bebelusi de nov-dec 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by bits

FELIS la 100ml de apa,un pliculet de Baby Calm si il las sa bea cat vrea el.

octy,KEN(1noiembrie 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

BITS... intre mese?... Sa stii ca dupa ce am citit la tine de babycalm si de efectul pe care il are, i-am dat si eu si sa te tii: ge aere a scos bb si pe gura si pe fundulet ( si cu ce zgomot!)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

i-am dat si eu baby-calm...(tot de la Bits am preluat ideea) sa ved cum functioneaza....
ca m-am saturat sa-l vad cum se chinuie de durere de burtica..

da io am o problema: intre mese darius al meu doarme. deci, cand sa-i dau????

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Miche
da io am o problema: intre mese darius al meu doarme. deci, cand sa-i dau????

eu ii dau cand vad ca incepe sa-l doar burtica...si ii pun in el si sab simplex..

de voinicel si pompitza David (01.12.04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

monica, eu la ile beam cate 1 bere intreaga cu alcool
si aseara am beut un pahar mare de heineken, in alte zile vin...
important e sa nu exagerezi, da?!
cat despre berea fara alcool nu ma bag, ca nu cunosc!

felis, in a 8-a zi de la prima zi a ciclului? ciudat! dar am mai auzit de un caz asemanator... acuma, ce sa zic: norocul tau!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

si eu ii dau babycalm, dar din pacate nu am observat sa-l ajute prea tare. Dar asta poate pt ca la al meu ii dau si formula?!
Miche, chiar nu prinzi tu un moment cand e el treaz? de obicei cand au colici se trezesc si plang, strang din picioruse (se chircesc de durere) pai atunci e momentul. Daca Darius al tau doarme, lasa-l si fara babycalm ca inseamna ca se simte copilu' bine si nu are nevoie de ceaiut de calmare.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by dama

Roxana, Simona ce cantitate de lapte praf le dati la bebelasii vostri la o masa? Ca al meu suge si de la san si apoi odata vrea mai mult (peste 90ml) alteori mai putin (pana-n 90ml) Dar ieri ne-a surprins cand a baut un biberon de 100ml si apoi a trebuit sa-i mai facem 60ml si tot parea nesatul. Ce-i drept nu i-am dat san atunci.

Dama, eu l-am trecut la 5 mese pe zi : ora 10, 14, 18, 22,4.30-5. Mesele sunt de cate 170 ml, cu exceptia celei dinainte somnul de noapte, care e de 200 ml. Mihnea doarme de la 22.30,pana pe la 4.30-5, apoi inca o tura pana pe la 8 si ceva, apoi inca un somnic lung de la 14.30 pana la 18 . In rest e treaz, mai doarme numai cand iesim afara.De la mine mai suge de vreo 3 ori/zi, probabil in jur de 30 ml. E un program foarte bun, sper s-o tinem tot asa (eu am avut pasarica cu ore fixe si la Bianca).

Gandacelule, eu am ramas insarcinata in ziua 30 , asa ca se poate si in extrema cealalta

Miche, eu ii dau ceai intre mese , dar la noi sunt destul de mari distantele intre mese , si daca da semne de nerabdare , il mai pacalesc cu ceai. Altfel ii dau de cateva ori pe zi Sab Simplex, asa, mai mult preventiv- burtica il doare destul de rar.

Monica, si eu am baut bere fara alcool la Bianca, nu a patit copchilu' nimic, asa ca da-i inainte!

Acum sunt fericita- dorm amandoi copilasii- deodata ! - asta e perioada din zi cand imi pot face de cap

Roxana &Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Felis, e forte normal sa ramai insarcinata in a 8 zi de ciclu daca ai ciclu de 24 zile ..(si eu am ramas insarcinata cu intentie tot a opta zi de ciclu -si am calculat dupa metoda calendarului).
In mod normal : ovulatia e cu 14 zile inaintea de prima zi a viitorului ciclu si printr-un calcul simplu de numaratori de zile poti sa ai ovulatia si a 8 zi..daca ai ciclu la 24 -25 zile..

ai apropos..ma roade tare : ce are alaptarea cu maselele? ca nu m-am prins..

Monica..si eu dorm pe mine cand il alaptez noaptea...Si mai rau daca are chef de joaca in toiul noptii , dupa alaptare..sa ma vezi ce mai invart la cheitza de la carusel ..ca deja i-am innebunit pe vecini cu melodia de la carusel iar eu ce sa mai zic...uneori am impresia ca o aud si cand nu sunt in casa..
eu beau bere fra alcohol..mey..si fara nici o mustrare de constiinta ca i-as face rau lui David..
hai mey sa fim seriosi ..daca ar contine cu adevarat alcohol(cum zice sotzu tau)..ar fi foarte putin si nu i-ar face rau bebelinei..
cat sticle bei tu pe zi?
asta fuse parerea mea personal..n-am citat pe nimeni

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dama

si eu ii dau babycalm, dar din pacate nu am observat sa-l ajute prea tare. Dar asta poate pt ca la al meu ii dau si formula?!

nici la al meu nu are nici un efect baby calmul..da acu m-am smecherit si ii pun in el si sab simplex..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Merci fetelor de sfaturi!
Nu doarme chiar tot timpul...dar cand vreau sa-i dau , (ca dureaza 20 de min pregatirea lui) e deja adormit...
Dureri de burta are, asta de fpt e problema , ca el ar dormi , dar se trezeste din cauza durerilor. Apoi adoarme iar.

Voi cand va botezati bebe-ii???
Eu am de gand la sf saptamanii asteia sau... saptamana viitoare , mai sigur (nu fac petrecere , doar ceremonie religioasa)

poze Darius (26.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

Felis, e forte normal sa ramai insarcinata in a 8 zi de ciclu daca ai ciclu de 24 zile ..(si eu am ramas insarcinata cu intentie tot a opta zi de ciclu -si am calculat dupa metoda calendarului).
In mod normal : ovulatia e cu 14 zile inaintea de prima zi a viitorului ciclu si printr-un calcul simplu de numaratori de zile poti sa ai ovulatia si a 8 zi..daca ai ciclu la 24 -25 zile..

ai apropos..ma roade tare : ce are alaptarea cu maselele? ca nu m-am prins..

FULGULETZ ... eu ciclu aveam in fiecare luna pe 6,7 sau 8 ale lunii, nu la 24-25 de zile.

Pai la ce am eu de facut trebuie anestezie!... Una din masele e de minte!... Am fost la dr stomatolog cand eram insarcinata sa-mi puna o plomba. Chiar el a zis ca pt problemele serioase pe care le am trebuie sa asteptam pana dupa ce alaptez.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Mergi la inceput