Copilasi de oct-noi-dec 2003 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Aleexandra s-a intarcat de 2 sapt...singurica...nu a mai vrut pur si simplu, daca ii dadeam tzatza incepea sa rada sau ma musca...altfel de lapte nu vrea deloc (deabia azi am pacalit-o cu laptic cu capsuni din ala la cutiuta mica...a baut o cutiuta-cred ca 200 ml)Noi papam asa:
-trezirea la ora 10-10.30 (ca puturosii)-cereale (pana acum avea dimineata biberonul de suc de mar+morcov+portocala+piure de banana, acum i-am mutat sucul seara si cerealele dimineata)
-pe la 12 ne culcam la loc si ne trezim la 14-14.30 cand papam piure de legume sau diverse sufleuri sau mamaliguta cu branza sau supa cu galusti etc, cu fripturica de pui (pana acum ii fierbeam carnita, acum i-o pun pe gratar) sau ficacior sau ousor sau peste
-pe la 18-18.30 bagam 4 danonino sau o cutie mica de perle de branza cu smantana la dorna (e innebunita dupa perle...)
-seara la culcare, 21.30-22-bagam cam 2 bine (in total 500ml) din sucul prezentat mai sus...
Ceai nu vrea decat ceaiul de fructe rosii de la hipp (dar il fac f.slab...), apa plata simpla nu bea decat daca ii e f.sete...compot ar manca la greu (dar nu ii dau eu decat cu portia), cozonacul i-a placut la nebunie, biscuiti rontaie cam 5-6 pe zi...

Alexandra are 77 cm si 10,5 kg, cu greutatea e in grafic, dar e cu 2 cam mai inalta decat trebuia...ai vostri cati cm si cate kg au?

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Matei are 80 cm si 12 kilograme. Nu stiu daca e in grafic sau nu ... dar arata binisor .

MATEI[/blue][/b]

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Buna COPILASI si MAMICI

Nu am avut timp sa citesc in urma dar o sa citesc "PROMIT"

Alvaro de 3 zile face crize de plans de la masele si canini.

Stau cu el in brate non-stop iar aseara am adormit cu el in scaunul balansoar.Plange cu lacrimi de crocodil de mi se rupe inima.
L-am dat cu Orajel si i-am mai dat si Tylenonl pentru dureri dar degeaba ca din ora in ora urla cat il tine gura.

Pupici si multa sanatate.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Elena, vezi ca sunt niste picaturi din plante de la Boiron pentru dureri de eruptii dentare, se cheama Calmilia, si sunt bune. Si mai incearca varianta pentru bblashi a Advilului (nu stiu sigur, s-ar putea sa fie chiar Advil pentru copii, pe baza de ibuprofen, e mult mai eficace decat Tylenolul, care e pe baza de paracetamol).
Sa va iasa maselutele cat mai repede si sa scapati si de asta!

MATEI

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut fetelor!

Carmen, mortal fiul tau!!! pe obrajorii lui. Sa-i treaca buba cat mai repede.
Ven, m-ai terminat cu intrebarea ta Am stat ca bolovanu in fatza pozelor si am tot cautat una care sa ma ajute. Ar trebui sa va faceti una in care sa fiti toti trei, luata de aproape. Uff..nu stiu cu cine seamana, eu zic ca are cate ceva din amandoi. Ochii de la Cristi, forma fetei de la tine. Habar nu am... Orisicat, e frumos, asta-i important . pe el.
Elena, din cate stiu eu e bine sa eviti paracetamolul la copii. De altfel si la adulti e bine, asa ca mai bine mergi pe chestii care contin ibuprofen.
Anca, Andrei are 75.5-76 cm si 10.4 kg. Acum suntem in recuperare ca a slabit vreo 300 de grame(greutatea pe o luna intreaga) intr-o saptamana cat a fost bolnav.
Mara, am dat jos vreo 2 poze, alea cu batic, sa le arat la colege.

Serios fetelor, avem niste copii in grupa, nota 20. Frumosi de numa.

Apropos de poze, am pus si eu cateva noi, facute de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Dana, ai dreptate, mai. Andrei e extraordinar de frumos, mai ales in ultimele 4 poze. Super Avem cei mai frumosi copii in grupa!

Carmen, tu ai baiat mare deja, ce-ti pasa! Si e o frumusete si el, mama-mama, pazea , mamici de fete!
P.S. Matei a inceput sa semene putin si cu Florin, nu da, te rog!

Anca, Markus la 1 an avea 84,5 cm si 11 kg!

Markus ne-a terorizat azi-noapte. Dupa ce s-a culcat la 22, s-a trezit la 00, l-am tinut in brate 1/2 de ora, nu adormea. L-am pus in patut unde a urlat 1/2 de ora. M-am dus la el si n-am mai vrut sa-l iau din patut. Am stat langa patut si ne-am uitat unul la altul 2 h! O ora cu lumina aprinsa, una cu lumina stinsa. Era rupt in doua, dar statea in picioare, nu plangea si se uita la mine. Eu langa patut, pe o perna. Pana la urma n-a mai rezistat, se culca pe burta, dar cu capul intors spre mine, sa ma pazeasca, sa nu plec. Are o ambitie extraordinara, va dat seama, a rezistat 2 h in jocul asta al nervilor. Am vrut sa vad daca e la fel de incapatanat ca mine. Am aflat. E mult mai incapatanat!
In consecinta a adormit la ora 2. La 2 si un sfert urla. A adormit singur dupa vreo 2 min. La 3 fara un sfert iar urla. Am mers, l-am mangaiat putin, a adormit. Azi-dimineata la 8 era in picioare.
Cauza cred ca a fost ceva durere de burta, e tare balonat de cateva zile, plus ca ieri a mancat mancare de la noi cam condimentata. Dar a halit o portie imensa pt. el. Asta este. Azi mancam dietetic!

In rest, energie cu carul. Mai nou vorbeste la telefon, il duce undeva in spatele urechii, aproape pe umar, mori de ras! Si zice "Aaaa" , adica "Alo!" Si face 2-3 pasi singur, dar timid, ca i-e frica.

Va pupam si ne mai auzim.

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Ven, . Sa nu te superi pe mine, dar am ras de razboiul vostru. Mai, e bine ca e ambitios, asa trebuie. Baiat hotarat. Felicitari pentru pasii facuti!!! O sa vezi, isi da drumul asa de repede. Si pe urma tremuri sa nu alunece pe parchet sa dea cu capul de ceva.
Faza cu telefonul o stiu, Andrei face exact asa. Sunt teribili cum isi pun telefonul dupa ureche si "vorbesc".
Multumesc de aprecieri.

Sa ma laud si eu putin. Am renuntat la blender!!!!! Are mama baiat mare. Cat am fost la parinti, de sarbatori, nu l-am folosit deloc si continuam tot asa si acasa. Fructele razalite, mancarea pasata doar cu furculitza sau carnea taiata cu cutitul. Ca totusi trebuie bucatzele mai mici, nu are decat 5 dinti.
A inceput sa spuna mai multe, cere lapte("apte"), apa. Face ca si gaina, scoate un cotcodac ca te omoara, incearca si un ham-ham sau miau, dar e inca la inceput. Ceasul face tic-tac. Intelege ce i se spune si uneori ne si asculta. Culca ursuletii, ii leagana si le spune na-ni. Canta la orga si asteapta aprecieri. Cere prin gesturi.
E foarte iubitor.In timp ce se joaca face pauze in care vine sa-l pup. Inainte de a adormi, ma cauta si ma tine de bluza sa nu cumva sa plec.
Urca si coboara trepte(avem cateva trepte prin casa, o porcarie), uneori doar se tine de perete, alteori trebuie sa coboare in patru labe. Se da singur jos din pat si, daca nu e prea inalt patul, il urca singur. Nu mai merge deloc in 4 labe, decat pentru scari sau ca sa ia ceva de sub mobila.
Gata, m-am laudat destul. Cert e ca intr-o saptamana, doua s-a schimbat foarte mult. E mult mai receptiv, mai atent.

Si m-am lamurit si cu diferentele intre torace si cap. L-am masurat cand statea in picioare si dimensiunile sunt cam la fel. Asistenta l-a masurat cand el statea in fund, asa ca toracele ii era usor adunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

dana, am vazut pozele de sarbatori. are andrei niste ochisori ca doua margelute. pentru scump!

carmen, am mai zis chestia asta si o repet, matei pare mult mai amtur decat e, are o fatuca tare inteligenta si serioasa.

tudor al meu de cand a fost bolnav si-a dat programul peste cap. seara nu mai vrea sa-si bea laptele sub nici o forma, de dormit nu mai doarme decat in patul nostru. azi noapte l-am pus in patut si s-a trezit pe la doua intr-un plans groaznic. nu l-am putut linisti decat dupa ce l-am pus in pat la noi! stie cineva cum sa-l dezvat de a mai dormi cu noi in patut. sau, mai pot oare sa-l dezvat??? . de adormit adoarme foarte greu in comparatie cu perioada dinainte, tre' sa stau langa el in pat cate o jumate de ora - o ora pana binevoieste sa inchida ochisorii...

tudor a avut la 1 an 78 cm si 10.650 kg.

am descoperit spre incantarea mea ca-i place mancarea de dovlecei!din asta o sa-i fac sa manance pana o sa se sature.

in rest e ok alearga prin toata casa, vorbeste o gramada pe limba lui, spune destul de multe cuvinte, sau ma rog, incearca ( la sanatate zice "tate", la david ii spune "dadi", la lapte "ate", la luna "nana", la beculete "biete", la papuci "puti"...) ii plac reclamele si le stie dupa cateva secvente, de exemplu cand vede reclama la milka face instantaneu ca un calut, nu stiu de ce ca i-am tot explicat ca aia e vacuta nu calut, da' daca el vrea sa fie calut atunci asa sa fie.

gata, va las pentru moment!
pupici!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele

www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Elenalove,sper sa nu il tzina mult durerea de la cresterea masalutelor.Of,cat trebuie sa il doara.
pt. Alvaro.

Anca,ce noroc pe tine ca Alex. s-a intarcat singura.Dar cum asa?Nu prea m-ai venea laptic?Tu cum te-ai simtzit?Ca pe mine daca Vl. nu papa 8 ore,sanii incep sa curga.Povesteste-mi.

Carmen,buna ideea cu banda adeziva pt. TV,dar Matei nu se enerveaza ca nu poate trage de ea?Vladutz asa face daca ii "blochez" accesul la ceva.Sau s-a obisnuit si nu se m-ai duce acolo?
TV-ul meu are optiunea BLOCAT,asa ca de la el direct nu se poate umbla pt. schimbat progr. decat pt. oprit.
Tare faza cu oala Parca imi aduce aminte de pisicul meu.Copiii astia is ca ei.Cele care avetzi sau a-ti avut pisici,a-ti observat?

Ven,felicitari pt. cei 2-3 pasi.O sa vezi ca intr-o sapt. o sa inceapa sa prinda curaj.M-ai greu e cu echilibrul.Vladutz la inceput mama,mama ce m-ai cadea.Identic face si el cu 'vorbitul" la telefon doar ca zice "aio" il loc de "alo"Iar cand suna tel. zice tare "da,da?"La fel si cand suna cineva la usa

Mara,Vladutz doarme cu mine.Astept si eu metode de dezvatat.Dar faza cu lasatul sa planga nu tzine ca ar fi in stare sa planga mult si bine.Poate dupa ce il intarc.

Sa va traiasca copilasii.Sunt toti niste frumuseti (fetite,baieti) Se schimba de la o zi la alta.Va ganditzi cum o sa arate pe la 2-3 ani?

VERA si VLADUTZ (21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput