bebelusi de nov-dec 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
va multumesc pentru aprecierile vis a vis bbelasii mei
andreea, multumesc de incurajare, dar la mine capitolul facut bbei este incheiat....mi-am legat trompele. vad ca te-ai mai linistit cu mariuca gata e fetitza mare si nu o mai supara pe mami.
noi ieri am fost singurei acasa, doar noi 4, asa ca azi noapte am dormit eu cu ruxy si tati cu alex, ca sa nu se trezeasca unul pe altul hi hi...dar au fost amandoi super cumintei.
bits, mie mi-au venit rusii f tarziu la alex, ...adica atunci cand el avea 9 luni si totusi i-am dat sa suga un an si o luna si nu am observat sa faca figuri....probabil ca difera de la unul la altul...dar lui alex ii placea atat de mult de tzitzi ca nu cred ca ar fi lasat-o pentru nimic in lume....oricum eu zic sa nu te lasi asa de repede de alaptat...insista sau mulge-te asa cum ai zis si tu in perioada asta si apoi reiei alaptatul...e pacat, mai ales ca zici ca ai scos atat laptic...
ref ramas gravidutza in timpul alaptarii se poate fff bine....chiar mama mea a patit-o in timp ce ma alapta pe mine...la 3 luni a ramas gravida, insa din pacate cu o SEU....deci mare, mare atentie.
fetelor, voi ce stiti de berea fara alcool....eu de cand am avut alergia aia de la stimulatori(galactogil si ceai hipp...am inceput sa beau o bere fara alcool pe zi, ce stiti, e bine, e rau?...sotzul meu zice ca si berea asta fara alcool are totusi ceva, ceva si ii e frica sa nu-i fac rau bbelinei, dar mie imi creste simtitor productia de laptic de la ea...
va pup si am fugit sa pap si eu ceva
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
coraly spune:
Fetelor, va deranjez si eu cu o intrebare. La voi cum a debutat travaliul, sau, ati avut cumva vreo sangerare dupa controlul vaginal? Ca eu am fost azi la control si dupa ce m-am intors am avut un pic de sangarare.
Coraly, 40+
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by coraly
Fetelor, va deranjez si eu cu o intrebare. La voi cum a debutat travaliul, sau, ati avut cumva vreo sangerare dupa controlul vaginal? Ca eu am fost azi la control si dupa ce m-am intors am avut un pic de sangarare.
Coraly, 40+
la sfaristul sarcinii, orice control vaginal poate da o sangerare, care nu implica travaliu
numai daca sangerarea e mica si se opreste
daca nu se opreste, mai bine iti chemi doctorul
eu am nascut ambii copii dupa un astfel de control urmat de sangerare
nastere usoara!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
onitza spune:
Ce mai fac fetele????
Noi am prins 12 noaptea ciocnind paharul de sampanie, am avut noroc ca fi-miu a adormit de pe la 11.30 si s-a trezit la ora 4.00 mort de foame, ziceai ca e nemancat de-o luna...dar apoi nu s-a mai culcat!!!. Mi-a fost teama sa nu se scoale si sa se sperie de petardele care zburau prin fata geamului, ca niste bombe..stam la etajul 1.... Pe la ora 1.00 m-am culcat fiind moarta de somn...sotul a stat pana la ora 4.00 si apoi n-a mai putut sa doarma de fi-su .
In rest suntem bine, sanatosi...eu sunt un pic cam stresata ca am examenul undeva pe la jum. lunii si abia m-am apucat de invatat...apropo cine ma invata si pe mine cum sa fac??????? o sa fiu plecata la examen in jur de 5-6 ore, fiindca e departe sediul si cat o sa mai stau acolo, dureaza...ce sa fac...sa ma mulg sau sa-i dau lapte praf??????? ideea e ca nu pot sa scot lapte mult si totusi daca reusesc sa mam mulg sa-i dea mama (care o sa vina sa stea cu el) cu lingurita sau cu biberonul??????????? GANDACICO, ROSERBITSO, voi ce ziceti??:??????????? Ca nu vreau sa-l intarc, sub nici o forma...
GANDACICO, frumos flacau ai...sa-ti traiasca...si nu mai fi obse cu icterul ala ca a trecut...zau....
SIMONA, imi place de fi-tu ca iti seamana la pleata, ma refer la culoare...e dragutz foc!!!!
MICHE, asistenta mie mi-a spus ca pana la trei luni tin colicii, dar sa speram ca exersezi pozitia descrisa de Gandacica si n-o sa fie cazul sa tina atat...apropo, pe mine la maternitate m-a invatat o asistenta sa il alaptez pe Paul culcata si butra-n burta cum a zis Gandacica si sa stii ca numai are colici!!!! bafta!!!
Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
anne-marry spune:
asa..iaca am "intrat" si eu pe aici ... sunt bebe teodor alexandru...mamica mea a reusit sa ma aduca si pe mine pe aici, asa ca profit de ocazie si ma prezint. m-am nascut pe 9 decembrie, anul trecut...eheh..anul "trecut" ...ce mare sunt deja..hihihi......, la ora 19.45 , dupa ce am cam speriat-o pe mama.... eu nu vroiam sa ies, ca imi era bine si cald la ea in burtica, insa nenea acela cu parul alb si ochii albastrii caruia toti ii ziceau "domnule doctor" nu a avut ce face si m-a scos afara....ei acum, de bine ce initial nu vroiam afara, asa am ramas de impresionat de agitatia din jurul meu, incat am ramas cu guritza cascata, si ma uitam la nenea acela "docotorul", stand cu mainile sub cap....si ma gandeam...hm..ce o fi fost in capul lui sa ma scoata de la mama....si uite asa framantandu-ma eu, vazand ca nu inteleg ce si cum ... am inceput sa tip ...dar sa tip, nu gluma..... apoi, am tot tipat, ca mama nu stia ca eu vreau sa papa, si pana s-a prins de idee....asa am apucat de san ca i-am facut si bubitza, ea nu stia sa-mi dea, eu nu stiam sa iau, si uite asa, am ajuns in 2 sapt sa papam doar bibe...a se citi biberon .. acum sunt fericit...sunt cuminte si mami si tati ma iubesc enormmmmm ... chiar mi-au promis marea cu sarea si abea astept sa cresc sa vedem daca se tin de cuvant. asa cum spuneam, sunt cuminte, pap si dorm, insa ma mai si trezesc...normal...si atunci sunt cuminte, ca sa nu ii supar pe ai mei parinti. ma joc cu ei, ne facem poze si....sug la suzeta mai mereu.
deocamdata cam atat...le-am zis alor mei sa scoata pozele mai repede, sa le puna pe forum, sa vedem..poate gasesc si eu o fetita frumoasa careia sa ii placa un printisor frumos, adorabil, cu parul saten inchis si ochisorii..hm....se pare ca verzi...adica EU.
hai ca va pupicesc si..ne mai auzim, nu? a...si va multumesc ca pe toata durata celor 39 de saptamani de sarcina ati fost alaturi de mine si de mamica mea si ne-ati sustinut si ne-ati sfatuit ce sa facem, pt a trece peste aceasta perioada cat mai usor si placut!
LA MULTI ANI!
gandacelul ma intrebai cum au fost durerile. aproape inexistente. adica, fata de ce am mia citit si vazut la spital...ehehe....am fost NOROCOASA. si fara epidurala. ma durea ffffff rau spatele, sis imteam ca ma arde pe interior, si atat. nu tu contractii, nu nik.deci iti dai seama de ce mi-a luat o ora si cam 45 de minute sa scot pe bebe.
pt colici, noi bem zilnic..adica el....ceai de colici intre mesele de laptic, si in lapte punem picaturi de sabsimplex de 2 ori pe zi, iar cand are colici, dar a aavut rau pana acum, ci numai ca se agita si scnaceste sau plange brusc in somn dupa care se calmeaza, ii dau picaturi bnonisan in lpatic, de 3 ori pe zi, si la fel, ceaiul. a! si ii pun si o compresa cu spirt pe burtica, cand are colici.
anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Sabina spune:
Fete cucuiete, iaca si eu! La multi si sa fiti sanatoase si fericite, si bebeii asemenea!!!
Onitza, eu am facut anul 5 la zi la Compozitie cu sofia de 1 luna...si am alaptat un an si 8 luni! ASA CA MULGE DE MAI MULTE ORI CATE PUTIN DIN VREME CA SA AI!!!
Pastreaza la congelator si dezgheata mama ta in ziua aia.5,6
ore nu-i nimic, la nevoie se da ceiut sau lapte praf cu seringa sau lingurita, dar cel mai bine mulge in mai multe zile cat poti!Si nu cu bibe! Sau ci bibe, ca odata nu e intarcare!
Eu alergam de la cursuri sa alptez si ma intorceam sa prind a doua ora din cursul urmator...jale mare!
gandacico...m-au omorat petardele anul asta...am urlat la unii rau de tot...
Si ia uitati-va aici, cine are fatza de 12 ani?????
acilea
sau aici
Feetele, va rog eu nu disperati cu alaptatul.Vedeti ca scris Ani Culcer un articol in Unica pe Ianuarie, puneti sotii sa va cumpere, cu ocazia asta va mai simtiti si voi femei, nu doar vacutze!
si acilea
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Miche spune:
Sabinuto, io zic ca arati mai batrana.... de 15 ani!! nu de 12
sunteti doua fetite....dulci!
(si cati ani ai? )
poze Darius
Sabina spune:
e....am 25 si 5 luni! stiu ca nu de 12....glumeam si io!
da faza e ca de la un timp mi s-a parut ca arat de 30...nu stiu de ce...si acu m-am vazut in pozele astea....
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
gandacelu spune:
fetele, mor ca nu pot vedea nici o poza! e netul aglomerat! sorry!
onita, daca e numai pt 6 ore, ii faci un biberon cu lapte praf, ca de un biveron nu se intarca!
anne, ma bucur ca n-ai avut dureri! si eu am nascut tot usor! Doamne ajuta!
sabina, nu poci sa vaz pozele!
mey, nu stiam ca ai facut scoala cu bebe nou-nascut! gata, fug sa-ti fac statuie!
(io mananc acuma, asa ca scuzati "lungimea" mesajelor!)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
Miche spune:
quote:
Originally posted by Sabina
da faza e ca de la un timp mi s-a parut ca arat de 30...nu stiu de ce
e asa de trist sa arati de 30?????
io am 31 si 3 luni!!
poze Darius