Cu dragoste,din Iasi....(Mamici din Iasi -9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
dar voi ce planuri aveti pe maine?ce facem ?unde mergem ?
sper sa nu intarziem,oricum daca ceva te sun pe tine Gabriela(ca alt nr. de tel nici nu am).
va pup dulce si va doresc o noapte linistita.

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Vine si Elena cu Erica.
Abia astept,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

buna fetelor!
eu abia acum am ajuns de la facultate si am intrat repede sa vad ce mai este pe aici.
cum a fost intalnirea ,nu mai pot de ciuda ca nu am putut sa venim si noi doar gandul ca v-am vazut 5 min. ma mai linisteste.
m-a impresiona f. f . mult Erica.........tare dulce si frumoasa este printesa ....si ce mare a crescut.abia astept sa facem urmatoarea intalnire si sa reusesc sa ajung si eu si sa fac o harjoana buna cu toti.
iar lui Matei parca i-au mai crescut falcutele.pacat ca nu am putut sa mai stau si sa-l vad si pe Alex mai bine ,ca fata de asta primavara parca s-a mai linistit ,la fel si Mihnea.
le pup si pe fetele care le-am cunoscut astazi si imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne cunoastem mai bine dar ramane pe data viitoare.
va pup dulce si abia astept sa povestiti cum a fost.
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Dragele mele
ma bucur mult ca ne-am cunoscut. Suntem multisoare si bune! ( din toate punctele de vedere). Asa ca ne promitem sa fim mai unite si mai puternice. Va felicit pe toate! Aveti niste ingerasi de bebelici dulci! Da' mie mi-a ramas gandul la Ilinca...poate ca era cea mai mica si mai chiuitoare!

Va pup si la mai multe si frumoase intalniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

salut,
hai bai mamicilor,vreau si eu sa va cunosc!si eu am 2copii:fiu-meu de 5ani si fiica-mea de 2ani,si n-ar strica ceva prieteni noi...
asa ca va rog mult,dati-mi un PM,ca sa-mi sara in ochi,ca altfel uit pe unde am mai citit..pe forum.

pupici si chiar as vrea sa cunosc ceva mamici din iasi(si tot ma cred ca iasu-i fruntea,nu?)

si fetelor,vreau sa-i pun cercei lui fiica-mea,unde se poate face-mai sigur,mai igienic..si cam cat costa.auzisem de mall,este acolo intr-adevar,ptr inceput folosesc cerceii lor sau ai mei?

numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Super intilnirea de azi!
Ma bucur ca ne-am adunat asa de multi, ca am cunoscut lume noua: pe Adela, ellaalba, pe Ilinca (scumpa foc!- iti face pofta de bb mic) si, in fuga pe Iustin si pe taticul lui. Ma bucur ca i-am revazut pe ceilalti.
Erica, sustinuta de minute, s-a jucat de-a prinselea cu Alex si Matei si a ris in hohote la jocurile lui Mihnea, care ne-a facut si poze.
Alex a inceput deja sa vorbeasca si e foarte nostim ca nu intelegi nimik daca nu esti de-al casei.
Mihnea lasa impresia de copil foarte intelegator si cuminte.
Matei , cind zimbeste, iti se insenineaza ziua (nu exagerez!)
Otto a fost sobru, ca doar era cel mai mare.
Ilinca are niste ochi superbi, ca ai mamei ei.
Imi pare rau ca nu am avut camera foto, dar mi-ar fi fost greu sa-i port de grija. Poate a surprins Adela ceva instantanee.

Raluk, abia te asteptam!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

buna!
eu stau si ma intreb:oare cum au rezistat mesele si tot ce era pe ele acolo?
lasa-lasa ca data viitoare nu mai scapati de noi..........

Mergi la inceput

Gulshan am vazut pozicile cu minunile tale.ce copii frumosi ai .abia astept sa va cunosc si pe voi .uite asa i-am gasit si lui Otto un prieten ceva mai apropiat de varsta lui.si uite asa se mai mareste si gasca fetelor ca ele erau cam in inferioritate numerica,cel putin asta primavara Erica a tinut piept tuturor cavalerilor(si au fost cativa).
multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dragele mele,
Imi pare atat de bine ca ne-am intalnit!!! Sa dea Domnul ca anul 2005 sa fie plin de astfel de intalniri placute.
Carmen, mamica de Iustin, imi cer mii de scuze ca nu am fost pe faza cand ai sunat, adica nu eram in preajma telefonului, caci puiutii au vrut sa se mai si plimbe prin Mall si a trebuit sa ma conformez.
Carmenp, ai o scumpica de fetita, ochioasa si dulcica, o sa fie baietii innebuniti dupa ea.
Elena, Mateiul meu a ramas cu gandul la vapor. I-am tot explicat ca era al Ericai, el zicea ca nu, e al lui...Ma rog varsta de 2 ani si ceva...
Cristina, recunosc ca Mihnea este mult mai serios, se cunoaste domnule ca a crescut si ca merge la gradi.
Adela si Ellalba ma bucur v-am cunoascut si speram si la celelalte intaniri sa va mai avem printre noi.
Gulshan, te asteptam in gasca, ca Otto de 6 ani si 8 luni , e cel mai mare si are nevoie de companie de varsta lui.
Gabi, e un scumpel si jumatate Alex, parca i-au mai scazut falcile, dar mi-a placut cum il speria pe Matei si cum ne gadila si apoi se amuza.
Pupici si o saptamana buna,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicutze dragi, asa mi-a fost 'norocul', sa nu va intalnesc acum, cu toate ca am vrut ft. mult. Ei, asta e, ne vom vedea cand va fi o data viitoare. Am reusit sa ma intalnesc cu Cristina, si sa-l vad pe Mihnea. Tare scump e!
Gabriela, asta e, ne vom cunoaste noi odata si-odata...

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput