Ati ales deja numele copilului?
Raspunsuri - Pagina 2
tora97 spune:
Stefan Nicolae sau Ana Ileana
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
cristinamh spune:
Pe andrei l-a botezat nasa.... cu vreo 2 ani inainte sa se nasca. noi am fost de acord. mie - ca mi-a placut, ca e nume de sfant la cel putin trei luni de ziua lui de nastere (deh, daca sunt apropiate, sarbatoresti numai una. si ai nevoie de motivatii pt cadouri...). tati... pt ca spera sa fie fetita. razvan l-am ales amandoi la spital. mai voiam ceva... si ne-am luat dupa numele unui bun prieten.
eu eram sigura ca o sa fie baiat de cand am aflat, ca asta imi doream. dar am hoatarat ca, daca e fetita, o s-o cheme iris.(daniela_daneza, ce coincidenta!) si cum a fost ca mine
IRIS se reporteaza. sa vedem ce vom avea anul asta. deocamdata sunt proaspata posesoare a unui test cu doua liniute. sper sa fie car de curand o ecografie de confirmare! si normal, sa fie iris....
Cristina
http://www.andreirazvan.home.ro
toronteza spune:
Noi pe 24 decembrie am fost la eco si ne-a spus ca e baietel si foarte bine ca aveam nume alese numai pt baiat.
Bebe va fi Andrew Jacob, dar tot Andy o sa ii zicem. Numele provin de la strabunicii ambelor parti.
Numai bine
Dana
si bebe Andy in burtica.
corneliaa spune:
Eu va sfatuiesc sa aveti pregatite nume pentru ambele cazuri!!!
La mine si la o alta mamica din "leatul" meu, pana la 8 luni au fost baieti sigur , iar din clipa aceea s-au transformat in fete!!!! Eu am crezut ca doar in Romania se poate asa ceva (mai ales ca stiu cazuri cu nemiluita in care s-a gresit sexul, cu zeci de ecografe performante!!!!) dar ea, e din Austria!!!!! Si deci...uite ca si acolo se mai inseala doctorii!!!!
Important e sa fie sanatosi....iar numele sa aveti pregatite ca sa nu va ia prin surprindere o astfel de schimbare!!!
sarbatori fericite si sarcini si nasteri cat mai usoare!!!
(37 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
alessia105 spune:
Noi nu am vrut sa stim ce este bb
asa ca am ales nume ptr baietel sau ptr fetita
Daca e fetita se va numi LARA STEPHANIE OONK ( e Stefania dupa mama mea, dar numele romansec nu prea se incadreaza cu numele de fam olandez...OOnk)
iar daca e baietel se va numi BRERNHARD SEBASTIAN OONK( Bernhard dupa tatic , Seastian dupa baietelul meu cel mare ...si de asemeni e este numele pe care taticul lui l-a visat ptr baietelul lui..iar cum eu am deja un Sebastian......)
oricum va fi strigat bb
sa auzim numai de bine si sa fiti fericite alaturi de cei dragi
Alssia
dnp 25.02.2005, bb
OOnk si Sebicelu Purcelu (16.01.1998)
Lucia_B spune:
Buna fetelor 
Indiferent de ce ne dorim si de ce o sa iasa, sa dea Dumnezeu sa ne fie sanatosi.
Eu si cu tati ne dorim mult un baetel carui sa-i punem numele Marius, numai ca mie imi cam zboara prin cap si Marcus (ce bine s-ar potrivi daca as avea gemeni
)
Si daca o sa fie fetita o sa o numim Laura, asa-i place lui tati
.
Sarcini usoare si bb sanatosi
_
5 sapt
Tot raul e inspre bine.
Danelutza spune:
Noi i-am spus mereu bebelushului TIBERIO, asta pina in decembrie, iar in ianuarie cind doctorul ne-a spus ca e fetitza, numele s-a transformat din Tiberio in Isabella, acum sintem in cautarea celui de-al doilea nume.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica
emaaimee spune:
Pt fetita Ema Aimee si baietel - Matei(sau Mattew).Daca nu ne razgandim pe parcurs
.
si pestiuc de 19 s
gegea spune:
Da, eu l-am ales dinainte de a ramane insarcinata...m-am gandit nu foarte mult, iar acum l-am aplicat...Vom avea fetita si se va numi DARIA.
Sarcini usoare tuturor!