Scorpiutzele-pe unde sunt?(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele... nu v-am uitat, dar aseara am scris mesaj frumos, si George mi-a inchis "cacatoiul" ca ii cam place pe aici... asa ca nu v-am salutat!
Stat sa imi amintesc ce scriam: ca imi place sa citesc, numai ca "am citit", acum nu mai am timp decat pentru cele profesionale... dar am citit cu placere Dostoievski - "Fratii Karamazov". Mai am eu cateva, insa poate ca George iar imi face vreo boacana!
Sunt tare incantata ca George e de aseara la noi si e vesel, ca si mine si nu mai am timp sa stau mult pe DC. Deci... scuze daca voi semna mai putin zilele astea!
Va pup si... pitica, spor la pregatiri!
tuturor scorpiutzelor si puiutzilor!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetele!!
Sunt super ocupata, de-aia nu am mai intrat! Examene, serviciu cu mult de lucru, Albert ,etc.
Anina, multumesc pentru urari!! L-am sarbatorit pe Albert pe 19, a fost super!! Am pus poze in albumul meu de pe webshots .
Pitica, vad ca si tu ai fetita de-ao seama cu al meu, te invita sa vii la subiectul "bebelusi de ianuarie-februarie 2004". Acolo suntem multe mamici cu copii nascuti in ian. si feb. 2004. Pe 5 februarie avem o intalnire, unde ii vom sarbatori pe toti odata.
Si mie imi place mult sa citesc, acum din pacate nu prea mai am timp, dar am citit f. mult la viata mea , acum cand am timp liber prefer sa stau pe net.
Imi place sa merg la munte, sa urc pe munte, asta ca si sport, , joc tenis de masa. Cam atat.
Va pup si va doresc o saptamana buna!!!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Buna fetele!
Ma bucur ca v-am mai gasit pe aici... Monica, mai ai pana termini examenele, nu? Pupa-l pe Albert si indata ma uit si la pozele voastre! Uite o scorpitza totala: scoala, familie... si mai ales copil! Si se pare ca le faci fata destul de ok!
Dra restul pe unde sunteti???
Eu acum sunt singura, copil nu, barbat la munca, asa ca stau pe aici sa iau pulsul!
Va pup si o saptamana buna va doresc!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Draga Monica

Sa-ti traiasca Albert si sa va bucurati de el!!!!
Si noi ne pregatim de petrecere!
Vrem si noi la intalnire pe 5...UNDE,CAND???????????

Va pup
si haideti sus in top!!!

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fetelor, noi ne bucuram de zapada !
In weekend am fost din nou la patinaj. Am prins o vreme superba, cer senin si multa zapada ! Speram sa tina gheata, sa repetem figura si weekend-ul urmator !

Pitica, cum merg pregatirile ?
Iris, simte ca i se pregateste ceva ?

Monica, sa-ti traiasca printisorul, ca tare frumos mai este! Cu cine seamana asa blondut ?

Elena, nici eu nu mai am timp de citit. Si tare dor imi mai este de o carte. Dar daca o incep, cine stie cand reusesc sa o termin.

Pe curand, scorpiutelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Buna fetele! Ce faceti voi? Iar astept weekendul, iar sunt obosita de martzi, cred ca e de la vreme! La noi a nins, dar nu foarte tare, atat cat sa cad pe ghiata si sa ma lovesc! Eu am ras, dar acum ma doare si mana si piciorul... insa sunt scorpiutza de scorpiutza si ma dau rotunda si gata cu durerea! Aveti grija la cazaturi, sa le feriti ca sunt tare urate!
Pupici, Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Fetelor, sunt si eu scorpiuta! De abia acuma v-am descoperit si ma alatur clubului. nu prea am timp sa caut pe toate rubricile.
Din pacate eu trec printr-o pasa mai proasta zilele astea. cititi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41143

Sper sa vin cu vesti mai bune pe viitor

Ramonika si pisica
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Elena, eu, inca nu am cazut iarna asta si sper sa nici nu cad. Mi-e frica de cazaturi din cauza lombagiei mele, cu care m-am ales de la atata aplecat si ridicat cu Cristina in brate si de la alaptat(15 luni si 1sapt.), cred.

Bine ai venit, Ramonika ! Scrie-ne si datele nasterii, sa te poata treaca Alina pe listuta Scorpiutelor !
Am citit de ce nu esti fericita si mi-am amintit de mine, cand eram intr-o situatie oarecum asemanatoare. Urma sa implinesc 27 de ani, eram impreuna cu iubitul meu de 8 ani si ma simteam neimplinita. Vroiam sa ne casatorim, sa avem si noi un bb, dar nu aveam casa si nici o situatie financiara prea buna. Eram tare dezamagita de mine, de noi. Cristi simtea ca se intampla ceva cu mine, eram mai indiferenta la persoana lui. Mi-am luat o saptamana de concediu si am plecat la Budapesta, la fratele meu.
Ei bine, la intoarcere, Cristi mi-a zis ca vrea, ca pana la sfaritul anului, sa ne casatorim. Si de atunci, la alegerea lui, locuim cu mama mea, care este foarte fericita ca ne are langa ea. Altfel, ar fi fost singura, caci tata s-a stins din viata de 7 ani, imediat.
Si uite asa, dupa 2 ani a aparut si Cristina, iar eu ma simt o femeie implinita. Imi iau zilnic portia de fericire alaturi de scumpa mea fetita si iubitul meu sot, chiar daca avem multe alte lipsuri. Privesc partea frumoasa a vietii, ma bucur de ceea ce am, nu las timpul sa treaca pe langa mine, degeaba.
Ca raspuns la ceea ce te framanta, eu cred ca a venit timpul sa nu te mai complaci in relatia asta de 7 ani, sa pui piciorul in prag si sa spui hotarata ce vrei. E vorba despre viata ta, despre visele tale, care nu coincid cu cele ale prietenului tau, din pacate. Nu lasa pe nimeni sa ti le naruiasca ! "Timpul trece, nu asteapta pe nimeni !"
Probabil, asta asteapta si mama ta de la tine si de aceea se comporta cu tine, cum ai descris. Se gandeste ca maine, poimaine dispare si ramai singura, fara un sprijin. Cu asta il pisa si mama soacra pe Cristi.
Hai, fii tare, fii o luptatoare curajoasa, fii ca pasarea Phoenix ce renaste din propria-i cenusa, fii o scorpiutza adevarata !

Cu mult drag,

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Imi par rau ca fac zodia de ras...

Ramonika si pisica
O MINUNE

Mergi la inceput

Ramonika, bine te-ai alatutat grupului nostru... si ca sa vezi cat suntem de adevarate (chiar daca numai virtual!) o sa facem un grupuletz de suport pentru tine!
Apoi sa stii ca nu faci zodia de rusine! Suntem oameni, avem slabiciuni, vrem sa parem puternice de multe ori, dar nu putem... Pe langa problemele tale de sanatate, cred ca e timpul (vorba mamei tale), sa iti reglezi cumva relatia cu prietenul tau. Acum nu iti dau sfat de mama, ca sa ma bati, insa timpul trece, lui (prietenului) ii este bine si tu... stai si te framanti degeaba. Iar daca mai iti doresti si un copilutz, apai nu trebuie sa astepti pana la calendele grecesti, ca el vrea sa se distreze. Cu toate problemele de sanatate pe care le ai, trebuie sa te gandesti bine la aspectele acestea.
Sa vezi ce am patit eu (nu ma lungesc): implinisem 27 de ani, aveam de ceva ani un prieten care si el implinise 33, dar ii era asa de comod la mama acasa, ma iubea de numa', dar de ce sa se responsabilizeze daca ii era bine, nu? Si uite asa mi-a venit odata pe creier, ca am terminat-o brusc, stiam ca voi suferi, dar trebuia sa fac undeva ordine in viata mea. M-am inscris in gluma pe un site de matrimoniale, dar din gluma in gluma am dat de actualul meu sot. Dupa ceva vreme, pe la 28 de ani ne-am "maritat" si ne-am gandit la copil repede pentru ca deja aveam si eu o varsta si el (32). Nu iti spun ca dupa ce l-am abandonat pe "fostul", a trecut o vreme si a inceput sa ma bombardeze cu telefoane, ca ma iubeste, sa ii dau o sansa, insa nimic concret, doar sa ne impacam, ca fara mine... bla bla! Dupa ce ne-am casatorit eu cu actualul sot, din nou fostul, telefoane, a venit la usa, ca nu mai poate, alte bla, bla-uri, ca a fost un prost. I-am zis: "Ai crezut ca o viata o sa stau sa astept ceva? Ceasul bate si eu nu intineresc, iar dragostea nu tine de "foame" la batranete!"
Hai ca m-am lungit: fa ceva cu viata ta ca pacat de timpul care trece si... Ai nevoie de mult curaj!
Te pup si ai grija de tine! Vezi ca scorpiutzele sunt langa tine
Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput