bebelusi de nov-dec 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
m-ai omort cu declaratiiunile anului , gandacico!
acum am vazut ca... cre ca stiti sa citit acolo unde scrie "ia o pauza"
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
Eliza5 spune:
Gandacelule, si mie mi s-a parut ca Alexutzu e urat, dar pe zi ce trece se face din ce in ce mai bucalat si devine tare frumusel. Ai rabdare, ca Ioachim o sa rapeasca o gramada de inimi. Apropos, mama mi-a spus ca noi (cei 4 frati) ne-am nascut tare urati (vineti, plini de par, ridati) dar acum cand suntem mari sa vezi ce frumosi suntem toti...
O sa ziceti ca sunt o mama haina, dar de astazi am inceput sa-i impun mancatul la ore fixe. Am luat decizia asta dupa cateva zile in care m-am incapatanat sa ii dau numai lapte de la san si pur si simplu nu a dormit deloc. Se trezea sa zicem la 6 dimineata iar pana la 8 seara manca in continuu, fara sa adoarma deloc. In plus era foarte, foarte agitat si isi manca pumnii in continuu. Iar eu mancam in fuga, lasandu-l pe el sa planga pentru ca altfel nu as fi reusit nici sa mananc. Asa ca azi am hotarat sa imi calc pe inima si i-am dat sa manance la 3 ore. L-am pus mai intai la san jumatate de ora, apoi i-am facut un biberon sa fiu sigura ca se satura. Vad ca merge bine, chiar a dormit in 3 reprize pana acum. S-a mai trezit el si cerea sa manance si intre mese, dar l-am plimbat prin casa, i-am pus suzeta (pe care o scuipa de fiecare data ) si vreau sa vad daca reusesc sa il obisnuiesc cu programul asta. Mi se pare mai uman si pentru el si pentru mine. I-am luat si eu carusel cu albinute si vad ca muzica il linisteste. Numai ca trebuie sa stau eu langa el sa tot invart la cheita :-)
Poate o sa vi se para aiurea ce spun, dar mie mi se pare ca Alexutzu nu poate sa stea cu fatza in sus. Mi se pare ca e prea bombat craniul in spate si din cauza asta nu sta decat cu fatza intr-o parte. Daca il fortez sa stea cu fatza in sus, mi se pare ca sta cu barbia in piept. Sunt paranoica?
Inca are icter!! Adica mai e putin galbior in coltul ochiului. Sper sa nu ajung totusi la spital cu el..
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
gandacelu spune:
fetele din tzara, la voi nu sunt tampiti cu pocnitori? ca mie-mi vine sa-i omor, nu alta!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Inca are icter!! Adica mai e putin galbior in coltul ochiului. Sper sa nu ajung totusi la spital cu el..
si al tau???
ai vazut subiectul postat de mine pe "parintii intreaba"?? tu i-ai dat ceva, fenobarbital?
Eliza5 spune:
Da, i-am dat fenobarbital 5 zile dar nu a avut nici un efect. Asa ca eu nu-ti recomand sa-i dai lui Ioachim..
Eu mai astept totusi pana saptamana viitoare si daca nu-i trece, la lampa cu noi :-(
Eliza5 spune:
Miche, cand se face frumos sa mai iesim si noi in parc?? Asta chiar ar fi o metoda eficienta pentru icterul bebeului meu. Ma deprima vremea asta. Gandacelule, venim sa te luam si pe tine la plimbare cand iese soarele :-) Eu sunt Ritza Soferitza asa ca pot veni sa te iau de la scara :-) Si ne intalnim si cu Roxana care am inteles ca tot prin Moghioros se plimba .
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Miche, cand se face frumos sa mai iesim si noi in parc?? Asta chiar ar fi o metoda eficienta pentru icterul bebeului meu. Ma deprima vremea asta. Gandacelule, venim sa te luam si pe tine la plimbare cand iese soarele :-) Eu sunt Ritza Soferitza asa ca pot veni sa te iau de la scara :-) Si ne intalnim si cu Roxana care am inteles ca tot prin Moghioros se plimba .
eliza
super!
da Doamne o zi cu soare! sa scapama si noi de icterul asta...
roserb spune:
Laura, ce nostima si zambereata e fetita ta!
Gandacico, ce-i cu ideile astea pe tine? Ca sa-ti raspund la intrebare, si eu o consideram pe Bianca de-a dreptul uratica cand s-a nascut, toata lumea in jur imi zecea ca e draguta, iar eu spuneam ca arata ca o maimutica- pe la 3 luni insa , pana si eu a trebuit sa recunosc ca se transformase intr-o papusa!. Asa ca - relax!
Dama, fac acum si modificarile. Stai linistita ca nu m-am suparat , n-am motive, dar ziceam ca poate nu am citit tot ce s-a scris si am mai scapat cate ceva, de aceea va rog sa ma trageti de maneca cand observati neconcordante.
Mihnea facea kk de cate 6-7 ori pe zi cand il alaptam exclusiv, acum, de cand cu laptele praf face fie o data pe zi, fie o data la 2 zile.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Mona_B spune:
quote:Miche, Vlad al meu are exact acelasi comportament ca Darius al tau...nici nu deschide bine ochii ca incepe sa caute cu gura.Ce sa-l schimb inainte, ca urla, doar dupa ce suge vreo 45 de minute il pot schimba...asa il asez si eu dupa aceea, pe pieptul meu, pana adoarme.In patut nu prea am sanse sa doarma doar daca e foarte obosit, ma-ntreb cand o dormi si el la locul lui, nu doar cu mine in pat.
Originally posted by Miche
Buna fetelor!
Bits, super Craciun si super personaje!!
Zici ca Ken cand se trezeste sta treaz si abia dupa program cere papa??? Darius al meu nici nu deschide bine ochii si vrea papa.
Nici nu are rabdare sa-i schimb pampersul... Trage 2-3 strigate, si daca tzatza nu-i in gura lui incepe sa planga cu lacrimi de se ineaca (asta in doar cateva secunde) de ma uimeste...
Pt fetele care au bb-i cu colici:
se poate ca nu-mi veti da dreptate cum procedez eu (ca devin rasfatati copiii), dar eu dupa ce il alaptez, nopatea, ma asez in vreo 2-3 perne la 45 grade si il pun pe burta peste mine. Asa mai scoate si aerul afara si cand are crize de burtica imi este foarte usor sa-l frec putin pe spate si-l mai ajuta.. Si asa dormim noi.
Abia cand doarme el bine il pun in patut (si de cele mai multe ori parca-l pun in spini ca se trezeste)
Fulguletz, pai trebuie sa avem echipa puternica....de fotbal. Sper ca apreciaza David dotarea din lactobarul personal.....
poze Darius
roserb spune:
Azi am implinit 2 luni, Mihnea e deja baietoi mare, nici nu stiu cum a trecut timpul.(am ajuns sa vorbesc ca o baba ce sunt!)
Gandacico, si pe mine ma calca pe nervi cretinii cu pocnitorile, mai ales daca iesi seara trebuie sa fii cu okii in 14.
Eliza, gata, iesim in gasca in Moghioros, numai sa fie vremea mai umana!
Azi am lasat copii cu Catalin- sa-i adoarma si sa stea cu ei (ce bine ca saptamana asta e acasa!)si eu am plecat cu mama sa colindam magazinele de la Mall. Ne-am simtit bine si ne-am relaxat, dar acum sunt obosita, deh, daca in loc sa ma odihnesc am umblat trurli
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu