Ce faceti/ati facut voi impotriva greturilor?

Ce faceti/ati facut voi impotriva greturilor? | Autor: cipcipcip

Link direct la acest mesaj

Sint in 8 saptamini si de 2 sapt nu stiu ce sa ma mai fac cu greturile astea. Am stomacul in git de dimineata pina seara, nu pot minca mai nimic ca mi-e sila de orice, nici vitaminele prenatale nu le mai pot lua, am slabit deja 3 kg si stau mai mult in casa. Nu am vomitat decit de 3 ori pina acum dar nu pot minca aproape nimic, oricit m-as stradui.
Orice sfaturi aveti sa-mi dati sint binevenite.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mey cipcipcip imi pare tare rau sa-ti spun dar mare lucru nu poti sa faci decat sa ai rabdare sa treaca, la mine greturile au inceput pe la 5 saptamani de la UM si au tinut muuuuult de-mi venea sa bata pe toti, de vomitat nu vomitam dar nu puteam manca nimik , nu suportam nici un miros,nu-ti mai spun ca daca deschidea cineva frigiderul era crima, veneau toate mirosurile si simteam ca lesin de rau, tot ce puteam manca erau grefruit si mere verzi cat mai acre, struguri dar si aia mai acri , deci numai fructe , atat , pe la 9 saptamani incepusera sa ma mai lase ,adica mai mancam un ou , o branzica, dar eu nu puteam sa gatesc , trebuiau pregatite de sot , de scapat de greturi am scapat definitiv pe la 13 saptamani , dar dupa urmeaza poftele...si kg in plus, dar mai bine decat greturi
iti doresc o sarcina bebelinul sa fie sanatos si frumos si daca mai ai intrebari nu ezita
pupici
Adriana si bebelinul 23+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Greturile se datoreaza modificarilor hormonale care survin in organismul tau in aceasta perioada.
Incearca sa mananci putin si des!!!! Cate un mar, cate un sandwich pe ici pe colo! Si ... FFFF IMPORTANT bea apa!!!!! Risti sa te deshidratezi daca vomiti!!! Mai poti incerca sa iei o doza de Ignatia 30 CH - remediu homeopat. Daca vrei sa il iei anunta-ma ca sa iti dau mai multe indicatii.

Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cunosc senzatia. am avut greturi de la 5 la 11 saptamani la Alina si acum de la 5 la 15-16 saptamani. Am slabit de fiecare data. A mers cat de cat cu: covrigei uscati, sarati (Mini Brezel), lamaie, Orbit de lamaie, cateodata cu mere.

Sper sa iti treaca si o sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Saluti,
Si eu am avut asta cam vreo 3 saptamani, tot asa cu greata, miros, sa nu vad mancare, dar nu vomitam.
Mie imi mai taia greata daca mancam stixuri, grisine, covrigei uscati, fructe uscate, si chiar si crude. Morcovii cruzi mai reuseam. Mancare gatita...nu prea ca nu puteam sa ma apropii de aragaz. Ce reuseam sa manac era supa de vita dar numai zeama...adica o beam ca pe ceai.
Am vazut ca esti in America. Incerca si cu suc de cranberies (nu cred ca are traducere romaneasca), pentru ca e acrisor. E foarte important, asa cum ziceau si fetele sa nu te deshidratezi.
Mai am o prietena care manca paine prajita...si functiona.

Cip, daca vrei sa mai povestim, scrie-mi un mesaj pe privat, poare schimbam nr de telefon si putem si vorbi in direct. Eu pot sa sun de aici. E fff ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cunosc senzatia ... la mine a tinut doar 38 de saptamani juma`, ca apoi am nascut. In fiecare dimineata pe la 6 ma apuca ... functiona doar aerul rece de afara, adica ma repezeam la geam si ma linisteam imediat, iar vara imi bagam capul in frigider sau imi puneam ceva rece pe frunte. Am rezistat fara sa vomit, ca-mi era si mai mare greata. Dar si acuma ma apuca plansul de nervi daca simt un anume miros de parfum, oriunde as fi

Sarcina usoara in continuare !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Cip,
eu initial m-am luptat precum toreadorii cu greata.
Imi era greata doar simtind ca-mi vine sa vars.
Apoi,incet incet,m-am imprietenit cu toaleta.
Aveam momente de tandrete si ii spuneam povesti.
Serios....pai altceva nu aveam ce face.
Incercind sa ma abtin aveam dureri de cap si eram irascibila toata ziua.
Ca sa nu mai spun ca erau momente in care nu ma mai puteam abtine si trebuia sa vars pe unde eram!
Inchipuie-ti...panorama!

Din fericire din luna a 4 a am scapat si doar foarte rar am mai vizitat toaleta in scopuri....tovarasesti!

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Ceai de lamaie. Mie mi-a fost de ajutor. In rest nu suportam nimic.
Am pana am ajuns in luna a 4-a. Imi miroseau toate! Cand sotul meu deschidea usa de la sifonier mi se parea ca miroase! Nu mai vorbesc de frigider!

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Va multumesc la toate pentru raspunsuri Am sa iau la rind retetele date de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Eu 4 luni n-am intrat in bucatarie...a mancat sotul meu la hrana rece de s-a saturat, iar in weekend ne trimitea soacra mancare gatita.
Remedii? N-am prea avut desi am incercat detoate. Parca,culmea, imi era mai bine dupa ce beam suc acidulat, adica sprite, fanta de grapefruit si din cand in cand mai scapam in Cola.

Vomam si pe strada in aer curat cand mi se punea pata. In rest....au disparut asa cum au aparut, peste noapte. Slabisem 3 kg. Si apoi sa te tii recuperare. mancam orice si de 10 ori pe zi.
Curaj si rabdare! trec!!!!

(38 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

Cat e de grav daca in loc sa mananci ce trebuie mananci aproape zilnic ceva de la MCdonald's sau Kfc??????

11 saptamani

Mergi la inceput