Bebelusi de sept-oct 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Deanna Christine, Matei Costin, Andrei, Andrea Bianca la multi ani! sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

dixie o sat-i trimit nioste detalii pe pm.
mihaela e o scumpa fata ta.
promit ca o sa ma uit la toatele fetele la poze.
va pup si acum voi pune si eu niste poze cu mosul si cea cu suzeta

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si noi iesim afara zilnic indiferent de vreme iar zilele astea fiind asa de cald am stat afara cam 3-4 ore in fiecare zi timp in care BB a dormit non stop iar eu am impins la carut non stop! Treaba cu trezitul la opritul din mers cred ca e generala. Cu tot mersul si treaba din timpul zilei atat cu Damian cat si cu Ioana se pare ca la mine Kg nu se duc, de sarbatori chiar am mai pus . Sunt disperata, asa ca astept sugestii. Deocamdata ma apuc de maine de faimoasa cura cu supa de varza!

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetelor!

Hop si eu la raport.... numai sa ma lase micul bebe, care de cand cu vacanta de sarbatori s-a facut mare vedeta si nu mai poate sta singurel......

Am fost la revizia de 4 luni, raportez 6100 si 66 cm. Ai vostri cat au la 4 luni, ca mie mi se pare cam slabutz.

Sa nu uit esentialul: facem astazi 4 luni ! La multi ani pentru Matei-Costin al subsemnatei Mina, pentru Andrei (NinaB) si pentru papusica Deanna Christine (Davina). Sa creasca mari, sanatosi si frumosi! . Nina, davina, facem un chef, ceva?

Eu mi=am primit cadoul pentru ziua lu fi-miu: mi=a facut dragutul de el surpriza de a dormi de la 11 jumatate aseara pana la 7 jumatate azi-dimineata. Cand m-am trezit eu speriata ca era lumina afara si copilu nu ceruse de mancare el, dragutul copil, statea cumintel in patutul lui, treaz, si se juca... asa bebe, sa-mi traiasca. Sa vedem de se repeta minunea si la noapte.

Si la noi plimbarea inseamna deplasare non stop, ca daca m-a prins ca m-am oprit m-a sanctionat imediat.

Aseara noi am fost la cumparaturi cu micul, in Billa... am fost cu carutul, ca e aproape, si cand am ajuns acolo mi=am dat seama ca am uitat marsupiul acasa, si am intrat in magazin cu tot cu carutul. .... ne-am distrat bine, tati cu carutul de cumparaturi, mami cu carutul cu bebe se uita lumea la noi ca la urs

Si eu reusesc sa-l mai las pe puiu mic in grija lui tati cateva ore, cand merg la tuns sau la doctor, sau in grija matusii din partea lui tati cand mergem la cumparaturi. Si chiar reusesc sa ma educ sa nu dau telefon la 5 minute sa intreb ce face.... desi cam asa ma indeamna inima

Nu fiti stresate de botez ca nu se intampla nimic... sigurul moment mai dificil e cand il baga in apa si plange un pic, dar in rest e frumos... si emotionant. O sa fie momente emotionante si le veti tine minte toata viata. SFAT: grija mare la fotografii si filmari, ca noi am filmat cica tot, dar la restaurant s-a bagat un invitat sa filmeze si a tras fix peste momentul botezului.... asa ca mi=a ramas doar o fotografie cand il baga in apa... of of

Va las ca se apropie ora de masa si apoi vreau sa profitam de soarele de afara si sa ne plimbam...

Pupici

Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ionika bb trebuie sters din fata in spate. Cel putin la fete asa stiu, dar cred ca si la baieti e la fel.
Mada imi pare bine ca v-ati mai revenit! In leg. cu botezul, Elena a plans tot timpul slujbei pt. ca i-a fost foame. I-am dat sa manance inainte sa plecam de-acasa, dar a durut-o burtica si a mancat f putin... Eu am tinut-o la restaurant vreo 3-4 ore, pe urma a stat acasa cu soacra mea si doar ma duceam sa-i dau sa manance. Dar la noi era restaurantul la doi psi de casa.

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

despre diversificare spuneam ca sunt 2 -3 notiuni, deci nu asteptati romane! in plus..al meu e alaptat!
1. daca merg doar pe alaptare incepem diversificarea la 6 luni!!!
2. daca trec la alimentatia mixta san + formula incepem la 5 luni! (n-am intrebat insa cand se considera alimentatie mixta respectiv care e proportia san/ formula, noi banuim ca e 50%-50%, dar intrebam azi-maine si scriu exact!!)
3. dup acum am mai vorbit, SUCURILE de diverse SE UITA!!!! n-au nici o valoare nutritiva!!!! poate doar daca vrti sa-i obisnuiti cu alte gusturi..o lingurita doua..da` nu mai mult!!
4. se incepe cu.... suspans.... piure de legume cu carnita de vita!!! (combinatia asta e singura cu aport energetic si nutritiv comparabil cu laptele!!!) unde legume=morcov+ albitura+ dovlecel (telina nu e recomandata fiind prea parfumata si poate fi respinsa!!) se adauga la supa facuta cu legumele de mai sus ceapa coapta putin in prealabil, care SE SCOATE!!! (se pastreaza doar pentru gust la fierbere)
carnita se fierbe bine
se mixeaza piure totul, se dilueaza cu supa de la legume si se dau progresiv la masa principala 1 lingurita, 2, 3...pana se inlocuieste masa complet
(eu banuiesc ca se poate face chestia asta, ulterior cu pui si peste..dar intreb ca sa fie 100% ok)
5. branzica de vaci urmeaza cam la minim 2 saptamani dupa piureul cu legume
6. ca observatie NU MI-A SPUS NIMIK DESPRE CEREALE. am sa intreb daca si cand sunt indicate.
ca observatie: in tara asta fiecare si-a crescut copii cum l-a taiat capul, si suntem, pe 2 picioare majoritatea... astfel incat...face fiecare ce are chef cu plodul

alt subiect... stersul la fundulet: ac la adulti, dinspre organele genitale inspre anus.

slabit? ce e aia? ca de cand alaptez mananc ca un monstru , in special dulciuri...si brrr..nu vreti sa stiti...si eram cat o grisina..

voi mai aveti par pe cap?

aaa..si daca intereseaza pe cineva... pentru seria 2 de vaccin...ni s-a recomandat tot cel platit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Deanna Christine, Matei Costin, Andrei, Andrea Bianca la multi ani!

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamalina spune:

http://community.webshots.com/user/madalina22381

Madalina si Ana-Larissa (18.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

La multi ani pe 2005 cu intarziere! Sa fim sanatoase si iubite si sa ne bucuram alaturi de familie. Si bebicii sa creasca sub ochii nostri frumosi si voiosi.
Nu stiu cum reusiti sa scrieti atat de mult. Eu nu am timp de nimic.
Cum se trateaza rosu in gat la mamicile care alapteaza?

Ma asteapta baietii sa mergem la plimbare.

Marlen si Andreas

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Ce zi grea este astazi.
Larissa mea nu vrea sa manance doar sa se joace. A mai descoperit sunete noi si le scoate in continu.
Ati avut zile cu bebei nemancaciosi, dar linistiti?

Va pup.

Mergi la inceput

Treaba cu scris de alta culoare nu imi iese deloc. Sa mai incerc odota.
Ati avut zile cu bebei nemancaciosi, dar linistiti?

Adica mananca putin (la jumatate din cat manca) se joaca si apoi doarme linistita. Nici gand de plans sau agitatie.

Pupici

Mergi la inceput