primit in plic ca au oferta de-i tunde gratuit de ziua lor de nastere si cind l-am dus se faceau ca ei nu stiu desi le-am aratat oferta de la ei...Aveau un Mos Craciun care era tigan si pt o jucariora de 2 lei care le-o da bonus nu merita atitia bani.Parerea mea.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

carmenutza spune:
Harry Kids este pe Mosilor ..de la Pizza Hut inspre B-dul Carol(deci in directie opusa Oborului) a doua straduta la stanga...de fapt este chiar pe colt...ca punct de reper este magazinul de camasi Poletti..si imediat langa magazin, pe colt este Harry Kids...
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Pegasis spune:
quote:
Originally posted by carmenutza
Harry Kids este pe Mosilor ..de la Pizza Hut inspre B-dul Carol(deci in directie opusa Oborului) a doua straduta la stanga...de fapt este chiar pe colt...ca punct de reper este magazinul de camasi Poletti..si imediat langa magazin, pe colt este Harry Kids...
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
Multumim frumos pt detalii. Simbata mergem la tuns, dupa care scriu impresii.
Carmen
_
(Enriyeu Castaldo)
poze

Pegasis spune:
Am fost, dar n-am avut noroc sau inspiratie... Se faceau pregatiri pt ziua de nastere a unui copilas si nu tundeau. Ar fi trebuit sa dau un tel inainte...
Asa ca am fost tot la Bucur Obor, la Ciufolici, si am dat 150000 lei pe habar n-am ce, ca Ana arata exact la fel . Cica i-au tuns numai virfurile...
Carmen
_
(Enriyeu Castaldo)
poze

Kehleyr spune:
Carmen, cand ati fost? Ca noi am fost vineri seara si am patit la fel, era petrecere si nu tundeau... Si tot la Ciufolici Obor am aterizat... La noi se vede ca au tuns-o, ca i-au luat tot bretonul care intra in ochi si si buclele de la spate . Bine, asa le-am zis noi. Mi s-a parut cam imbacsit localul, dar macar ei au fost foarte amabili.
How I wish to dream again...