Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata, fetelor!

Vanessa, ma bucur ca ti-am putut fi de folos! Te referi la Zentel , nu-i asa? Nici ala nu merge la sugari...

Madutza, tinem pumnii sa se faca bine Mariuca!

Paloma, ce fata petrecareata ai, cot la cot cu fiu-miu! Si el a "chefuit" cu noi pana la 1 si tot trebuia sa ferim paharul de sampanie, ca una doua il inhata!

Bine ai venit Anca, sa nu ne lasi cu ochii in soare, mai povesteste-ne de voi!

Mihaela, ce lungime are acum frumuselul tau?

Oana, felicitari pentru dintisori!

Anacami, succes in prima zi de lucru!

Fetelor, sa ma laud un picut. Aseara l-am pus pe olita si a facut un pipi, binenteles ca si eu si tati suntem foarte mandrii. Dimineata imi zic hai sa incerc si acum, iar flacaul meu a facut si pipi si un caca! Am fost asa mandra ca l-am sunat pe taica-su la lucru (e, gata cu concediul ) si am facut si poza la continutul olitei .
UUUUf, greu cu mancatul, mar nu vrea, banana ba vrea, ba nu vrea, piure numai daca e cu carne de vitel si sa fie bine lungit cu apa in care a fiert carnea, cereale nu se inchesuie, iaurt cu fructe ii place (i-am dat Danone cand mancam si eu si a papat pe nerasuflate 1/3 din borcanul mare de 450g). Nu am alta solutie decat sa-i ofer ce-i place si sa mai incerc si cu celelate, poate poate.
Cam atat deocamdata, v-am pupat!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Cris! Irinusha, sa-ti traiasca frumuselul mic!

La multi ani Ayumi, Eryka unde esti?

La multi ani Raducu!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Cris!
La multi ani, Ayumi!
La multi ani, Raducu!

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si voinici!

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, mamici si pitici! Un an nou plin de bucurii si cat mai multe impliniri va dorim!
Madutza, sanatate multa fetitei!
[font=Comic Sans MS]
Noi am intrat in noul an cu probleme... Rebecutza se trezeste de vreo saptamana in fiecare noapte, chiar de doua ori... Si asta se intampla dupa 7 luni in care noaptea a dormit dusa, de pe la ora 22.00 pana dimineata la 8 sau 9. Dintisorii nu dau semne inca, gingia nu este umflata, nici alba... nimic. Febra nu are. Oare ce o fi?
De Revelion a sarbatorit si ea cu noi. A privit artificiile cu interes si nici nu s-a speriat. A fost o incantare...

La multi ani Ayumi, Cristian Mihai si Raducu! Sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
La multi ani Ayumi!Cristian,Raducu!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani ingerasilor pe care i-am 'uitat': dragos, dragos:), alexia, patrik, norris, mihnea, catalina!

si pentru azi: cris - sa traiesti! ayumi - sa-nfloresti! raducu - sa ne iubesti!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN
www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele,

m-am intors azi la servici - dar fara nici o pofta, sint obosita si azi-noapte, desi dupa 8 ore de somn, tot mai vroiam sa dorm dimineata.... 12 zile de vacanta au trecut ca gindul si-n fiecare zi ba am avut musafiri, ba ne-am perindat noi care pe unde, asa ca n-am avut liniste nici un pic. va spun sincer, de-abia astept simbata sa nu fac nimic, s-o rog pe lia sa fie cuminte si sa dorm dusa! parca-ncep anu' cu stingu'....:)

madutza, sanatate multa anucai. e giardia rea? adica in cit timp trece? si cum se manifesta - diaree? saracuta, scumpa mica... te rog sa ma ierti, dar am citit doar pe sarite si probabil ca ai povestit tu acolo si nu mai ai pofta sa repeti. eu va doresc sa-na-ta-te!!!

bine ai venit, anka!

ce frumos ati petrecut de revelion, vanessa! despre ce scaunel vorbiti voi?:)

paloma, ce cristinuca petrecareata ai!:)

nu mai stiu cine ma intreba de 'motocicleta' pe care lia a primit-o de la mosu' craciun: e o trotineta in '3 faze': prima faza, e pe sine care se leagana - deci copilul e prins in cureluse pe un scaunel si se leagana, huta-huta; faza 2, sina se roteste si devine miner pentru impins (pentru parinti) - timp in care copilul sede pe motocicleta (prins sau nu) cu piciorusele sprijinite pe un stativ dedesubtul scaunelului... si a treia faza, trotineta cu pedale care si functioneaza:), o trotineta adevarata si simpla:). merge de la 9 luni la 4 ani!

sa va mai spun de noi: dinti noi nu au aparut, desi minutele in gurita si balutele sint prezente; dorinta de a se ridica si sta asa cu minutele sprijinite de spatare de scaune, canapele, paturi e tot mai intensa - daca o iau pe liutz de minute, face pasi singura inspre in fata. de tirit, nici vorba, desi ii tot dau ocazia..... zice 'ta-ta', ta-ta' fin si cristalin, uitindu-se catre sean de ne vine s-o umplem de pupici. face greva foamei si nu vrea nici fructe, nici legume, nici cereale, nici supica, nici ceai, numai lapte si nici ala prea mult...... in rest, creste si ne bucura!:)

va pup acuma, ca au venit toti pe-aici si ma vor sa si lucrez la chestii - of-of-of.

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

mamici iubite, iaca doarme puiul si top si eu la voi (doarme numa' pana la 9 cand il trezesc eu cu dragoste ca sa-l spal, sa-l hranesc si sa-l culc la loc)
Tare mi-e drag de voi da' nu prea stiu ce sa va zic decat ca v-am simtit lipsa. Intr-un fel sunteti cele care ma echilibreaza cand am o zi mai grea si am tot avut zile grele da' cu mama aici nu prea reuseam ca ea doarmea in sufragerie cu calculatorul etc, etc
Bebe Beca: sa stii ca asa face si Alex de vreo luna, da' vad ca a luat-o pe drumul cel bun: de vreo doua zile se trezeste doar la 6, sper sa-l tina ca eram tare chioara de somn
Monet: frumos mesajul tau ca intotdeauna
Madutza: ce mai face Mariuca-Uca?
noi am terminat tratamentul cu antibiotic si am primit si liber sa iesim afara asa ca azi ne-am destrabalat si am stat vreo jumate de ora afara chiar daca incepuse sa picure. Alex a fost tare fericit
va pup si sper sa va scriu/citesc mai des

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bun venit, Anka!
Fetelor, azi am gasit explicatia maraielii puiutului meu: varful unui coltisor!!! M-am bucurat enorm! Fara febra, diaree, doar cu mofturi si nopti nedormite ( noaptea trecuta s-a trezit pe la 3 jumate si a adormit abia pe la 7).
Ce sa va zic, sunt franta de oboseala, dar fericita!

Abia astept sa-l trec in listuta!
V-am pupat pe toate!

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

La multi ani fete dragi si sa aveti un an nou plin de impliniri!
Iaca ca au trecut sarbatorile si incet-incet revenim la programul obisnuit.

La noi veshti mari, s-au intamplat extrem de multe intr-un timp asha scurt:ne-a iesit primul dintisor, in ziua de 31 decembrie, imi e un drag de nu mai pot;a inceput sa spuna mama, prima oara cand l-am auzit m-am topit.
Ce sa mai spun ca ne-a lasat paf cand intr-o singura saptamana s-a ridicat de la pozitia orizontala si aproape merge de-a busilea.Prima oara s-a tarat pe burta ca o rama, iar acum isi misca picioarele si mainele simultan.
Altfel e interesat de tot ce misca si respira in jurul lui, protesteaza puternic cand nu ii convine ceva, mai nou cand il imbrac si il schimb urla realmente pana il las in pace.

Dar stiti voi mai bine caci si comorile voastre sunt in aceeasi faza de superdezvoltare.Dar ma laud si eu cu feciorul ca mie drag.

Noi de Craciun si Revelion(zic si Craciun caci eu nu am mai intrat de multishor pe aici) am fost si in vizite,am si avut musafiri.Iar revelionul l-am sarbatorit cu nihste amici la ei acasa, si ei tot cu copii.Cam atat de noi.

Apropo, in seara asta l-am pus si noi pe Dennis in premergator(deci la aproape 7 luni, sper ca nu gresim).

Va pup pe toate si pe bebici!

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput