barbatii englezi
Raspunsuri - Pagina 2
2girlsmum spune:
Am ras si eu desi e de plans...Anielo, tu in ce orasel stai mama??
Cum zicea cineva, sunt si buni dar sunt luati deja!!
Al meu(f.f.britanic) imi spune ca am fost singura lui scapare de la acest destin national.
Mai, mai...nu stiu ce sa iti spun..la noi a fost poveste lunga, dar nu cred ca ma pot intinde eu acu..
Pupic si ..o sa rasara soarele si pe strada ta..
Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)
Fotografiile noastre aici si aici
iga spune:
cit de simpatice sinteti mai fetelor,dar chiar asa specimente sint pe acolo??haideti in japonia si luati un samurai,poate e mai binenu va suparati,am glumit,dar sa stiti ca aicia nu se drogheaza,daca beau vin si se culca ,nu te deranjeaza si nu sint nici asa zgirciti.Sau mai asteptati si voi umpic poate apare ceva mai bun,doar nu or fi toti asa,facuti de o mama!Va pupic si multa bafta!Ada si Robehttp://community.webshots.com/user/robe
Ramonika spune:
quote:
Initial creeata de aniela23
Oare toti barbatii englezi sunt CIUDATI??
DA... Nu vreau sa intru in detalii, crede-ma pe cuvant....
Ramonika si pisica
smillaraaq spune:
Eh, stii cum se zice, cand nu-l cauti atunci apare
Rabdare deci si don't lose hope!
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Corina spune:
Aniele,eu am o idee mai buna!!Ia-ti un francez!!!Nu sint departe de Anglia si sint baieti buni,iti zic eu ca sint maritata cu unul si mai cunosc vreo citiva la fel!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
Sarrahh spune:
Buna seara fetelor,
Sotiorul meu e de origine irlandeza dar e nascut in UK, aici a trait toata viata. Eu il gasesc diferit fata de ceilalti englezi, este f familist, are simtul umorului, are un suflet f cald, ba intr-un fel daca ma gindesc bine il gasesc f 'roman' daca se poate zice asa, f aproape de valorile pe care le-am primit eu in Romania. Hai ca i-am facut o slava, bine ca nu poate citi in romana, m-ar pupa pina mi-ar inrosi obrajii!
De-a lungul astor 8 ani de cind sint aici, am cunoscut tot felul de barbati, colegi de servici, prieteni de-ai lui barbatimiu si ii gasesc destul de cu capul pe umeri, mie femeile aici mi se par monstruoase, nu numai ca infatisare dar si dpv al caracterului si a felului de a fi, cu greu am reusit sa imi fac un cerc de prieteni aici,
Succes celor singure!
aniela23 spune:
sarrahh, saru'mana,mi-ai ridicat putin moralul dupa ce-am citit din postarile fetelor.Daca exista unul atunci cu siguranta exista mai multi.Pai....sa vina...
Sarrahh spune:
Aniela, sotiorul meu drag are un fratior.. burlac.. visator la o romancuta de casa si cuminte si devreme acasa.. ne inrudim? Just joking, chiar are un frate dar nu e cine stie ce mare 'catch', cam papa lapte intr-un cuvint si mai poarta si ochelari!
Tu unde stai in UK?
motanik spune:
Mey, mey, nici eu nu m-am putut abtine sa nu rad un pik...
Dar ce m-a facut sa scriu...e postarea Ramonikai...cum mey, chiar ii cunosti tu pe toti englezoii astia de zici ca sunt toti la fel?
Fetele mele, aveti cate 5 degete la o mana si nu e UNUL identic cu celalalt, apoi cum sa fie un popor la fel?
Ca se spune despre ei si ca unii chiar sunt asa cum se spune, asta e un lucru...Dar sa afirmi ca sunt TOTI la fel....
Asa...si ca sa nu credeti ca scriu ca sa ma aflu in treaba, dau exemple concrete. Cand am venit prima oara in Uk in martie anul trecut, am venit prin bunavointa unei doamne de la o anumita organizatie britanica (nu dau nume sa nu fac reclama) si evident am ajuns sa ii cunosc familia. Sotul ei, pe langa faptul ca arata foarte bine, era si un tip foarte de treaba. Serios dar si glumet, bine imbracat, fara vicii, sociabil, tot ce vreti.
Al doilea exemplu o familie la care am muncit cateva saptamani, tipa avea o afacere cu sapunuri si fel de fel de chestii parfumate pe care eu le impachetam...sotul ei un tip de treaba, familist convins (asa si primul descris de mine dar am uitat sa adaug adjectivul), nu bea, nu fumeaza etc.
Da....bine...casatoriti amandoi, dar asta demonstreaza ca exista si baieti buni prin UK-ul asta! Si cred ca fetele de pe forumul asta care sunt casatorite cu englezi pot confirma.
Eu am roman si nu l-as da pe o mie de englezi dar daca eram singura aici si aveam gand de maritis sigur gaseam o pereche...Insa eu mai cred si in zicala aia 'ce ti-e scris in frunte ti-e pus' asa ca....Aniela, te-ai gandit si ca poate jumatatea ta o fi prin alte colturi de lume si te asteapta sa dai de ea?
In ce orasel stai?
Succes la baieti si ai incredere ca vei da de un baiat bun...trebuie doar sa nu fortezi lucrurile si sa le lasi sa decurga de la sine.
Pupici.
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
SARBATORI FERICITE!
gulshan spune:
salut ani,
hai ca m-ai facut sa rad,serios.chiar asa naspa stau lucrurile pe acolo?ai fost tare ..
ce zici de un paki?
numai bine,