Hemoroizi !!! Help!!!
Dragele mele, cred ca s-a mai discutat subiectul pe forum... oricum... sunt graviduta in 23 de sapt si de cateve zile ma chinuie o durere ingrozitoare datorata unor pardalnici de hemoroizi... ce sa fac? voi cum ati trecut de asta? va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
cristina
Raspunsuri
ixxi spune:
si eu am probleme cu....
si mi/a fost recomandat nu stiu ce sirop laxativ, dar efectul a fost 0. Probabil ca ti s/a spus sa umblii la alimentatie....pentru mine sunt foarte bune portocalele!
Iar daca ai facut deja hemoroizi...supozitor cu glicerina (ajuta evacuarea
) si unguent hemorzon, care este foarte eficien.
ixxi si
piersicuta 34+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
rrox3 spune:
Hemorzonul nu e recomandat gravidelor.
Si eu am un nenorocit de hemoroid de cateva zile. Din fericire nu e dureros. Am cercetat insa si am inceput tratamentul cu Ultraproct, de la Schering. Este OK pentru trimestrele 2 si 3.
Iti tin pumnii sa-ti treaca.
Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica 25 saptamani
ankgratiela spune:
Si eu am avut MARI probleme cu hemoroizii in timpul sarcinii, dar am rezolvat asa: am incercat tot felul de leacuri, unguiente, regim alimentar , dar nimic ,nimic.
Pana la urma am Ajuns la Clinica Proctoline unde printr-o mica incizie am scapat de 2 hemoroizi trombozati( m-a durut interventia de 1000 de ori mai putin decat ma chinuiau hemoroizii) si chiar la 12 ore am avut scaun si am putut sa merg sa stau in sezut sa fiu un om normal.
Dupa interventie( eram in saptamana 30) am inghitit in fiecare zi Herbolax care este special pt gravide, iar cand se mai irita vreun hemoroid inghiteam Detralex si treca criza. Sunt facute teste si Detralexul este bun in perioada sarcinii, iar in perioada alaptarii Gincor fort( acesata din urma este mai eficient)
Anca si Teodor 8 luni si 10 kg
cristina_cechi spune:
va multumesc mult pentru raspunsuri... intre timp durerile si sangerarea m-a facut sa ajung la doctor... mi-a dat procto-Glycol si ma simt mai bine. problema e ca inca mai sangerez sporadic... oare sa fie inca problema?
cristina
Fabya spune:
cristina_cechi
Nu i-mi mai aduc aminte care mamica mi-a povestit din Dc i-mi spunea ca avea probleme mari cu hemoroizi si find si insarcinata in 6-7 luni a ajuns aproape la operati,dar a folosit un tratament cu HERBOLAX care am inteles de la ea ca este indicat si la gravide.Sa tratat cu acest tratament si in final a scapat si de operatie.Incearca sa te afli mai multe informatii despre Herbolax,cred ca iti va fi de mare ajutor,stiu ca nu creaza indepedenta si este natural.
Numai bine tot ce iti doresti, sarcina usoara si un
sanatos.
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
Fabya spune:
cristina_cechi
Nu i-mi mai aduc aminte care mamica mi-a povestit din Dc i-mi spunea ca avea probleme mari cu hemoroizi si find si insarcinata in 6-7 luni a ajuns aproape la operati,dar a folosit un tratament cu HERBOLAX care am inteles de la ea ca este indicat si la gravide.Sa tratat cu acest tratament si in final a scapat si de operatie.Incearca sa te afli mai multe informatii despre Herbolax,cred ca iti va fi de mare ajutor,stiu ca nu creaza indepedenta si este natural.
Numai bine tot ce iti doresti, sarcina usoara si un
sanatos.
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
uki spune:
Dragele mele!
Cred ca totul ar fi mai usor daca am incerca sa nu ne mai constipam
.
La mine( cand eram
cu bb in burtica-2003) a inceput cu neplaceri la fel ca si la voi, dar intre timp m-am pus pe lapte batut,iaurt si suc de porto sau grefuri si mi s-a reglat asa bine stomacul, nu numai ca aveam scaun normal aproape zilnic,
Si am folosit unguente pe baza de tataneasa si galbenele. Vindeca bine si ajuta la kk. Nu luati mereu supozitoare, stiti cum se zice, ca organismul nu mai face nici un efort...
Si cu supozitoarele va mai intalniti si dupa nastere asa ca...
Va dorim sanatate
Gabriela si
Mariuca
monica-elizabet spune:
fetelor, aseara am fost si eu la sanador pentru aceeasi problema
eu am nascut acum 4 sapt, prin cezariana(o fetitza) si de vreo saptamana ma chinuie hemoroizii...am unul trombozat si ce-o fi in interior, Dumnezeu cu mila...ca aveam dureri f mari si nu am vrut sa-mi faca rectoscopie.
mi-a dat tratament si sa vedem ce se intampla....bai calde la sezut cu ceai de musetel,DEBRIDAT, DETRALEX si supozitoare cu HEMORZON.
inainte sa merg la sanador luasem dupa "ureche" proctolog supozitoare dar mi-am pus 5 zile si nici o ameliorare...desi cu aproximativ 4 ani in urma dupa prima nastere, tot prin cezariana(am avut aceeasi problema) si mi-a trecut cu proctolog.
eu am scaunele cu sange, dar destul de mult...de aseara am inceput tratamentul si sper sa-mi treaca.
problema mai nasoala este ca alaptez si nu pot sa mananc orice, probabil ca si din cauza alimentatiei s-a produs constipatia.
va pup si va urez la toate multa sanatate
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
cornilia spune:
Pot spune ca, in timpul sarcinii, chinul de pe lume l-am avut din cauza hemoroizilor. Leacul mi l-am gasit prin supozitoare Procto-Glyvenon, de 3 ori pe zi bai la "dansul" cu apa fiarta (ma rog, nu sa te oparesti, cat suporti) in care puneam sare si praf de potasiu (care il face pe "dansul" maron, insa se duce dupa cateva zile)si stateam pe "ouatelea" pana se racea apa si un medicament fff bun de intarire a venelor numit Daflon (recomandat in timpul sarcinii). Si acum, cand simt ca se apropie vreo criza, sar cu supozitorelul si il mai imbaiez pe "dansul" un pic, preventiv.
Sanatate, sarcina cat mai usoara si un bebe cum iti doresti!
Cornelia
ninocikap spune:
dragele mele,
eu am avut probleme nu mari, foarte mari cu hemoroizii imediat dupa ce am nascut, de la "scremutul" de rigoare al nasterii naturale.
mie mi-a recomandat doctora, si in 2 - 3 zile a inceput sa isi faca efectul, DETRALEX, pastile cate 4 pe zi, costa cam 300.000 si ceva si de asemenea comprese cu rivanol tinut la rece.
sper sa va ajute si pe voi.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)