Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna seara,

Azi am reusit sa dorm si eu un pic dupa amiaza! Un adevarat record!
Multumim de aprecieri fetele, Alex creste si mami intra la apa.
Monica:pentru intalnirea din februarie contati si pe noi.
Adina bine ati venit! Cat despre urarea ta eu una mi-am revizuit atitudinea, ideea unui al 2- lea copil se indeparteaza pe zi ce trece de mine.
Fetele gravide (Saphir si Micky) chiar va admir ca va puteti descurca cu unul mic si unul in burtica. Mare curaj aveti!
Anca si noi am trecut cu Alex prin ce treceti voi. Adica dormit o ora in patutul lui, apoi cu noi in pat. De cateva nopti l-am pus numai in patutul lui desi se trezea de 15.000 pe noapte. Drept urmare aseara a dormit toata noaptea in patul lui. Sa inteleg ca de fapt are fite si figuri.
Despre mersul singur eu imi doresc sa stea in fund, ca toata ziua se invarte ca un titirez prin casa.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
http://community.webshots.com/user/layla374

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, bine ai revenit. Sa stii ca nici Alexandrei nu ii place vantul, si plange cand iesim afara dupa o perioaa mare de stat in casa. Acum mi-e groaza sa mai ies cu ea dupa raceala, ca de o luna stam in casa.

Layla, noi nu avem probleme noaptea cu Alex. Asa ca la serviciu e ca de obicei. Oboseala de acolo mi se trage, ca Alex se culca la 20.30 si se trezeste doar la 7 cand ii dau laptic si apoi iar la nani.

Monica, plimbarea a fost mare mare dezamagire. Multe magazine in Unirea erau in inventar. Nici urma de reduceri. Poate numai in cateva, dar nesemnificative. Cand imi amintesc acu vreo 2 ani ce reduceri erau in Austria (aviz ptr Babee) - pe 3 ianuarie am decavat H&M din Innsbruck, ca salivasem de 10 zile la oferta.

Tatiana, vad ca stati foarte foarte bine la capitolul mancare. Cu mersul cam asa e si Alex. Ma panicasem insa ptr ca in ultima vreme nu mai voia sa mearga nici de manute. Dar azi am avut surpriza sa o vad mergand singurica in tarc, pe lungime. Cred ca acolo se simte in siguranta si probabil nu merge in rest ptr ca ii e frica.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna si de la noi,

v-am citi pe nerasuflate si tare imi era dor sa vad cum mai sunteti...

Roxana nici Ilinca nu se omoara cu mersul, a inceput de citeva zile sa mearga de o minuta dar clar prefera mesul de-abuselea.Cu mincarea nici eu nu ma prea stresez, ii merge bine gizei si e tot ce conteaza.

A mea mindra de citeva zile nu mai bea laptic ca pe vremuri, cel mult 400ml pe 24 de ore si e cam putin avind in vedere ca de acolo isi ia si vit D.Habar n-am ce sa-i fac, daca sa-i suplimentez sau nu vit.D...si pina la urmatorul control mai avem o luna.

Fetelor, am o intrebare maxima pentru voi:pe voi va ajuta sotul noaptea cu bb?adica se scola sa-i dea biberonul lui bb sa va mai protejeze si pe voi??

Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Seara buna!

Ioana, i-am vazut si pe Arturici!!! Ce de cadouri le-au adus Mosii si ce frumos cred ca a fost la moasa cu toate obiceiurile! SUPER!!!

Adina, ce sotior ai . Poate s-a vrut o invitatie pentru bb2???

Monica, Ioana venise cu ideea ca fiecare sa aduca ceva dulce si ceva sarat pentru intalnire.

Noi am avut musafiri si Rares s-a purtat extraordinar de bine. Daca la inceput era rezervat si cu ceva mutre, apoi a devenit f. familiar si s-a jucat cu verii mei de s-au minunat de el. La sfarsit ar fii vrut sa plece cu ei. Asa ca se da baiatul pe brazda, nu mai e salbatic.
De azi se poate ridica singurel de jos, fara sa se sprijine de ceva, doar se impinge cu o manute de sol.
Tot azi a avut primele tentative de dans: intai leganat stanga-dreapta, apoi batait din genunchi. Era tare haios!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

La multi ani in 2005!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, ptr mine reducerea impozitului a fost minunata, ptr ca am salariul negociat pe brut. Asa ca va fi ca o marire nemeritata de salariu. Dar lasa ca tu ai primit inelul. Moaaama ce cadou!

Bine ai revenit Tania!

Monica, in ceea ce ma priveste intalnirea ramane stabilita. Ok ptr cadouri si suma si pentru locatie. Eu as prefera sa comandam ceva. Legat de dulce sau sarat, poate ar fi mai bine da una din noi o fuga pe la Ana si ia ceva si apoi impartim suma. Daca nu, poate aduce fiecare. Legat de imbracaminte...pentru mine e o mare incercare sa imbrac orice, mai ales dupa sarbatori. Pe tine te-am vazut in pozza, asa ca inteleg de ce te preocupi de asa ceva. In fine, eu vin sigur la pantaloni, ca sa ma tarasc pe jos dupa fata mea, daca nu s-o hotara sa mearga si ea pana atunci.

Emilly, nu e putin 400 ml. E minimul, insa este bine. Chiar saptamana trecuta mi-a zis pediatra sa pape 200-210 ml la o masa si cum ea papa doar 2 mese de lapte, inseamna un total de 400 ml. Doar ca Alex papa 250 ml la o masa. Legat de ajutorul sotului, la noi din fericire nu e cazul ptr ca Alex nu se trezeste noaptea. Ieri am dat cu aspiratorul pe hol la 11 noaptea cand am scos bradul si nimic.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Roxana multumesc pentru raspuns

Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, intrebam si eu....nu ca as vrea sa ma imbrac in rochie de bal, dar sa stim , nu? Sa nu venim care in blugi, care in rochii, nu?
Eu fac o prajitura buna, buna, daca ramane sa aducem fiecare cate ceva si ceva sarau, cred ca voi cumpara, niste minipateuri cu branza, cu mac, ceva de genul asta, nu? Si suc.
Roxana, nu trebuie neaprat sa fie facute in casa, poti cumpara de la Ana, daca vrei. Si mie imi plac prajiturile de la Ana, cred ca sunt cele mai bune.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani Mircea!!!!!!!!

Moama Roaxi de cand astept pupicu ala live....

Adina bine ai revenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!super cadou!!!!!! sa-l porti sanatoasa!!!!!!!

Roxi,Rachella merge de la 10 luni si 3 zilemergareata lu mama si de atunci in casa mea e taifun non-stoptot ce prinde distruge sa nu mai zic ca placerea ei e sa se bage in masina de spalat si sa se agate de masa sa-mi darame cafeaua are o tona de jucarii da neam de sar juca cu ele.a luat pana acum la bubuituri de nici eu nu le mai stiu numaru...asa ca nu te ingrijora maine -poimaine o ia in picioar si te tii frate...

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce o fi cu Helen?? E plecata pe undeva??

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Na ca nu mi sa salvat tot mesaju

O iau de la capat ca am chef de scris

Adriana astept cu nerabdare "remembaru"

Emily,roxi are dreptate nu are rost sa te ingrijorezi,400ml e minimu deci e bine,parerea mea.Rachella papa la fel ca Alexuta 250ml dim si 250ml seara cateodata papa si mai mult dar are si zile cand papa mai putin.La capitolu papa noi stam super Rachella papa orice mai putin fructe, astea nu le accepta de nici o culoare, noroc ca in schimb ai place crema de fructe de la Noynoy cu asta se scoate.

Cu sculatu noaptea si noi avem probleme,pana la 2 jumate 3 dim cand ne ducem noi sa facem nani Rachella se trezeste cam de 3-4 ori ai dau un pic de ceai suzi si somnic la loc.He he dar nu stiu cum se face ca parca ma simte cand ma bag in pat si in 2 secunde e in picioare cu fatau ala al ei de somnoroase si incepe mama,mama,mama.Ehe la loc in patut nu se mai culca va da-ti seama nu?asa ca o luam cu noi in pat, insa are si seri cand doarme toata noapte in patut, cam rare da sunt.

Emily noi procedam cam asa: o data ai dau eu ceai ,o data el si daca se intampla sa doarma ca valiza in gara si Rachella se treze-te eu ma fac ca dormsi pana la urma tot trebuie sa se scoala ca de nu in urmatoarea secunda Rachella e in picoare si se infige direct in paru lui

Am scris cam mult va pupicesc si sa aveti parte de o nopate linistita

Ps.Si daca am mancat din litere sa-mi fie cu iertare da mie o foameeeeeeeeeeeeeeeeeee
da e 11 noaptea si nu se cade sa papa la ora asta (mama da ce m-as infinge intr-un sandwich)

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput