Scorpiutzele-pe unde sunt?(3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Am vazut cu ascendentul,daca nu stiu ora degeaba.Cum e posibil ca nimeni sa nu-si aminteasca?!Doar sa merg la circa unde aveam fisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele! Il am pe George acasa bolnavior, cu febra si a vomat toata ziua. Mi-e mila de numa de el!
Syd, asa de bine ma recunosc in descrierea ta, numai ca eu asa eram inainte de a naste, dupa m-am mai temperat, numai ca tot nu am pot abtine si spun adevarul sau ce parere am de unul sau una, uite asa, pe shleau, kit ca ii pier din vedere dupa, forever!
Alina, bine ca ai revenit mey, ca mai ca dadeam cu politzia dupa tine!
Nina, problema mea e ca la Syd... care o fi ora? Mama tine minte ca tare greu a nascut, dar ora...??? Yoc!
Va pup, ma duc la bebeul meu bolnavior! Acum a atipit un pic, era rupt de la febra si restul!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

N-ai supozitoare contra vomitatului ?Aici se numesc Itinerol B6 si trece imediat.Ai grija sa nu se deshidrateze.

Sanatate lui George

Mergi la inceput

Syd, nici nu am auzit de asa ceva... tot ce am facut, i-am scazut febra cu algocalmin (cateva picaturi) si supozitor si apoi i-am dat ce mi-a recomandat dr de familie. Maine ii aduc glucoza de la serviciu (de aia ca perfuzia) si ii dau pt ca e dezhidratat si i-a scazut si glicemia de la nemancat si vomat. Sper sa fie bine, deja e binisor ca mi-a mancat 3 biscuiti si a baut ceai fara sa vomeze. Insa imi notez sugestia ta, ca sa intreb la farmacie sa am in casa daca reusesc sa fac rost.
Mersi de informatie!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Pentru febra tot supozitoare avem,nu-ti mai spun numele ca nu corespunde dar pe baza de paracetamol .Daca nu ,sosete inmuiate in otet diluat cu apa si alte sosete pe deasupra uscate.Asta-i leac babesc ,trece de trecut dar cam usuca talpile.

Si fiica-mea cand e racita nu vrea sa manance,exact ceai cu miere si lamaie si biscuiti.

Itinerol B6 contine dichlorhydrate de melozine si chlorehydrate de pyridoxine
(vit B6).Vezi echivalentul

Sa auzim de bine

Mergi la inceput

Am inceput sa citesc partea 1 si a doua dar n-am rabdare sa termin.Oricum ma regasesc peste tot.Am si o tinere de minte mai slaba de cand stau acasa parca m-am prostit.Imi lipseste libertatea pe care o aveam cand n-aveam nici o grija.De multe ori ma gandesc ce bine ar fi fara barbat in casa,unul care sa nu locuiasaca cu mine,sa ne vedem rar pentru ,asa sa pastram pasiunea.

Ma enerveaza monotonia,aceleasi lucruri in fiecare zi,de mi-as lua campii.

Corina vazusi ca sotzul e balanta.Cu al meu,comunicarea e la pamant,sunt geloasa pe el ca face lucruri pe care si eu vreau sa le fac,iesiri,prieteni,proiecte. Suntem cam le fel,deci putin compatibili.Mereu mi-e teama sa nu gaseasca alta mai frumoasa,mai aranjata,mai slabuta,mai fara obligatii.Intr-adevar ,la inceput eram foarte posesiva,trimiteam mesaje toata ziua si noaptea si ne certam pentru nimicuri. In scris ca de vorbit direct nu-mi place.Acum incerc sa fiu mai indiferenta dar si asa nu-i place ca nu ma interesez de viata lui.N-am reusit sa-l sustin in ceea ce face,parca fac expres de nu inainteaza.Zice ca sunt egoista,ca numai eu si fata mea conteaza pe lume.Daca mie nu-mi merge,pai nimanui nu-i merge!Nu sunt femeia care sa stea neconditionat langa barbat,pentru binele lui,si eu cu ce ies din afacere? Si eu am visele mele si ambitia mea,sa reusesc singura,sunt tare incapatanata. Si mereu am avut ce mi-am dorit.

La inceput sunt numai miere,cu oricine, daca ma calca pe picioare sunt rea dar calma,intep cu un aer de nepasare.In ultimul timp imi cam ies din fire si nu-mi place.

Tacuta,da,chiar exagerat dar la un dans,petrecere trebuie sa fiu remarcata.Bine imbracata,sexy,daca unuia singur i-am atras privirea deja ma simt mai bine. Dar numai sa ma simt fotografiata ,nu sa se bage in seama cu mine.Imi place sa dansez,sa fac sport,in general munca fizica si manuala.

Chiar nu stiu ce meserie sa aleg,vrea sa fiu cea mai buna nu sa merg in sila,daca nu-mi place dau bir cu fugitii.Voi prin ce domeniu sunteti? Va place ce faceti?

Am aflat ca sunt ascendent rac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Draga Syd

Uite inca o sorpiuta veritabila.Eu sunt pe 16 noiembrie nasuta si chestiile cu "sa ne vedem rar pentru ,asa sa pastram pasiunea."si cu necesitatea de a fi in centrul atentiei si mai ales in atentia permaneta a sotului!!!Eu am fost model si eram obisnuita cu complimetele si ...restul.E adevarat ca inca le mai primesc dar sotul se pare ca nu observa(sau nu se face fiindca stie ca ma enerveaza...
Eu mai am impresia ca sufar de mania persecutiei uneori!!!
de cand ma stiu mi-am impus sa fiu prima: la scola,sa fiu apreciata pentru ceea ce fac...
Se zice ca suntem materialiste,eu as zice ca ne place sa traim bine.
De profesie ca sa-ti zic eu acum fac ce-mi place,lucrez pentru mine,fac consultanta societatilor pt ISO si pentru mine e important sa nu stau intr-un loc mereu sa fac aceleasi lucruri(monotonia )sa ma organizez singura,sa dicut cu oameni importanti,sa vad ca reusesc sa construiesc ceva,sa fac bani...Si asta imi da o mare satisfactie!Nu renunt asa usor!E adevarat ca e grau sa eviti monotonia chiar si in munca mea dar incerc cat pot!
Eu am o intrebare voi cum privitra sex-ului(dragostea fizica),eu una ma regasesc in descrierile conform carora suntem cele mai fierbinti femei,dar am intalnit si scorpiute mai "linistite".Voi?
Va pup

pitica

Mergi la inceput

Nu stiu voi ,dar eu ,am apucat sa fac cinema cu primul,ca nu era super dar trebuia ca omul sa se simta incurajat .De-atunci mi-e cam greu sa ies din cercul vicios.Intrebi barbatul ,e satisfacut,bineiteles daca fiecare miscare e controlata,ca sa dea bine.Sunt adepta mast-------,dorinta normala,nu sunt disperata dupa dar nici fara nu pot trai. ma trezesc uitandu-ma dupa femei,le gasesc frumoase,ma uit ce si-au mai facut la par,cu ce se mai imbraca.

Mergi la inceput

Buna fetele... am senzatia ca am iesit din normalitate cu aspectul asta. Eram asa cum spunea Pitica, numai ca dupa ce am nascut si au aparut multe probleme de comunicare intre noi (eu+sotzul)... parca s-a racit treaba... aproape spre "desfiintare". Nu stiu ce sa fac de multe ori, insa incerc sa raman intreaga la minte si sa vad prioritatile... Si "sexul" nu este pentru mine o prioritate, in momentul asta, si nici nu e solutia ca relatia sa mearga struna. La mine trebuie sa mearga aproape toate, si in special sa ma simt respectata si iubita si ajutata in ceea ce fac pentru amandoi... Deja am spus prea mult!
Va pup si weekend placut!
Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput

Cu actualul merge mai bine,fac eforturi sa-mi golesc mintea si cateodata merge,Dar nu am mereu nevoie de un orgasm,faptul ca il simt langa (si in) mine, ca ma iubeste ,ma simt fericita.Mai imi dau si lacrimile de emotie.CAteodata mai pierdem contactul si nu eu ma duc spre el,din pacate,astept ca el sa aiba initiativa.

Uitasem sa spun de un defect,imediat ma incanta obiecte de care nu am neaparata nevoie,imi place sa cumpar cate un nimic de cate ori ies,daca am cu ce si persoane ,care ma conving.De ex in magazin mi s-a intamplat sa cumpar un lucru de rusine sa spun nu ,daca vanzatoarea se straduieste sa-mi vanda.Sau oferte ,mi se impuie capul pe loc,ma arunc cu capul inainte.Abia acasa,dupa o zi de gandire imi dau seama ca am facut o prostie sa accept si sun sau anunt ca nu ma mai intereseaza.

In rest stau foarte prost la capitolul convingere,daca mai si zambesc nu sunt luata in serios.Barbatul de ex nu ma crede cand ii spun un adevar si nu ma pricep la mintit. Sunt un pic naiva.

Mergi la inceput