NU vrea bb...
Raspunsuri - Pagina 2
Felicity spune:
Nadia cred ca esti o persoana care pune foarte multa presiune pe cei din jur, ca sa obtina ce doreste. Nu faci decat prin intermediul unui santaj...sa incerci sa te aduci pe tine si nevoile tale in fatza. Dar ce doreste el, are vreo importanta pt tine???
Nu vei rezolva nimic santajand, nu pt lunga durata, asa nu o sa tzii pe cineva langa tine. Mai gandeste-te, gaseste-ti linistea interioara, si echilibru. Incepe sa-mi para rau de bietul om care trebuie sa fie mereu sub tensiune, mai ales ca mai are o casnicie nereusita la activ.
aida_o spune:
Felicity,
da' el, ca a zis la inceput ca vrea bebe, ca sa o cistige de partea lui pe Nadia, iar acum refuza de-a binelea ideea de a mai avea un copil, cum se numeste? Zau asa, femeia isi doreste un copil, iar el nu-si doreste. Punct. Ce santaj? Ca doar nu vorbim de cineva care-si doreste un diamant de 1000 de carate si trinteste usa pentru ca nu i-l da sotzul...
Nici eu n-as mai sta cu cineva care nu isi doreste copii, l-as considera egoist, adica el s-a vazut aranjat, are deja o fata din casnicia anterioara, si nu-i mai trebuie copil. Buuun... Atunci de ce nu a ramas celibatar, sau de ce nu si-a ales ca partenera de viata o doamna mai in virsta, o mama, care sa stie el sigur ca nu-si mai doreste copii? Auzi: santaj! Hai sa fim seriosi...
USA---CANADA1---CANADA2---CANADA3
Felicity spune:
aida eu incerc sa ma pun si in pielea lui.
nadia ba pleaca de acasa, ba revine, atata instabilitate nu poate decat sa-l puna pe ganduri. mai ales ca e patit, a divortat odata. eu as sufla si in iaurt!! e nevoie de stabilitate emotionala si abia apoi trebuie facute planuri impreuna de viitor, iar un bebe e ceva serios, nu e o ambitie persoanala.
il inteleg ca nu mai vrea, cel putin nu acum cand situatia e asa tensioanta. eu una nici nu as fi adus in discutia posibilitatea unui bebe, dupa fuga de acasa si marea revenire. daca femeilor le place sa cocheteze cu "iata-ma nu-s", azi plec, azi revin, daca vrei sa distrugi un barbat...poarta-te asa, si sigur nu ii va mai trebui nimic, darmite un bebe. parerea mea.
coral spune:
La multi ani si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Parerea mea, in relatia dintre voi e cam multa presiune. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa ii lasi un pic de timp ca sa se acomodeze cu idee. Spui ca la inceputul relatiei era de acord, da-i timp, nu un an sau o viata, dar lasa-i timp.
Uneori cind presezi pe cineva raspunsul e negativ ca o fronda fata de ceva ce incerci sa impui. Barbatii sunt specimene egoiste.
Amenintarea ca te muti si timpul scurt pe care il dai in luarea deciziilor creeaza o senzatie de nesiguranta, arata ca o legatura subreda.
Tin pumnii sa fie cum e mai bine pentru voi.
E cald si bine, brutarie
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Felicity
nadia ba pleaca de acasa, ba revine, atata instabilitate nu poate decat sa-l puna pe ganduri. mai ales ca e patit, a divortat odata. eu as sufla si in iaurt!! e nevoie de stabilitate emotionala si abia apoi trebuie facute planuri impreuna de viitor, iar un bebe e ceva serios, nu e o ambitie persoanala.
il inteleg ca nu mai vrea, cel putin nu acum cand situatia e asa tensioanta. eu una nici nu as fi adus in discutia posibilitatea unui bebe, dupa fuga de acasa si marea revenire. daca femeilor le place sa cocheteze cu "iata-ma nu-s", azi plec, azi revin, daca vrei sa distrugi un barbat...poarta-te asa, si sigur nu ii va mai trebui nimic, darmite un bebe. parerea mea.
Nadia nu a plecat de-acasa ci el a fost cel care a vrut o pauza. Asta dupa ce de ziua ei iesise cu baietii si o lasase singura. Citeste mai atent
Felicity spune:
quote:
Originally posted by cipcipcipquote:
Nadia nu a plecat de-acasa ci el a fost cel care a vrut o pauza. Asta dupa ce de ziua ei iesise cu baietii si o lasase singura. Citeste mai atent
cipcipcip,
OK hai sa zicem ca ai dreptate, nu nadia a plecat, el a vrut o pauza.
nici ca se putea un subiect mai bun decat sa discuti despre un posibil bebe (cand el isi doreste o pauza!!!).
si sa te mai si miri ca el nu vrea, cand initial dorea (cand probabil lucrurile mergeau mai bine intre ei)!!!!
parerea mea, o familie se intemeiaza doar atunci cand ai un schelet solid.
iar sub presiunea santajului...daca nu vrei ca mine, plec, eu una as ceda nervos si as alege variata mai putin stresanta, singur dar macar fara sula in coaste.
Mia. spune:
Nadia , eu zic sa te rogi fierbinte la D-zeu sa te indrume pe drumul cel bun...Uite iti povestesc de o prietena,a asteptat pina pe la 40 ani sa se hotarasca sa se insoare sau ceva serios...Asa ca aramas gravida la 42 ani si bineinteles ca multa lume a judecat-o ca arecurs la asa ceva...El s-a insurat cu 2 sapt inainte de a naste,ceea ce a fost cam urit din partea lui,cred eu...Sa tii o femeie gravida atita in tensiune...Dar fara sa ma lungesc...finalul e fericit...el a ajuns sa tina f.mult la copil si sint"happy family"..Ca daca stai dupa unii barbati nu mai faci copil in veci!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
aida_o spune:
quote:
Originally posted by Mia.
Ca daca stai dupa unii barbati nu mai faci copil in veci!
pai asta-i marea problema, de fapt! ca unii barbati se ascund dupa deget si tot mint, sperind ca femeia va renunta la ce isi doreste, preferind sa se multumeasca cu el.
eu cred ca femeia nu se poate simti 100% implinita, pina nu devine mama.
USA---CANADA1---CANADA2---CANADA3
tinatache spune:
Nadia, citeste cu atentie ce a scris Felicity. Dpa parerea mea nici tu nu oferi stabilitate, asa ca nu ai de ce sa ceri asa ceva. O persoana care a trecut printr-un divort si mai are si un copil pe care nu l-a crescut nu reactioneaza la fel ca ceilalti. Gandeste-te ca a ratat o data in meseria de sot si tata. Chiar daca nu a fost vina lui, probabil el asa considera. Probabil ca atunci cand i s-a nascut fetita a considerat, la fel ca si acum cand te are pe tine, ca e cel mai bun lucru din viata lui, si l-a pierdut. Esti sigura ca in capul lui nu se da o lupta de "interese"? Eu una nu cred ameteala cu "sunt prea batran". Cred ca in spatele acestei scuze e altceva, si iti va trebui mult tact si rabdare ca sa afli. Dar amenintand ca pleci dupa fiecare discutie in care nu primesti raspunsurile asteptate nu faci decat sa inrautatesti situatia si sa-si dea singur dreptate in ceea ce crede.
Poate situatia nu e asa cum cred eu, nu sunt psiholog si nici nu stiu f bine ce se petrece intre voi si in sufletul lui, dar am vrut sa-ti dau o idee. E greu sa contruiesti o relatie, e f usor sa intorci spatele si sa spui: gata, plec, nu-mi mai tb. Daca vrei intr-adevar sa-ti traiesti viata alaturi de el, lupta pt ceea ce crezi, arata ca stii ce vrei, ca vei fi langa el si la bine si la greu. Succes!
Cristina
Nadia1976 spune:
quote:
...un bebe e ceva serios, nu e o ambitie persoanala.
Felicity... nu stiu daca tu ai sau nu copii; daca da, nu stiu la ce varsta ai facut un copil si in ce circumstante; eu nu vreau un bb ca sa-mi satisfac o "ambitie personala", ci sa ma simt implinita ca femeie. Vreau un bb pentru toate bucuriile ce ti le aduce un copil; vreau un bb sa am un motiv de a lupta in viata; dar, spune-mi: daca nu o sa am copii, atunci pentru cine sa trag, sa lupt, sa strang? Ii iubesc fetita enorm de mult, dar ea are o mama care sa lupte ptr. ea... nu mai are nevoie de una; vreau un bb, un produs al dragostei noatre, nu un rezultat al unei ambitii personale. Iti apreciez sinceritatea, dar iti spun sincer ca parerea ta este total gresita; si eu am incercat sa ma pun in pielea lui, sa patrund in sufletul lui si stii ce am gasit? Ambitie personala din partea lui, egoism, nesinceritate; ce a spus Aida O este atat de adevarat si i-am spus si eu lui acelasi lucru; daca acum un an jumate cand l-am intrebat daca vrea bb, mi-ar fi raspuns la fel de sincer, nu i-as fi incurcat viata; i-am cerut din prima zi un singur lucru: sa fie sincer. Nu a fost... Dar eu? Daca el se simte "santajat", eu oare cum ma simt? Ma simt inselata, pacalita sa investesc timp si suflet intr-o relatie, bazata pe vorbele lui din pacate, nesincere; ne iubim enorm de mult, dar... nu e sinceritate din partea lui; cel putin nu a fost pana am plecat de acasa; si nu am plecat doar asa, ca, deh! asa fac femeile; nu, am plecat ptr. ca el mi-a spus ca are nevoie de spatiu; si cand s-a trezit singur, i s-au deschis ochii; a inteles ca vreau sa fie sincer si deschis cu mine, nu sa-mi spuna vorbele ce vreau eu sa le aud, ci ceea ce simte el; si, in sfarsit! acum imi spune...