Mamici de Iulie august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

Buna fetelor! Iata-ma si pe mine in sfarsit aici...cu burtica de 6 sapt. - DPN 31 august.
Daca poate cineva sa imi spuna a mai luat cineva Duphaston... ca perioada de timp si pt ce este de fapt.
Inca nu imi vine sa cred sunt nauca....sunt prapastioasa poate si din cauza ca am trecut prin multe ca sa ajung aici. Ma cam doare burtica dar incerc sa nu ma panichez. Imi doresc din tot sufletul sa fie bine pentru toate femeile care isi doresc copii.
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara!
Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Nu mai sunt de mult durerile ca la ciclu acum la 12 sapt aproape maine intru in 12 sapt. Sunt diferite.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Am reusit sa mai intru putin pe la voi sa vad ce mai faceti
Acusor, se considera ca din a 13 sapt ai intrat in luna 4, deci in luna 3 intri in sapt 9; se iau in calcul 4 sapt, chiar daca asa iasa 10 luni, dar tinand cont ca fertilizarea nu s-a produs in prima zi de CM, deci mai pica vreo 2 sapt si cum sunt luni cu 5 sapt( si noi am luat in calcul 4 saptintr-o luna), iata ca ajungem la 9 luni.
Sper ca s-a inteles ceva din ce am scris.
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, sunteti niste dragute.
Nu am fost niciodata dependenta de picaturile de nas acum insa din cauza racelii nu pot respira si mai ales nu pot dormi noaptea.
Am inteles ca spray-ul cu apa de mare ar fi inofensiv asa ca de ieri consum cu incredere. In rest ceaiuri si lamaie si sper sa imi revin repede.

Anis, Monica va amintiti ce dimensiune avea embrionasul vostru in saptamana a7a de la ET?
merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna!
La Multi Ani!
Sper sa va simtiti toate bine si sa ducem la termen sarcinile fara probleme!
Eu inca inainte de a face testul de sarcina aveam dureri de burta si adupa ce am facut testul si sarcina era sigura,plangeam cand aveam dureri(ma gandeam la ce era mai rau).Am fost la doctor,m-a linistit ca sunt normale.Incerc sa ma autosugestionez,ca nu simta bebele sa creasca sanatos in paradisul lui.Si acum am dureri si cum spunea si Anis dupa revelion m-au apucat niste junghiuri teribile,dureri de spate si contractii(degeaba stiu ca se numesc Brackston Hicks si sunt inofensive,unele femei nu le simt,preferam sa nu le am)),plus durerea de burta-care e aproape zilnica.Acum avem aproape 15 sapt.Si uite asa am iesit eu din casa de abia ieri in anul acesta.Apropos de creme:pana acum m-am dat cu crema antivergeturi din Ro:cu extracte din multe plante si cafeina si vit,iar ieri mi-am cumparat 2 creme pt gravidite concentrate cu extract de unt de cacao:una-Massage cream for stretch marks(cu vit E,colagen si elastina),iar cealalta din aceasi gama concentrata,mai tare decat untul.Nu scriu ce firma sunt,sa nu se inteleaga ca fac reclama mascata. Uneori parca m-am saturat de atata odihna,eu mergeam pe jos ora pe zi.Mie nu mi-au dat NoSpa sau alt inlocuitor:Plenty of rest!Am luat acid folic inainte de conceptie cu 3 luni si dupa conceptie 12 sapt(doza de 400micrograme/zi)-asa recomanda aici doctorii si din sapt a 14a mi-au prescris Givitol(care contine fier si alte vit) pana la nastere.Dar sunt sigura ca vom trece cu bine peste tot si ne urez sa ne vedem cu bebici sanatosi dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Vai ce mult am scris!M-am latit ca o placinta!Scuze fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Si eu am dureri a caror intensitate de obicei depinde de cat de cuminte sunt, cat de mult merg pe jos sau cat car. Dar se intampla sa ma ia si din senin, insa asha cum ti-au explicat fetele se datoreaza cresterii uterului. Aseaza-te relaxatya pe spate si vezi daca iti simti uterul tare, atunci ar pute fi contractii, care sunt intr-adevar periculoase, altfel e normal.

Oricum, ca un sfat tuturor mamicilor, la inceput ar fui bine sa o lasam mai usor cu eforturile (cam pana in saptamana 14 macar...)

Pisi-ella, nu te necaji pe noi, cele care suntem impotriva picaturilor, si eu vorbeam tot din experienta unei alte sarcini, nu e vorba ca afecteaza fatul neaparat (desi cortizonul nu cred ca e tocmai indicat) ci de faptul ca se pun inutil.

Pupici,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

LA MULTI ANI LA TOATE MAMICILE DE PE FORUM PNTRU ANUL 2005 SI BB-I SANATOSI SI FRUMOSI.
Fetelor nu am mai scris de multisor insa acum mai intai am citit ce ati scris si apoi m-am hotarat sa scriu.
Am trcut si eu printr-o perioada critica...
In prima zi de Craciun am pierdut unul dintre bb-i. M-am consumat mult insa i-am multumit lui Dumnezeu ca mi-a lasat macar unul.
Acum sunt bine, si am inceput sa merg la servici. Nu fac efort nici macar putin...stau cu fundul pe scaun si atat... daca o fi sa am vreo stare de disconfort raman iar acasa. Deocamdata mai am greturi si nu am pofta decat de muraturi, pepeni murati si fructe. Mai mananc lapte de nevoie, in rest nimik nu ma atrage...
Am vazut ca unele dintre voi aveti probleme cu nasul... poate fi de la aerul urscat. Puneti un vas cu apa pe calorifer insa nu folositi picaturi. Am intrebat si eu medicul de familie, amgasit si in mama si copilul si scrie si in odiseea sarcinii de aici de pe DC la sapt 16, ca nu e bine sa folositi picaturi nazale.

Curaj si bb-i sanatosi,

Luli
Viitoare mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lauion nu stiu la 7 sapt ca am fost la control la 8 sapt si avea 1,99cm, iar la 9 si jumate saptamani vorbesc avea 3,44cm. maine o sa vad ce mai face bebe.

Mersi de raspunsuri fetele. eu oricum nu fac nici un fel de efort stau numai la pat fiind sarcina obtinuta prin FIV si la 35 de ani. Deci eforturi nu fac absolut deloc

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Ginneteu am luat duphaston aproape toata sarcina....cu mici pauze pana pe la 24-25 de saptamani. Este pentru fixarea si mentinerea sarcinii. Contine progesteron care la anumite persoane nu este produs in cantitate suficienta. Si este foarte necesar pentru dezvoltarea normala a sarcinii.E foarte bun si pentru placenta...eu am avut o decolare de placenta si de atunci am inceput sa iau.
Nu-ti fa probleme, nu afecteaza cu nimic sarcina.

(38 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput