Bebelusi de iulie-august 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
Doamna Bibi spune:
Am vazut pozele cu bebeii de Craciun si de Revelion,sunt super,toti ar trebui sa participe la concurs (apropo,Kim/Olivia v-am votat).
Si mai am o problema cu bebe noaptea,se intoarce pe curmezisul patului si da cu capul de gratii.Daca ii pun aparatoare nu-i convine ca nu mai vede afara din patut si tipa,asa ca nu stiu ce sa ma fac,cred ca o sa-l culc perpendicular ca noaptea sa se intoarca cum trebuie.
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
andreea_s spune:
Monica, nu o sa tina chestia cu culcatul invers ca sa stea cum trebuie. O sa trebuiasca sa se obisnuiasca cu lateralele. O sa maraie o zi doua si gata.
Andreea, 26 ani-Pesti si Matei Stefan nascut pe 19.06.2004
Laura _Oprescu spune:
'neata si de la noi!
la noi mesele sunt doua: la pranz supa de legume(morcov,telina,cartof,deocamdata o sa introducem inca un element saptamana asta) si seara mere coapte cu cereale... se pare ca cerealele astea sunt foarte importante ptr ca contin fier! aveti grija ca o cutie deschisa de mai bine de o luna nu mai e la fel de buna; cel putin pe cutiile de aici(organice) asa scrie...
Ana, copiii nostri sunt nascuti aproape in acelasi timp..vad ca tu ii dai Ralucai o gramada de papacumva nu mai alaptezi? ii dai formula?te intreb ptr ca mie mi se pare deja mult faptul ca al meu papa doua mese...mai ales cu americanii astia care zic ca pana la sase luni numai cereale...si inca ceva ,cand s-au nascut,bebeii aveau stomacelul cam de un oz...stie cineva acum cam care ar fi cantitatea ideala de papa? ca Lucas a sarit de la a nu papa deloc pana la a fi cenzurat (mi-e frica s anu il doara stomacelul)
pup
andreea_s spune:
Laura ce inseana mult? Cat mananca?
Matei al meu mananca cam 500-600 ml de lapte pe zi plus 200 de fructe cu branza si 150 de piure de legume cu de toate (morcov, patrunjel, dovlecel, pastarnac, telina)
Laura _Oprescu spune:
mai putin de un borcanel....o sa masor...seara,doua mere coapte cu cereale pana devin mai consisente -nu lichide.
scuze,scriu cu sefu in brate...
andreea_s spune:
Pai nu mi se pare asa de mult, Laura...
Laura _Oprescu spune:
ok ...deci infometez cupilu'...de fapt frica mea cea mai mare este ca nu cumva sa nu mai suga si sa trebuiasca sa intarc...se stie ca cu cat suge mai mult cu atat ai lapte mai mult...
andreea_s spune:
Nu infometezi copilul Laura dar parerea mea e sa il lasi sa manance cat vrea si gata. El oricum nu mai mananca in momentul in care si-a facut plinul deci nu cred ca ajungi la dureri de burtica
corianai spune:
Anul Nou sa va aduca numai bucurii la toti, mamici si pitici!!!
Am revenit si noi acasa. O enteroviroza afurisita ne/a pus capac de sarbatorile astea... am patit/o toti pe rand. Eu in noaptea de revelion am petrecut cu ceai
Dupa episodul asta vad ca si Eva a prins pica pe laptic. Cu greu adunam 300 ml pe zi. Problema e ca nici apa nu vrea si nu/mi place ca bea asa de putine lichide.
roxanaz spune:
Laura, si eu cred ca nu il infometezi...dar totusi de ce nu il lasi sa manince cit vrea? Patrick intotdeauna intoarce capul si refuza mincarea cind e satul, deci....nu cred ca ar fi vreo problema de "suprasaturare".
Cori, pupici! cum de va-ti captusit cu enteroviroza? ufff.....imi pare tare rau ca nu ati petrecut asa cum trebuie de rev. ai incercat sa ii maschezi laptele in altceva, in piure sau in suc de exemplu? poate o mai pacalesti cu ceva.
hihi Monique tare faza cu intorsul..grasu meu face asa si se trezeste cu capul la 90 de grade invers si cu nasul in saltea si se enerveaza ca nu mai are ce sa faca in pozitia aia....si incepe sa chiraie . oricum, vorba Andreei, nu conteaza cum il culci, el tot cum vrea o sa se rasuceasca.