bebelusi de nov-dec 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Otiliav spune:
La multi ani tuturor mamicilor, taticilor si in primul rand puisorilor nostrii!
Ma bucur ca toata lumea este bine!
Eu, dupa cum arata listuta chiar ca am ramas pe ultima suta de metri.
Roserb, pe fetita mea o cheama Ana-Maria si s-a nascut pe 18 Decembrie la 2.45, 3 800 grame, 51 cm.
Inca o data La multi ani, multa sanatate si numai bine!
Otilia, DPN 9 Decembrie
dama spune:
Noi petrecem Revelionul in 3, dar speram ca bebe Davidutz sa ne lase si pe noi sa gustam din sampanie in cinstea lui si a Noului An, ceea ce va doresc si voua care petreceti intim in familie.
Va doresc ca Noul An 2005 sa va aduca pe langa multa sanatate, liniste sufleteasca, satisfactii si bucurii alaturi de cei dragi voua si sa petreceti un Revelion de vis.
Bebeilor nostri le doresc sa creasca mari si frumosi si sa avem cu totii (mame si tatici) parte numai de surprize placute de la ei, mai ales in noaptea asta.
LA MULTI ANI! si mii ici .
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
gandacelu spune:
dragele mele!
la multi ani si multa sanatate!
simona, m-am uitat pe poze... mey ce mare e cupilu! iar tu, semeni cu madonna! (ti s-a mai zis?;)
bits, si eu, acum am terminat de calcat iuhuuuuuu inainte de 12 si tot cu prosopu-n cap sunt
inca ceva: mi-e somn, ma culc in curand
sa nu uit: va recomand pt bebei saci de dormit - se gasesc la cerrefour - sunt excelenti!
pupic si un an nou mai bun!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
simonacip spune:
Ihhh...seman cu Madonna?? Cred ca am iesit "nu stiu cum" in poza, dar nu seman cu ea..E prima oara cind mi se spune...
cupilu e mare, greu, a recuperat dupa ce in 3 sapt luase doar 150 de grame (sugea doar la sin)... Gindacelule, eu nu am avut norocul vostru sa am si eu lapte. Nu pot spune ce rau imi pare...
Gindacelule,stii ce as putea sa fac pt constipatia lui David( in afara de supozitoare...nu pot sa depind de ele zilnic, plus ca ii irita funduletul...Stiu ca e Revelionul si acum se fac felicitari, dar ma roade problema asta
Simona si David (10 nov)
http://community.webshots.com/user/simonacip
irinaA spune:
La Multi Ani! tuturor mamicilor.
Un an nou plin de impliniri si bucurii sa fie 2005 pentru copii si mamici sa cresteti mari si frumosi.Sanatate si la de toate.
Multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi si cu suport moral.
Cu Ioana 10 saptamani
xelas spune:
Ho Ho Ho .....
La Multzi Ani !
si mai multe nu sunt de zis !
Sampania curge, copilu-i linistit si doarme (!), pe laptop se instaleaza Ubuntu(un linuxel acolo).
Ce mai , semne bune anul are !
Inca o data, La Multzi Ani la mamicutze!
80% din ceea ce citesc pe Internet este gresit, imoral si ingrasa
Miche spune:
LA MULTI ANI!!
Un an nou fericit , plin de bucurii si cu bb-ii sanatosi si voiosi!
poze Darius
bits spune:
fetelor m-am trezit cu chilotii uzi,mi-a venit stopul.cum e posibil ca doar alaptez?copilul imi plangea ieri de foame si cand ma apropiam ca tzatza de gurita lui racnea ca din gura de sarpe,eu incapatainata cum sunt am zis ca se alinta si l-am lasat asa.intr-un tarziu mi-a acceptat tzatza dar mi-a vomat lapticul.acum am inteles ca si-a schimbat gustul laptele din cauza musafirilor.ce sa fac sa-i dau lapte praf(mi-e frica sa nu se obisnuiasca la biberon dupa aceea)?eu sa ma mulg si sa arunc laptele?ce stiti despre asta,pleaseeeeeeeeeee?
octy,KEN(1noiembrie 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
si eu gandacico am terminat de calcat inainte de ora 22,am stat linistita in cada si la 2 noaptea am cazut moarta de oboseala in pat.mi-a dormit copilul de la 2noaptea pana la 9.15.spune-mi te rog de ce ai intarcat-o pe ILE pt ca-ti venisera "musafirii" sau ca nu mai aveai lapte?
FELIS la 100ml de apa,un pliculet de Baby Calm si il las sa bea cat vrea el.
bits spune:
tocmai am terminat de muls si am scos 280ml,e pacat de lapticul asta asa ca l-am pus la flori.CE MA FACCCCCCCCCCCCCCCCCC VREAU SA=MI ALAPTEZ COPILUL IN CONTINUAREEEEEEE