Bebelusi de iulie-august 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

La multi ani si din partea noastra si cu multe bucurii pt anul 2005 si cu copilasi frumosi si mincaciosi.

Catinca si Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello....gata, hai ca incepem sa ne revenim
dragele mele Alexandra si Anca, ce e cu voi? cum adica nu va baga nimeni in seama? hm.....eu zic ca nu e bine sa incepem asa anul. sincera sa fiu imi aduc aminte ca raspund la tot ceea ce stiu....inclusiv la pozele puse de toti...asa ca hai sa intelegem ca fiecare baga in seama pe fiecare si sa avem un an super!
Olivia trebuia sa pui poza cu boticul ca maimutzaaaaa (preferata mea!)
si noi am mincat un sfert si o jumatate de galbenus si i-au placut, azi cred ca ii dau carne de vita in supa.
Adema zici tu ca bubitzele sunte de la piureul de la hipp? eu zic sa mai incerci o data mai peste o saptamina...ca s-ar putea sa fi fost pur si simplu de la altceva. biscuiti fara gluten gasesti de la hero si de la nestle. ii poti da orice fruct de pe piata pasat. (eu azi am sa incerc si papaya, ca 2 zile a mincat preferatul lui piure de caise si azi schimbam - la Patrick are mare scuces si para).
o zi super va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Roxanaz, multumesc pt. raspuns.Sa stii ca dupa piureul de piersica imediat s-a spuzit pe pieptut.Nu avea de la ce altceva sa fie. Beleaua e ca piticutul meu are o dermatita atopica si e predispus la alergii alimentare, asa ca trebuie sa fiu mai precauta.Am inteles ca para nici nu are cine stie ce vitamine si e indigesta, banana nu e recomandata, de aceea nu mai stiu cu ce pot varia.
Pako, am fost socata cand ti-am vazut fotografia. Semeni izbitor de mult cu cea mai buna prietena a mea, care traieste in Franta! Sa iti traiasca puiutul!
Spuneti-mi, voi cu cate mese de lapte ati ramas?? Eu ii dau asa: masa 1 - lapte, masa 2- suc de mar+morcov, masa 3 - supa; masa 4 - lapte, masa 5-lapte cu cereale.E bine asa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!

Alexandra, Anca...nu fiti suparate!
Cred ca lumea citeste si se uita la poze, eu cel putin asa fac, dar fiecare povesteste de ea si puiul ei...:)))...Deh, lauda-ma gura...hehehe

Eli, bine ca a nins la voi ca la noi nu..hehehe

La noi diversificarea e cam nediversificata...:)...Mar cu cereale la 11, pana de Craciun i-am dat amestecat cu para dar nu au mai
gasit pe aproape. Cateodata si suc de portocale. Si la 18 ii dau supa de legume cu piept de pui in biberon si piure din ele cat vrea sa manance. Asta e meniul in fiecare zi!
Dimineata, la pranz si seara lapte simplu (tzatze amestecat cu Milupa ca vreau sa o trec pe lapte praf...m-am cam saturat de muls...muuuu!)
Oricum cred ca o sa mearga cu Milupa 2, ca pana acum nu s-a lasat. Dar asta e duuulceee, parca e praf de inghetzata!

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Adema.....Danke!

Mesele noastre sune asa: dimineata lapte-pe la 7-8...la12 mar cu biscuite sau borcanele de la hippsi 80ml suc....la 15 lapte...intre orele 18-19 cereale de la milupa cu laptic incluse...pe la 22 lapte ...si p-erma la culcare!

Andreea mea are un cucui...l-a facut azi dimineata cu jucaria...locul cu pricina e rosu...

Felicia si Andreea (17.07)

http://community.webshots.com/album/225204808Mzceef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adema asa deci...dar eu cred ca para ai lutea sa ii dai, e foarte buna! ce vitamine? nu inteleg. incearca papaya, mango, mar, banana procesata, fructe de padure procesate...(din borcanel de exemplu).
Monicule ce mai fac dintzisorii? rontzaie botoshica?
la noi se maninca asa: 5 lapte, 8-9 lapte, 12 supa cu piure de legume si carnitza amestecate si piure de fructe, apoi un pci de lapte dupa vreo ora. 16-17 lapte si ceva felii de portocale sau suc si 20.30 lapte.
Felicia, pune-i o moneda rece pe frunte sau un cub de gheatza invelit intr-o batista si trece repede. pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna ziua! Alexandra, nu fi suparata, asa cum spun fetele, in limita timpului nostru "limitat" de bebici, citim, ne uitam la poze si scriem repede ce mai facem. Sa stii ca nici eu nu am primit "feedback" la poze, dar cand am avut probleme, in special cu Matei, mamicile de aici au fost langa mine.

Vreau sa va spun ca sora mea a discutat cu un medic din Israel, un nutritionist recunoscut pe aici si pe afara si i-a spus sa nu mai dea la copii carne de pui din comert pentru ca e plina de hormoni si de aceea s-au dezvoltat prematur nepoatele mele (sani la 9 ani, menstruatie prea devreme etc.).Si ca e de preferat carnea de vita si chiar cea de porc.
Asa ca eu voi incerca sa-i dau lui Matei (cand va fi cazul) doar pui de la tara (am sursa) sau carne de vita cumparata. Si acelasi lucru l-am auzit (chiar in maternitate) despre Danonino.

Si altceva, ati inceput sa dati la puiuti branza calcica?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna ziua si La multi ani la toata lumea. Sa va fie puii sanatosi si voiosi sa manance bine si sa creasca mari. Am revenit si noi pe forum, sper sa fiu mai activa. L-am lasat pe Matei cu bona, ma simt ingrozitor si imi vine sa sun din cinci in cinci minute sa vad ce face. Ma abtin eroic deocamdata.

Altfel... pe 23 decembrie a iesit primul dinte si acum il asteptam cu interes pe al doilea (in cateva zile), comentam in continuu "tata, baba, dada" si rade la tot ce misca, e indragostit de Andreea Esca, de cate ori o vede la TV incepe sa dea din picioare si sa rada in hohote.

O sa pun poze zilele astea, imediat ce ma instalez in noul birou. In timpul concediului am schimbat serviciul si acum sunt in perioada de acomodare.

Pupici

Andreea, 26 ani-Pesti si Matei Stefan nascut pe 19.06.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

A, si apropos de programul de masa.

Matei mananca laptic dimineata, la 12 fructe cu branzica, dupa amiaza legume cu carnita si seara lapte cu cereale si gata...

Andreea, 26 ani-Pesti si Matei Stefan nascut pe 19.06.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxana, nu o deranjeaza dintii ...nici nu s-a vazut in comportament ca-i ies. Va doresc sa fie la fel de usor la toti puiutii.
Din cate am inteles eu, nu la astia care dau primii sunt probleme ci mai incolo...:)
Sa speram ca ies toti la fel de usor...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput