Bebelusi de nov-dec 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by try
Exact asta am vrut sa spun si eu Gandacelule.

try, jos palaria! esti tare, ai citit tot ce-am trait eu! bravo! nu mai are nimeni loc de tine la dat sfaturi
si, in sfarsit, ai descoperit si tu butonasul "quote"!

ps: am chef de joaca ca sunt cam obosita, m-a cam trezit cupilu azi-nopate, chestie neobisnuita, cred ca e intr-o perioada de crestere rapida si vrea mai mult lapte!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

Jasmine - cum se numeste vaccinul cumparat din farmacie?
As prefera sa il faca pe acela, daca este mai bun.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

ei si tu! fa-l mama p-ala gratuit cum il face toata lumea, nu e neaparat mai bun, iar daca face febra e un semn ca vaccinul a fost bun, nu invers!

io cred mai bine ca trebuie sa-ti schimbi medicul pediatru, cum sa uite de vaccin? trebuia facut deja!!! ptiu!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna
Azi am fost f. suparata: Bianca nu a vrut sa suga de la san!!!Cum o puneam sa suga incepea sa planga si sa se agite. N-am avut incotro si am scos cu pompa ca sa-i pot da. Ce-o fi asta? Ce sa fac? Sper ca nu va refuza in continuare ca nu stiu ce ma facVi s-a intanmplat asa ceva

da, mi s-a intamplat cu ileana pe la 3 luni, am zis ca innebunesc, dar nu i-am dat nici o completare, o saptamana a scuipat sanul - a fost un joc psihologic pe care l-am castigat pana la urma, pentru ca manca de foame - altfel cred ca se intarca si era pacat

dar daca tu ii dai deja completare, ai grija, bebeii se intarca f usor de la tetine, e mai usor de supt de la biberon decat de la tztza!
ai grija!!!
pup!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna
GANDACEL tu zici ca nu e voie fructe decat din compot?

pai... nu stiai??! doar banane, altfel fructele dau colici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata!
Suntm asa vioi astazi!
Si cred ca o sa iesim afara, la plimbare!

Multumesc de raspunsuri!
Vit.C, eu ii dau 1 fiola, de 2 ori pe zi (mi se pare cam mult).

Gandacelule - de vacc. sa o mai intreb pe dr..Sunt inca pe dinafara. Il fac pe cel recomandat, cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna fetelor; noi azi am fost la controlul de o luna; o sa spune-ti ca deja am implinit o luna, iar controlul l-am avut c-am tarziu, dar din cauza sarbatorilor de iarna, medicului i-a fost mai usor sa ne cheme dupa sarbatori; nou ne-a fost ffff. usor sa asteptam pana acum, dar nu stiu cat de usor i-a fost lui, ptr. ca azi cand am fost am stat la un codoi de-ti venea sa-ti iei campii; normal are program pana la 11.30am, dar din cauza aglomeratiei, ora pranzului s-a dus; pe noi ne-a prins efectiv aproape ora 14.00 in clinica, iar dupa noi mai erau o groaza de persoane; ma intreb oare personalul spitalului si medicul cand or manca de pranz, iar daca mai intra si vre-o nastere cred ca le ve veni sa urce pe pereti, ca deja erau super nervosi; si pe mine ma apucase stresul pe-acolo, mai ales ca am fost sicu Arisa dupa mine(c-a deobicei), care nu mi-a stat locului o secunda, alergand si facand ca toate animalele, gasindu-si parteneri de joaca, dar m-am intalnit cu fetele care au nascut cu mine o data si ne-am dat la taclale si am mai uitat de stres, iar Arisa in tot acest timp si-a facut se cap
Dar hai ca m-am luat cu vorba si am uitat sa va spun de fapt esentialul; gandaca mea a crescut destul de bine intr-o luna si-un picut, ceea ce eu sunt super multumita, mai ales ca am fost si fffff. ocupata si numai din tatica aproape; deci am nascut-o cu 2956g si 51 cm; la iesire din spital a avut greutatea de 3160g iar acum la o luna si un pic are 4480g si 54cm; i-au dat ptr. a doua oara sa bea vit.k, sirop si mi-au spus ca eate un bebe ffff.@O.K.; cel putin medicul s-a mirat taaaare mult ca a crescut atat de mult, si mai ales ca numai din tatica; in rest ce sa va spun, ea nu prea plange; numai daca ii este foame sau are pempersul ud; noaptea doarme de la 10-12 pm, pana dimineata la 6-7am, netrezindu-se aproape deloc, numai daca este uda, iar atunci dupa ce o schimb normal ca-mi cere si putina tatica; doarme singurica in patutul ei nefacand nici un fel de figuri: c-am atat despre noi; mai revenim@

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi81 spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

'Neata!
Suntm asa vioi astazi!
Si cred ca o sa iesim afara, la plimbare!

Multumesc de raspunsuri!
Vit.C, eu ii dau 1 fiola, de 2 ori pe zi (mi se pare cam mult).

Gandacelule - de vacc. sa o mai intreb pe dr..Sunt inca pe dinafara. Il fac pe cel recomandat, cred.

Si mie mi se pare cam mult.Eu ii dau 1.5 ml/zi . Si inca ceva daca nu ii dai toata fiola, ce ramane arunca sau bea tu, in nici un caz sa nu i-o dai a doua zi.

Luminita si Andrei(15 nov 2004)
http://community.webshots.com/user/lumi81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi81 spune:

quote:
Originally posted by roserb

Gandacelule, am pus o listuta mai sobra- astept sugestii si reclamatii!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

E OK listuta dar mi-ar placea si mai mult daca as aparea si eu pe ea. Poate cand ai timp ne strecori si pe noi pe acolo: eu si bebe Andrei Cosmin care s-a nascut pe 15 nov,la 12.05, cantarind 3100 g si avand 49 cm lungime ( DPN 20 nov).
Multumesc si

Luminita si Andrei(15 nov 2004)
http://community.webshots.com/user/lumi81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Azi noapte pot spune ca a fost prima noapte cand m-a trezit din ora in ora!Si asta din cauza burticii,caci,desi nu plange,se agita atata pana face partzuri,ca ma trezesc.Sper sa nu se mai intample!Si asa nu doarme ziua.....Dar apoi ne-am trezit la 9.15.Acum e iar maraita si casca,asa ca vom iesi mai repede afara.
Dama, eu n-am vazut rezultate spectaculoase la Sab simplex.Eu ii dau ,pe langa acesta,si Espumisan si Debridat.Incearca si tu.
Camys,tu cum ii dai Debridat-ul?
Roserb,multumesc de completare!
Hai ca incerc sa citesc si ultimele pagini si mai vorbim
Andreea si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Hai ca am reusit sa citesc cate ceva,bblusa adormind in brate..
Am inteles eu bine si o sa luam 85%din salariul mediu brut pe 2005,care este cam 9 mil.?Parca asa am citit.Oricum pierd o gramada!Sper sa-i mai creasca sotului salariu,daca s-a scazut impozitul.Ati vazut cum se acorda acum deducerile?Nu se mai defalca pe ded.de baza si suplimentara, e in functie de salariu si nr.persoanelor in intretinere.Corectati-ma daca gresesc,nu prea mai am cu cine ma consulta de cand nu mai merg la birou.Si ca a venit vorba de birou,va ganditi cat sa stati acasa?Eu nu stiu ce sa fac,situatia mea e super complicata.
Jasmine,nici eu nu prea stiu cum e la botez,m-am interesat la o prietena care a botezat de curand,eu avand botezul pe 15 luna asta.Nasa cumpara lumanarea,cruciulitele,trusou(mie mi-a luat de la body pana la costum de fis si paturica),o fasa,si o bucata de panza(am uitat denumirea dar daca mergi la orice magazin ptr.copii stiu vanzatoarele)in care o scoate din cazan preotul.Apoi eu stiu ca se cumpara un cadou la nasi(nu asa consistent ca la nunta!)Iar la baita de a doua zi(cred ca ptr.ca e fata)se pun in apa petale de trandafir,un obiect de argint,o verigheta...Cred ca asa e obiceiul.
Voi ce stiti ref.la vin si ulei?E ca la nunta,adica vin nasii cu el?
Tocmai m-a sunat al meu sa-mi spuna ca unul din premiile puse in joc de revista Capital a fost castigat de Suc.Petrom Pitesti(parca asa am inteles).De, tot la niste 'amarati'.....
Vineri suntem in petreceri:e ziua mea de Sf.Ion(ma cheama si Oana)si bblusa face 2 luni.
Mai vorbim,
pupici.
Andreea si Maria(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput