Piatra-Neamt, Perla Moldovei

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

lorelei, pls, vreau si eu dieta lui montignac!!! am ramas cu aproape 9 kg in plus dupa nastere si, cum voi termina cu alaptatul odata si odata, o sa trebuiasca sa fac ceva in privinta asta. Cat despre mers in Piatra... cam o data pe an, ca mai des nu am cum, mai ales acum, cu bb mic!
isabelle2, se pare ca suntem dupa acelasi tipar, eu am 1,78 m Saa dea D-zeu sa ai sarcina usoara in continuare si nastere la fel! O sa-ti tinem pumnii!
VAli, sa-ti traiasca bebeii, ca si pe mine tare ma bate gandul sa mai fac unul repede, sa fie dif. mica intre ei. Tu cum te descurci, cine te ajuta?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns concord99_99 spune:

Lorelei - multumesc pentru incurajari; e ingrozitor de tinut dieta daneza; ma termina psihic faptul ca nu slabesc; eu care imi inchipuiam ca dau jos cel putin 10 kg; stau toata ziua fie pe DC sau pe google si citesc despre diete la greu; apoi una doua fuga la cantar; azi ma duc sa-mi cumpar un cantar electronic, ca asta al meu s-a blocat la 73kg. Cica mai este o dieta Scarsdale, sau ceva de genul asta, si cica se slabeste; dar daca nu slabesc cu dieta daneza, ma apuc de Monti. Doar am zis, ca pana la facut....
Isa - n-am facut in viata mea sport; mi-am luat o bicicleta, m-am urcat pe ea de cateva ori si pe urma am aruncat-o in dulap; cand pleaca mama de la mine, o sa fac 'sport' la greu cu cel mic, ca atunci nu mai are cine sa ma ajute la treburile casei.
Vad ca numai eu, Isa si Lorelei scriem aici de ceva vreme. Unde sunt restul fetelor??? Sper ca nu s-au suparat ca am scris aici despre diete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns concord99_99 spune:

Scuze Ionela..in timp ce eu scriam mesajul anterior, nu am vazut ca tu deja ai postat un mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

buna fetelor, cat ati scris,eu aveam impresia ca se scrie ma rar aici,dar vad ca m-am inselatVad ca s-a discutat de diete si sport;si eu tin Monti,de azi am inceput Scarsdale dar tinand cont de regulile lui Monty,si ma simt bine.
Isa ai mare dreptate ,nici eu nu cred ca doar mancand dietetic slabesti,trebuie sa faci si un pic de ,insa cu privire la monty nu cred ca este o dieta,eu mai degraba il vad un stil de viata sanatos.

Oana nu stiu ce sa iti spun despre dieta daneza(nu stiu prea multe lucruri)insa pot sa iti spun ca in procesul de slabire vai intalni multe obstacole in care acul cantarului nu se mai miscasi esti tentata sa renunti,dar NU,Nu renunta,mergi pana la capat,nu ai ce pierdeiar bicibleta aia scoate in mijlocul casei si sunt sigura ca daca o vezi in fata ochilor te vei apuca de treaba,pacat daca o ai sa nu o folosesti.mu te supara pe mine,ti-am dat doar un sfat.
Ionela poti sa ti Monty si intimpul alaptari.

Adina ai terminat cu mutatu?Cum ramane cu baeramu de care vorbeai la Cum e viata in japonia,il mai ti?

multi la toata lumea

Mergi la inceput

neata, dragelor! (si pt cele la care nu mai e dimineata acum!) M-ati facut curioasa in leg cu dieta lui Monti! Merci, Anca ca m-ai dumirit ca poate fi tinuta si pe timpul alaptarii. Suna interesant, ca deja nu se mai poate... doar tinutele sport ma mai cuprind! Oricum, sunt de acord ca orice cura de slabire are rezultate muuuuult mai bune daca este isotita si de exercitii fizice!
La Buc iar se anunta o zi ploiasa... Ce bine-i acasa unde mai e zapada!!! A fost mama pe la noi si mi-a adus o gura de aer de la poalele Ceahlaului. Mi-a mai trecut oleaca dorul!
SA avem o zi minunata!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

dragele mele, io va trimit cu drag cartea lui monti, gratis, dar dati-mi ADRESA DE EMAIL! fara adresa de email, n-am cum sa va trimit.
Pupici la toate

www.ana-design.ch/cosmina/cosmina.htm" target="_blank">Cosmina, un inger fara aripi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Neata si de la mine! Cam greu dau pe aici da ma bucur ca v-am regasit ! Vazusi ca vorbeati de diete nici la mine nu i cazu ca acu mai alaptez pe ultima suta de metri da pana in vara as vrea sa dau jos macar vreo 3 kile asa ca pan atunci nu renunt la dulciurele
Isabelele si io am terminat Hogasu in 93 ... ce mult a trecut de atunci.
Revin ca donsoara mea nu mai are rabdare.
pupici,

mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Neatza Dragutzelor,
N-ar fi super sa ne putem intilni acasa(la PIATRA) cindva???
As vrea sa pot fi mai in verva astazi,dar din nefericire sunt tare ingrijorata,BBII mei nu misca si pace!!Si pe forumul pe care mai intru eu("mamici de iulie-august") deja am auzit de 2 sarcini oprite din evolutieUNa peste alta e tare ingrijorator pentru mine(sotul a spus ca-mi da foc la PC,sa nu mai citesc tot felul de prostii,dar ce stie el?)
Urmatoarea programare o avem tocmai pe 8MArtie si parca e o vesnicie pina atunci,plus ca azi noapte am avut un cosmar infiorator legat de BBI...
Cele care au deja puiutzi ce spuneti,n-ar fi trebuit sa miste la 19sapt.???
Pupici
Bella & Comp.

Mergi la inceput

Bella, nu-ti mai face atatea griji, la mine prima data cand am simtit ca misca bb a fost la 4 luni si 3 sapt. Asa ca este ok. Si stai linistita pt ca le transmiti si lor starea ta de agitatie. Ai incredere in D-zeu ca totul va fi bine!!!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Bella, stai linistita , de abia esti in 19 sapt., nu te ingrijora daca nu simti bb-ii. Multe gravidute nici nu-si dau seama cand apar aceste miscari, abia la a doua sarcina le deosebesti de tranzitul intestinal normal. Nu te lasa influentata de povestile cu sarcini pierdute, fiecare cu norocul ei, tu pastreaza-ti credinta ca totul va fi bine, oricum ai trecut de primele trei luni, care sunt critice.
Ionella, pe mine ma ajuta soacra cu cea mare, 3-4 zile pe sapt. sta la ea,dar de acum vreau sa reduc acest timp, la 2 zile. A fost mai greu la inceput, ca nu puteam sa le scot pe amandoua afara, dar acum pun una in marsupiu si una de manuta sau in carucior si ne plimbam. Acasa ma ajuta mult sotul, care numai sa alapteze nu poate. Trebuie sa recunosc ca e destul de greu, dar cred ca dupa ce va face cea mica un an va fi mai usor decat cu un copil. Sunt foarte interesate una de cealalta, cea mica e cu ochii numai dupa sor'sa si ea se comporta ca o adevarata sora mai mare: o ajuta sa se rasucesca, ii zdrangane jucarele, o sterge la gurita...abia astept sa vina vremea cand se vor juca impreuna ca sa mai am si eu clipe de respiro.
Apropo de diete si sport: musai sa ma apuc de dieta, dar cu sportul nu stiu ce sa fac, ca nu am timp de mers la sala. Vreau sa scap de vreo 6 kg (nu mi se pare mult), problema este ca dupa doua sarcini consecutive, burta mea e moale si parca atarna. Grav e ca am incercat sa fac abdomene si e jale...fac vreo 3-4 chinuite, strambe, parca n-am muschi in burta, n-are ce sa ma traga in sus .
Pupici, se foieste mititica (eu acum stau de paza la fete ca abia le-am adormit)
Vali

Mergi la inceput