bebelusi de nov-dec 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

bits, ai grija, de acum da, poti ramane insarcinata, si nu numai tu, adica chiar daca nu v-a venit ciclul, oricare puteti ramne... am o prietena care are 2 baieti... nascuti la exact 1 an si o saptaman diferenta! si ei nu-i venise nici un ciclu!

faceti voi calculele

de cand tot vreau sa va mai spun ceva: eu pe ile am spalat-o in dormitor pana pe la 1 an, tot caram cadita de m-am cocosat!
ei bine, pe ioachim il spal de 2 sapatamani in baie, cu cadita pusa in cada mare, e mult mai usor, il limpezesc cu dusul... chiar daca nu e cald deloc in baia mare, si lui ii place enorm asa fata de cat il chinuiam cu ligheanele in dormitor

si nu a racit

ca un sfat, pentru cine vrea sa incerce

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

si inca ceva: cu ce sa-i dau pe fatza??? are pielea extrem de uscata

am pus si subiect la "parintii intreaba..."

roserb, de ce nu pui link direct la poze, mami? ca am deschis toate albumele de m-am ametit! ca nici titlu sugestiv n-ai!
iaca si io cu critica la prima ora!

ps: si merge si asa greu netul, ptiu! nu mi se deschide si pace! nici pe ale lui misticgirl nu l-em vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

A nascut Bobita, azi dimineata la ora 8, o fetita , Amina Ioana, 3700g, 54 cm.

Sa va traiasca si sa fiti fericiti!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

roserb, de ce nu pui link direct la poze, mami? ca am deschis toate albumele de m-am ametit! ca nici titlu sugestiv n-ai!
iaca si io cu critica la prima ora!

Na, c-am pus si link-ul, ca sa nu ma mai admonestezi in prima zi din 2005!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:

si inca ceva: cu ce sa-i dau pe fatza??? are pielea extrem de uscata

si al meu la fel are pielea. Mi s-a recomandat o crema hidratanta pt bebei pe baza de extras de migdale de la Klorane, nu stiu insa daca se gaseste in Ro. Daca nu ceva similar dar cu extras de migdale sau crema hidratanta de la Nivea, e fff buna (eu aveam un esantion si l-am incercat si a dat rezultate). Altceva mai naturist nu stiu...

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Felicitari Bobitza, ai pasit in Noul An cu o bucurie mare si . Sa va dea Domnul multa sanatate la amandoua si refacere usoara tie. Asteptam sa ne povestesti cum e sa nasti la inceput de an

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:

de cand tot vreau sa va mai spun ceva: eu pe ile am spalat-o in dormitor pana pe la 1 an, tot caram cadita de m-am cocosat!
ei bine, pe ioachim il spal de 2 sapatamani in baie, cu cadita pusa in cada mare, e mult mai usor, il limpezesc cu dusul... chiar daca nu e cald deloc in baia mare, si lui ii place enorm asa fata de cat il chinuiam cu ligheanele in dormitor

si eu m-am gandit la varianta asta dar nu am pus-o in aplicare pentru ca nu mi se pare comod sa stau aplecata si cocosata de spate (ca doar pun caditza lui in cada mare, nu?)...sau tu cum faci?
acum ii pun caditza pe comoda de infasat..

de voinicel si pompitza David (01.12.04)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

A nascut Bobita, azi dimineata la ora 8, o fetita , Amina Ioana, 3700g, 54 cm.

Sa va traiasca si sa fiti fericiti!

felicitari!

ce frumos de 1 ianuarie

dama, merci o sa caut!
roserb, nu mi se incarca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Bobitza, felicitari! sa-ti traiasca fetitza!
s nasti in noaptea de revelion...
...si uite asa s-a incheiat cu nascutele si nenascutele pe nov dec 2004 (o spun cu nostalgie..)

Roserbitza, tu semeni cu sotzu (parca sunteti frati) si sotzu cu tine... semanati cu Bianca si Mihnea..

gandacicooo, ce fel de bubitze a avut Ioachimu tau si i-a trecut cu crema de galbenele? cumva sunt niste bubitze care apar si dispar si care sunt aspre la pipait?

misticgirl...acum m-am uitat pe pozele tale..ce Mos Craciunel simpatic si grasunel ai!

cand stiti voi ca aveti ciclu si nu lohii? nu poate sa vina ciclu dupa lohii si sa nu iti dai seama?

de voinicel si pompitza David (01.12.04)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz
pentru ca nu mi se pare comod sa stau aplecata si cocosata de spate

da, cadita in cada mare, dar mie imi e mult mai comod asa, ca il limpezesc cu dusul iar el sta bine merci in cadita (am suport)

nu stiu, incearca, sa vezi, nu e deloc incomod (eu sunt o maaaaaaaaaare comoda;)

Mergi la inceput