Piatra-Neamt, Perla Moldovei

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

, bine v-am gasit, nemtencele mele dragi, sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru... si eu sunt din jud.Neamt, de langa Durau, iar liceul l-am inceput in Piatra. (spun ca l-am inceput pt. ca am facut sport de performanta si m-am tot mutat de la o scoala la alta)... Cele mai frumoase amintiri ale adolescentei le am din clasa a noua, eu la informatica si sora mea intr-a doispea la rares... Chiuleam impreuna si ne duceam la Diana sa ne luam crengute de ciocolata si fondante... Nicaieri n-am mancat crengute mai bune ca acolo! Nu ratam nici o premiera la TT! Prima dragoste tot in Piatra a fost! Va felicit c-ati avut ideea sa ne adunam!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Bine ai venit, Ionela!! Te primim cu draga inima!!

Lori, vin acasa da' ce-mi dai?? Niu ma duci numai c-o masa in 'Nefertiti'!! Tre sa-mi mai faci si pilaf de-ala ca la spital!!

Pupici!!

Adina & Luka(2 ani 8 luni)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

adino ti-oi face si pilaf din ala ca la spital (cred ca esti singura careia ii place orezul de spital)dar ma gandesc ca e posibil sa iasa mai bun ca acolo si daca nu ti-a place?

LORI si SEBI(21 IAN 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Bun venit Isabele, Concorde si Ionella. Incet, incet, ne inmultim.
Isabelle, eu mi-am dorit gemeni la prima sarcina, n-a fost sa fie, dar in compensare a venit adoua repede. E mai greu cu doi, da' se merita
Anca, sanatate mititelei si un biloi mare si negru la doctorii aia data viitoare sa te duci cu
Adina, ce-ti veni cu pilaful de spital?? Eu am cam vizitat spitalul anul trecut (neplaceri d'ale sarcinii) da' de pilaful ala nu puteam sa ma ating. Era o gluma si nu m-am prins?
Lorelai, ai facut bagajele? Cand vii?
Vali si bebelusele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Vali luni pe 21 sunt in piatra neamt
stii cum ma simt? ca o fata indragostita care se intalneste cu iubitul ei, pe care nu l-a vazut de ani intregi. ma incearca asha, niste emotzii deosebite. si bineitneles ca o sa fac niste plimbari prin locurile frumoase din piatra. te sun si poate-o punem de-o intalneala, ce zici???
yashi, iti ofer din inima o mancare de fasole cu ciolan afumat, hai??? te prinzi?? hai la piatra de urgenta tare mi-ar place sa ne cunoastem.
Loredana, vin io la un pilaf dintr-ala, ce zici?
Ionela, stiu, exact la fel ca si tine, iubesc piatra cu patima. da si elvetia la fel de mult (moama, indragostita de doi odata )
Isa, iti tin pumnii cat pot de strans ca sa ai o sarcina ushoaara de tot si abia astept sa vad ce-s fetite sau baietzei??? ai deja nume pentru ei? eu imi doresc (hehe- ce obraznicatura sunt) sa faci fetita si baiat. nu ca-s rea? si tu care-ti doresti doi baietzi....
Fetelor, abiaaa astept sa fiu in piatra. cine vrea sa-mi dea pe privat nr de tel, m-ash bucura sa ne intalnim (sper sa pot, ca am zilnic program la dentist)
concord-Oana, ce nume frumos are baietzelul, sa-ti traiasca! in privinta dietelor, cea mai buna- si ti-o zic din experienta, e montignac. daca vrei, ncepem amandoua aici una si ne controlam una pe alta. daca vrei, iti trimit cartea prin email, trebuie sa-mi dai doar adresa ta de email
Ancutza, ce mai face Naomi? si-a mai revenit? Eu am sa ma rog pentru ea sa fie sanatoasa, micutza de ea. imi dau seama cam ce e in sufletul tau. eu si acum cand se imbolnaveste Malina (si are 13 ani!!!) mi se face mai rau mie de teama. asta poate si din cauza c-a fost un copil prematur.
Adina, sa nu-mi spui ca stii sa faci si sushi, ca maine ma urc in avion si ai incurcat-o cu mine. pe mine m-apuca asha cate-o dambla, ca vreau neaparat sushi. si trebuie neaparat sa mananc. in acele perioade il innebunesc pe barbatu-miu, care ca un gentlemann face greseala si ma intreaba la ce restaurant sa mergem. raspunsul meu e invariabil: la restaurantul cu sushi. si fac aia- de fapt e un bar, deci fac aia un sushi, de innebunesti nu alta.
acu ma duc in pat.
pupici dulci la toate nemtencele si o saptamana de vis

www.ana-design.ch/cosmina/cosmina.htm" target="_blank">Cosmina, un inger fara aripi...

Mergi la inceput

Lorelai, astept sa ma suni cand vii. Da' pana atunci am si eu o rugaminte: pune-mi pe mail cartea lui Monty (am si eu ceva kg in plus, culmea, le-am luat dupa ce am nascut) - am cautat in lista de carti online pusa de tine la "cuvinte pentru minte..." (saru' mana ) dar n-am gasit-o. Pana incep cura (cred ca peste vreo 2 luni, ca alaptez exclusiv inca si mi-e frica sa nu scada laptele) poate apuc sa citesc. E-mailul meu: vali02vali@yahoo.com
Vali si bebelusele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna ziua dragutzelor,
Va doresc o sapt.frumoasa ,HAppy VAlentine's DAy(celor care sarbatoresc)si drum bun celor care calatoresc(spre casa) N-aveti idee cit va invidiez!
COSMINA:iubito,toata lumea imi doreste "fata si baiat" ca cica e ideal,si nu-i deloc o rautate din partea ta,dimpotriva!Important este sa fi ei sanatosi,ce-or fi!
ANCUTZA: iti doresc sa se faca NAomi mai repede sanatoshica,ai mare grija de ea,mititica,trebuie sa-ti fie tare greu cind sufera,nici nu vreau sa ma gindesc.....uffff,draga mica........
VA rog sa ma tineti si pe mine la curent cu stirile si intilnirile de pe-acasa,ca eu,pina pe la Craciunul viitor n-ajung.
CAre credeti ca o sa fiti acasa pe la vremea aceea(evident exceptindu-le pe cele care sint deja acolo )????Poate ne-om vedea la un vin fiert...sau ceva de genul...
Pupici si Aveti grija de voi!!
Bella & Comp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna nemtencelor

in primul rand vreau sa va urez un Happy Valentine'sDay si sa fiti iubite si inconjurate de dragoste.

pt noi(eu si sotul meu)e o zi deosebita,pe 14 feb acum doi ani am ,ehe ce vremuri cand eram super si nu aveam alte probleme,asa ca am sarbatorit cu o si binenteles,a fost frumos.Cadouri..i-am luat o cutie de ciocolata,asa e obiceiu in .

Fetelor va multumesc pt urarile de insanatosire adresate lu'Naomi,acum e bine dar prin ce a trecut saraca,nu doresc la nimeni.

lorelai drum bun acasa si distractie placuta,sa ne tii la curent cum o duci,te invidiez,dar lasa ca vin vara si plec si eu spre casa.

Ionela bine ai venit,te primim cu toata inima;am stat si eu la camin la informatica(liceul l-am facut la Asachi),frumos a mai fost,as da timpu inapoi.

iubitele mele vasi mai vorbim,ma duc la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mai, dragelor, multumesc pt. primirea calduroasa!
lorelei, nici eu n-as spune nu Elvetiei...
vali, ce diferenta este intre bebelusele tale?
si......La multi ani, noua, tuturor, de Sf. Valentin! Pt. Vali de 2 ori!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Multumesc pentru urarile de Valentin's day (da, Valentina e numele oficial), LA MULTI ANI pentru toata lumea.
Ionela, intre fetele mele e un an si 6 luni diferenta.
Vali, Alexandra (1 an si 10 luni) si Ioana (4 luni)

Mergi la inceput