Bebelusi de iulie-august 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
bunny spune:
LA MULTI ANI !
Sa fie 2005 un an cel putin tot asa de bun ca anul ce a trecut, cu multa sanatate, bucurii si fericire !
Uite ca a trecut aproape o jumatate de an de cind avem alaturi de noi, pe micutii nostrii pui care ne aduc numai bucurii in fiecare zi. Eu una ma bucur de fiece clipa - si sunt sigura ca si voi - si ma minunez ce minune mi-a fost dat sa am linga mine.
E trecut de miezul noptii, am mincat , baut eu cu tati , am vazut artificiile de pe balcon ca doi batrini cu sampanie si artificii si ne-am bucurat ca l-am lasat pe Alex cu muzica ca sa estompeze putin bubuiturile de afara. Nu s-a trezit decit ptr citeva minute dupa ce toata nebunia a trecut ...asa ca eu am profitat si am venit la callcilator sa va urez....si m-am intins.
Ma duc la sot.......
LA MULTI ANI !
...si ultimele poze din 2004
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
roberta04 spune:
LA MULTI ANI! SA VI SE IMPLINEASCA IN 2005 TOATE VISELE, SA AVETI PARTE DE CE-I MAI BUN PENTRU VOI SI CEI DRAGI, IAR PUII NOSTRI SA CREASCA MARI SI SANATOSI!!!
Noi am petrecut cel mai frumos Revelion din viata mea, in trei, m-am emotionat ca o babutza la miezul noptii, am sarit in sus ca un copil privind artificiile pe geam, am baut sampanie cu tati si...a fost super-frumos!
Matei a dormit ca un ingeras, nu l-a deranjat nici muzica, nici artificiile, a papat ca haplea laptic de la mami la 12 fara 10 si ...cam atat!
Va pup, dragele mele prietene si va transmit toate gandurile bune pentru 2005!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
mitzura spune:
La Multi Ani si un An Nou mai bun ca asta, cu sanatate si fericire si impliniri!!!
Si noi am facut tot un revelion in trei, linistit si taaaaare frumos a fost. Bebi a adormit cu greu din cauza zgomotului petardelor, dar dupa ce a adormit nu s-a mai trezit decat sa pape. Am avut un an bun....cum zicea tati, am facut treaba buna anul asta.
Si vestea buna e ca ne ieie un dintisor. Se vede cum a spart gingia. Deocamdata nu se vede dintele, dar se vede o gaurica in gingie. Asta a fost o surpriza, asa, de ziua lui, ca azi face sase lunisoare!!!
mitzura cu bebe Tudor Codrin
Laura _Oprescu spune:
La multi ani si de la noi! acum facuram ochi,la sapte dimineata!!!!!
Revelionul l-am facut cu niste prieteni din facultate si tare bine a fost ca am stat la povesti si am avut aceleasi amintiri...Ne-am simtit tare bine cu trei Kinderei printre picioare,au reusit sa adoarma pana in 12,mai putin Raresu care a gustat si sampanie...ca deh, toti ciocneam afara, ne uram La multi ani si el striga in gura mare ca nu e ziua lui...I-am explicat eu cum sta treaba, e ok daca el zice La multi ani,dar de cineva ii raspunde cu aceeasi urare el se bruiaza si specifica ca are tot cinci ani...Dupa artificii, a cazut lat ! si peste vreo doua ore, si eu..,mai mult din prudenta ca stiam ca Lucas este tare matinal...si iata-ma-s!
Fetelor, am reusit sa dau papa lui Lucas ...mar copt cu cereale....pe astea le-a papat cu placere...sa vedem astazi ce-o mai fi...la noi e o vreme calduta ,de primavara...s-a topit toata zapada...ceea ce imi convine teribil!
va pupez pe toate si sa avem un an bun..
roxana1974 spune:
Mitzura, Felicitari pentru cele 6 luni si pentru primul dintzishor care e pe drum.
La multi ani tuturor inca odata si un An Nou Fericit!
De Revelion am petrecut de minune, la un restaurant sic de tot cu mancare buna si muuuuuzica in timp ce bb dormea linistit acasa cu bunica lui. Acolo am primit si niste coifuri cu care ne-am prostit si ne-am facut poze. Le-am adus acasa si i-am facut si piticului poze cu coiful pe capsor.
Am pus si cateva pozishoare noi. Va pup pe toate!
Serban
kity2004 spune:
Buna !
Si noi am petrecut bine de revelion , noi in vizita la prieteni si fata acasa cu mama. Fata s-a speriat de zgomoto mi-a spus mama si s-a linistit mai greu dar a adormit pina la urma .
Am inceput si eu sa i-i dau cereale ( 2 linguri0 de vreo 3 zile si le maninca ca o haplea mica ce e oricum am senzatia ca a mea ar minca orice daca e comestibil.
Am inceput ca marul sa i-l dau cu cereale nu cu biscuite , asa mi-a zis pediatra si dispare rapid din castronel.
Sper ca sa ne intilnim saptamina viitoare .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie
ina32 spune:
Pentru ca nu am apucat sa intru pe net ieri, vreau sa va urez si eu La multi ani si un an cu multa sanatate si satisfactii pentru toti bebicii si pentru parintii lor.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
http://community.webshots.com/user/ina32
szivarvany spune:
La multi ani !!! Fie ca 2005 sa fie macar atat de bun ca 2004
Noi suntem ok, roadem jucariile pentru gingii ... deocamdata nu vad nimic pe acolo ... probabil incepem perioada dintilor ?! Mi se pare cam devreme ... De Revelion am fost pe la nasi, apoi acasa, iar Giulia a dormit ca un bursuc in ciuda zgomotelor. Adevarul e ca atunci cand e obosita poti da cu ciocanul, nu o deranjeaza ... dar si cand nu are chef de somn ... ajunge sa respiri si tresare Este inca un copil foarte cuminte, eu ma tot mir cum poate fi atat de cuminte, se pare ca s-a reparat, am avut vizite la greu si nu a facut scandal Se tot agita sa se ridice, dar degeaba, ca eu ca o mama denaturata ce sunt nu o ajut deloc
Intrebare: ce pantofi tre` sa cumpar pentru primii pasi ???
Atat ca m-am lungit ... Va pupic !!! O seara linistita tuturor !!!
Am pus si eu poze noi in albumul Giulia de la 3 la 6 luni ca sa vedeti ce codita avem
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
kim222 spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Luca al a fost un scump si jumatate, a stat treaz pina la ora 3 , nu a fost chip sa inchida un ochi (nici nu ma mir cu asa muzaca tare!), a dansat, a fost cu noi la trecerea dintre ani, a stat la pozat si a venit si cu sorcova.....Am o gramada de poze dragute pe care le voi pune pe site sa le vedeti si voi.
In alta ordine de idei.....
Fotografia lui Luca a fost acceptata in prima runda a concursului
lunii ianuarie.
Fotogragrafia poate fi votata o data pe zi , de la acelasi computer.
Poate fi votata si de computere diferite.
Fotografia care are cele mai multe voturi cistiga runda si se califica
in runda ulterioara.
daca doriti sa-l votati pe Luca, fotografia se gaseste la acest site:
www.babiesonline.com/babycontest/vote.asp., pagina 2.
Multumesc,
Olivia
AncaMaria spune:
Dragele mele,
La Multi Ani si un An Nou cu cat mai multe bucurii si realizari! Si ca sa facem si noi bilantul la trecerea intre ani, 2004 a fost poate cel mai bun an din viata mea, pentru ca am adus-o pe lume pe minunea mica care ne lumineaza viata, Bianca mea. Asa cum orice parinte spera, imi doresc sa aiba o viata cat mai frumoasa si mai imbelsugata, iar noi, parintii ei, sa-i fim alaturi si sa-i calauzim pasii.
mitzura, La Multi Ani lui Tudor pentru jumatatea de an! si Felicitari pentru dintisor! da chiar ca aveti o multime de motive sa sarbatoriti.
Olivia, mutare usoara si sa ne revedem cu bine peste o saptamana.
Io sunt cam stresata ca incep serviciul pe 4 ianuarie si ma apuca groaza ca o sa stau fara cupil mai multe ore in fiecare zi... oricum, prima luna o sa lucrez 6 ore pe zi, apoi o sa vad... Si o sa incetez sa ii mai dau lapte de la mine ...
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100