doresc si eu un copil

doresc si eu un copil | Autor: stetco

Link direct la acest mesaj

buna ziua domnule doctor
sunt un nou utilizator al acestiu forum si doresc si eu cateva sfaturi de la dvs.
am 26 de ani sunt casatorita din 2000.In decembrie 2011 am ramas insarcinata si in 26 ianuarie 2002 am pierdut sarcina ( la 2 luni plus-minus 8 zile).Doctorul nu a putut sa imi spuna o cauza anume.Cert este ca de atunci au trecut 3 ani de zile si nu am reusit sa mai rama insarcinata.Ce pot sa va spun este ca fac foarte des anexita. Ma tratez si peste o luna sunt la loc.Am fost la o gramada de doctori dar pana acum nu am reusit nimic.Aici la noi in oras nici unul din doctorii de aici nu mi-a cerut sa fac vreo analiza. Mi-au dat doar tratameneta cu hormoni( clostilbegyt-sau ceva de genul asta, iar alt doctor pregnil). Am fost la cluj la un doctor si am facut o histosalpingografie. Trompele sunt in regula. Sotul meu a facut a spermograma si doctorul a spus ca este foarte bine. Nu stiu ce sa mai fac.va rog din suflet sa imi dati un sfat. Sa imi recomandati un doctor bun sau o0 clinica. Eu consider( si am vazut si pe forum) ca ar trebui facute mai multe investigatii si analize pentru a depista cauzele. In bistrita, la noi nici nu fac doctorii asemenea investigatii si nici macar nu le recomanda, cel putin eu pana acum am fost la 3 doctori si nici unul nu a pomenit asa ceva. Eu nu cred ca e normal sa faci tratament cu hormono fara nici o analiza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna Oana! Aici unde-ai postat tu vorbim noi fetele, intre noi.
Adresa pentru medicul ginecolog de pe forum este:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&whichpage=39 si el cu siguranta poate sa-ti dea mai multe informatii. Ce mi se pare mie cam aiurea este faptul ca medicii ti-au recomandat tratament hormonal; nu stiu daca este sau nu in regula, cel mai bine vorbeste cu medicul. Te pup si nu fii suparata, o sa ramai insarcinata in curand , o sa vezi, acum sunt o gramada de tratamente!

Mergi la inceput