Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Invitatie pentru tot poporul la tort, sampanie si cele cuvenite momentului:
Sa chefuim, sa ne veselim, pe Matei de ziua lui sa-l pupacim...
la adresa http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=37195

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

LA MULTI ANI MATEI!!!!!!!!!!
SA CRESTI MARE SI FERICIT SI SA AI TOT CEEA CE ITI DORESTI SI TU SI PARINTII TAI!!!!!!!

LA MULTI ANI 2005!!!!!!!

claudia si dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La multi ani!
Sa traim, sa inflorim, ca merii, ca perii, in mijlocul verii!

Cum ati petrecut? Sper ca bine si mai sper ca ati intrat cu totii in noul an plini de optimism si sperante.

Noi am chefuit cu finii, nu prea mult, dar bine. A fost un spectacol extraordinar de artificii din toate directiile. Norocul nostru este ca in fata blocului este stadionul Dinamo, si este spatiu liber. Asa ca se vedeeau toate luminile, de la noi, de pe Dorobanti, de la Televiziune si Herastrau si de la Stefan cel Mare. Si mama mea zicea ca a fost mai frumos ca niciodata (si ei au liber in fata blocului).

Alex a dormit bustean, desi era un zgomot (vorba finului, mai ceva ca bombardamentul din Bagdad). Eu am mancat mult, si nu am baut ptr ca iau antibiotice. Acum ne resimtim.

Am pornit insa in noul an cu sperante. Sper ca va fi totul bine si vom avea in noiembrie casuta cea noua. Sper sa fim santosi cu totii si sa scapam de ghinioane. Sper sa reusesc sa imi fac o afacere. Sper ca vom mai avea un BB - eu ziceam mai in gluma mai in serios, insa Cata a zis aseara ca daca mai vreau inca 2 trebuie sa ne apucam din timp. Mai asteptam sa vedem cum merge treaba cu casa si daca vom avea suficienti banuti si gata, la treaba!

Matei La implinirea primului anisor, iti dorim sa ai anii frumosi, plini de bucurii si impliniri, sa cresti mare si sanatos si sa ii bucuri pe mami si pe tati!

Ioana, multumim de sorcova. Cum sa iti trimit banii? Mandat postal merge?

Anita, am primit un SMS de pe un numar de Cipru. Nu am raspuns ptr ca nu eram sigura ca e de la tine. Tu erai?

Ma duc la odihna. Sa stau macar intinsa, ptr ca am o mare durere de spate si de abia ma misc (ieri am fost in vizita la nasi si m-a tras curentul stand sa ma joc cu copiii pe jos - asa tin ei mereu, mai rece in casa).


Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTI ANI 2005 !!!

Rox
Primim doar covrigi si mere !

Gata si cu datul Arturicilor de Grinda de catre moasa. Revenim mai pe seara cu pozici.

Azi-noapte am petrecut linistiti acasa. A venit si fina noastra Katherina - 2 ani - cu parintii, desigur. Un pahar de sampanie, o praji si gata.
Yann s-a trezit la 00:05. Asa ca l-am trezit eu si pe Philip (se putea sa petreaca numai unul?!). Pe la 1 i-am pus la nani.
Focuri de artificii am vazut si noi dar nu f multe. In schimb te-au ametit cu petardele.

Azi Arturicii au si sorcovit (am primit sorcove de la Imelda).

Va pupam si va uram odihna placuta!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare la toata lumea!

Observ ca voi ati petrecut frumos si copii vostri au dormit bine si ma bucur. Noi am intampinat noul an in formula de 3! Sebi n-a vrut sa doarma toata ziua decat o ora si jumatate (asta la pranz!, ca la ora 14 era in picioare). A stat treaz pana la ora 23, desi se vedea clar si de mult timp ca e rupt de oboseala!!! La noi au fost "bombardamente" toata ziua si s-au incheiat abia dupa ora 1, a noului an. Pentru noi a fost destul de neplacut lucrul acesta si obositor, dat fiind ca am alergat toata ziua intre Sebi (speriat) si bucatarie. Pana acum, puisorul nostru nu s-a aratat speriat decat atunci cand a inceput sa latre la el catelul de jucarie pe care i l-a adus mosu (nu v-am povestit, dar acum este "prietenul" lui, se joaca mult cu el), insa acum a fost vizibil afectat de zgomotele puternice care veneau de afara! Si cand ma gandesc la faptul ca termopanele au mai atenuat "galagia", nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost fara ele.... La anul ma gandesc sa ne retragem undeva la munte, ca mie deloc nu mi-a placut ce-a fost in oras!!!!!

mav si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Vreau sa revin la ce se discuta inainte de Revelion.

Anca, iti urez inca o data LA MULTI ANI PENTRU MATEI! (chit ca e a 3a oara). Sa va traiasca sanatos si sa va implineasca vietile si sa ajunga un Om Frumos din toate punctele de vedere!

Si mie mi-e groaza da intarcat!!! Al meu suge doar de 3 (max 4) ori pe zi, dar mai papa si cate un biberon de lapte praf cu cereale pe zi, la masa de seara (pe la 19-20). Tu ii dai lui Matei cereale cu sau fara lapte? Noi preparam separat lapticul (210ml), apoi adaugam cerealele si obtinem un biberon de 250ml, pe care uneori il da gata in 2 minute, iar alte ori mai lasa cate 40-50 ml.

Ideea este ca Sebi accepta si biberonul (de pe la 6 luni) si nici nu a renuntat la tzitzi (pe care stie si s-o ceara "tzisss" si s-o caute , cand are el chef.) Noroc ca are cat de cat un program acceptabil, adica suge la 6,30, la 12-13, eventual la 18 si inainte de culcare -aici ora variaza.

Rox, si noi am incercat de mai multe ori sa-i oferim lui Sebi cerealele piure, dar pt el asta e o pedeapsa si le refuza de fiecare data, desi din biberon ii plac tareeee mult. Asa ca pt moment, ne-am dat batuti...

Apoi zici ca pediatrul vostru insista pt 2 feluri la masa de pranz. Al nostru zice ca sa fim multumiti daca papa un fel, da' ala sa fie consistent, adica supa de legume (cat mai variate)+ carnita (pui, peste, vita)+ branzica (de preferat calcica) sau iaurtel. Daca primeste si desert, e si mai bine. Sebi adora la desert 1Danonino/ zi.

Dr nostru zice sa nu-i dam nimic prajit, dar tu te lauzi ca Matei mananca deja chiftelute...O fi bine?
Te rog frumos, zi-mi si mie ce au deosebit mango si avocado? Ar trebui sa-i dam si noi la BB? De ce?

In rest, nu stiu daca te ajuta cu ceva sa stii asta, dar si noi inca folosim blenderul la pasat papica, pt altfel nu vrea sa manance!!! Stiu ca este smecher si de mult trebuia sa pape bucatele, dar decat sa verse si sa planga la fiecare masa.... Eu prefer sa manance asa, dar sa primeasca zilnic cate ceva din fiecare grupa de alimente.

mav si Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ANI 2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


[purple]La multi ani Matei!!!!!!!!!!!!!![/purple]


He he Roxi cred ca ai vrun admirator....Glumesc...eu ti l-am trimis.....

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anita, multumesc mult ptr mesaj. Sa stii ca de fapt Cata a ghicit de la cine e, ca eu ma tot minunam. Si cum el stie bine prefixul vostru...Apropos, acum 2 saptamani a fost iar acolo, fara mine. Data viitoare poate va trimitem un pupic live.

Mav, una din pediatre insista cu cele 2 feluri. De aceea mai avem una, ptr ca in privinta alimentatiei nu ma inteleg cu ea si ea nu accepta faptul ca Alex e mofturoasa. Oricum Alex nu papa decat supa de pui de-a noastra, daca ar fi sa ii dau si zeama si daca primeste inainte de felul 2, nu mai pune gura pe el. Asa ca si ea papa doar un fel si ala cu chiu cu vai (maxim 200 gr legume fierte cu carnita). Nici vorba de perisoare sau chiftele, astea sunt recomandarile utopice ale pediatrei. In ultima vreme, de cand cu dintii, musca de zor din coltul de paine de pe masa noastra. Oricum multumesc mult ptr incurajari, chiar ma ajuta sa stiu ca nu este singura care refuza mancare pasata de furculita sau diverse feluri de mancare.

Apropos, va rog sa imi spuneti ce papa si alti puiuti la masa de pranz?

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Seara buna!

Ne-am intors si noi dupa inca o tura de sorcoveala.

Am pus cateva poze noi.

Rox, noi tot la borcanele suntem la masa de pranz. Cu variatuni pe tema legume/carne. Arturicii nu au papat nici un gram de supa pana acum.

Yann si Philip papa deja binisor borcanelele cu bucatele de mancare. S-a mai lungit timpul de masa (15') dar asta e.



Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ne-am intors!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La multi ani pentru 2005!!!

La multi ani, Matei!!! Sa cresti mare si frumos si la fete dragastos!!! Sa ai parte de sanatate si noroc, de fericire si dragoste. Sa fii vesel, intelept, bun, cuminte, destept si sa-ti bucuri parintii care te iubesc atat de mult!

Anca si Ovidiu, sa va traiasca minunatia!!!


Adriana si Rares

(13.febr.2004)


Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput