NU vrea bb...
Raspunsuri - Pagina 5

Sarrahh spune:
La noi e invers, el isi doreste copii cu lopata, eu numai doi, si pe al doilea abia m-am hotarit sa il fac, primul are aproape 6 ani si ma gindesc ca e bine in primul rind pt el sa aiba un fratior sau o surioara. El provine dintr-o familie de irlandezi cu toate ca locuim in UK, la ei copiii sint bineveniti cam oricit ar fi se pare. Asadar ca sa impac si capra si varza lupt de zor acuma sa il 'pregatim' si pe baby nr 2 dorit asa mult, dar cred ca la 2 ma voi opri ca ce-i mult strica, nu?

crini spune:
Draga Nadia, eu cred ca in acest moment asteptarile voastre sunt complet diferite. Tu vrei sa te realizezi ca femeie, adica sa formezi o familie, sa te casatoresti si sa faci copii. El vrea o relatie calma, fara responsabilitati. Nu e exclus ca in viitor sa vrea si copil, dar poate foarte bine si sa nu vrea. Decizia e a ta, daca vrei sa stai cu el sperand ca isi va schimba ideea, sau sa cauti pe altcineva care sa aiba aceleasi asteptari ca tine.

Elise spune:
Nadia, ti-am citit povestea si simt nevoia sa iti spun parerea mea...sincera!
N-are sens sa incerci sa il obligi sa simta ceva ce pur si simplu nu simte.
Nu-l mai bate la cap. Barbatii n-au instincte materne. Ei isi iubesc puii doar in momentul in care ii identifica - cind ii vad, ii simt, isi dau seama ca sint bucatica rupta din ei.
Daca iti doresti atit de mult copilul asta, fa-l.
Si ai sa vezi cum evolueaza relatia.
Elisa

dixie spune:
Am aceeasi parere cu Elise.
Eu am ramas insarcinata brusc, nu ma asteptam, nu era planificat.
Sunt intr-o situatie asemanatoare cu tine, al meu barbat divortat, o fetita de 12 ani din alta casatorie si eu am tot 28 de ani.
La inceput avortul mi se parea singura solutie, aveam alte planuri atunci si m-a luat pe nepregatite totul. De el nu mai zic. Cred ca cea mai mare problema era cum sa accepte ca viata lui se va schimba asa de radical, ce-i va spune fetitei etc...
Eu am decis sa pastrez copilul, l-am facut, e topit dupa el... Fetitei nu i-a spus, a trebuit sa afle ea singura din alte parti ceea ce mi s-a parut cam nasol.
Totusi el a venit langa mine definitiv, si isi iubeste enorm copilul. Problemele barbatilor in astfel de situatii sunt multe, depinde de tine cat de bine crezi ca te intelegi cu el si cat de mare e dragostea voastra...
Dixie si Victoras

cinta spune:
nadia, si eu sunt de acord cu ce au zis fetele legat de stabilitate si liniste.
de asemenea, as vrea sa adaug ca nu sunt de caord cu ce s-a spus despre faptul ca a uitat ziua ta de nastere. nu vreau sa le gasesc barbatilor scuze, dar s-au scris tomuri intregi pe tema asta: barbatii si datele importanta pe care AR TREBUI sa le tina minte.
si eu am parte tot de un astfel de exemplar: cand a venit ziua mea - a fost intr-o luni - a planificat o excursie cu prietenii in jurul tarii pe coasta marii in week endul dinainte. fara sa ma intrebe daca nu prefer sa imi petrec w-e sarbatorindu-mi ziua de nastere. cand i-am facut observatia asta, mi-a raspuns sa nu imi fac griji ca putem sarbatori luni si ziua mea. ca stie el ca e important pt mine. iar cand m-a intrebat ce mi-as dori de ziua mea i-am raspuns ca imi doresc o intalnire cu el. si mi-a promis ca se ocupa de toate.
am revenit din excursie luni dimineata pe la 4 am. la 7 ne-am trezit sa mergem la servici. asa ca i-am zugerat peste zi sa amanam pe lata zi sarbatorirea. si nici nu a vrut sa auda. iar seara, dupa cum poti sa iti inchipui, m-am dezumflat toata. pt ca in afara de o floare nu pregatise nimica. el si-a imaginat ca ce vroiam eu era sa ma duca la un restaurant cu mancare grasa si multa unde sa ma indop pana nu mai pot si apoi putem merge linistiti acasa.
am bocit si io cateva zile si nopti in sir pe tema asta. ca urmare si-a pus in minte sa retina ziua numelui meu in septembrie. m-a intrebat de cateva ori sa fie sigur ca nu incurca datele. si, surpriza: bineanteles ca a uitat complet pana in ziua cu pricina!!!
asta in conditiile in care ziua lui de nastere si ziua onomastica sunt zile cu petreceri si pregatiri si cadouri.
si asta nu inseamna ca nu ma iubeste. ma iubeste f mult. mi-a demonstrat-o in N feluri. si mi-o spune la orice ora din zi sau din noapte.
deci nu lua uitarea datei tale de nastere ca pe o chestie intentionata facuta ca sa scape de tine. mai ales daca s-a cait si a incrcat sa te recastige dupa.
in rest, nu ma pot pronunta. pt ca nu sunt nici patita si nici cu mai multa experienta. dar io zic ca fetele au tintit bine aici.
cinta

Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by cintadeci nu lua uitarea datei tale de nastere ca pe o chestie intentionata facuta ca sa scape de tine. mai ales daca s-a cait si a incrcat sa te recastige dupa.
cinta
Nu, iubita, nici vorba; eu n-am luat-o chiar deloc ca pe o lipsa de iubire; aceasta a fost ideea sugerata de altcineva; stiu ca ma iubeste; mi-a dovedit-o in nenumarate randuri... chiar si azi... Stiu ca pur si simplu i-a scxapat din minte, la chestia cu ziua mea nici nu ma mai gandesc; e trecuta, uitata si iertata... Te pup!