Mamici de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare tuturor!

Fetelor, de astazi suntem si noi proprietari de carucior roz si viitori parinti de fetita!
Am mers astazi din nou la ecograf- "alta viata"! De data asta am nimerit la unul profesionist!
Absoult toata lumea a dat pronosticuri gresite, ceea ce ne facuse aproape sa ne obisnuim cu ideea ca va fi baiat, insa fata noastra a dovedit ca numai ea e cea care poate hotari ce "hram" vrea sa poarte!!!

Ne-au dat si un DVD unde sunt inregistrate imagini 4D cu gargarita noastra - nu ma mai satur sa o privesc, abia astept sa vina clipa cand o voi putea si imbratisa!

Fetelor va doresc sa aveti un An Nou plin de bucurii si de realizari, sper ca toate visele sa vi se transforme in cea mai frumoasa realitate!

Nu imi vine sa cred ca anul viitor voi fi mamica, nu pot sa cred ca anul viitor va fi cel mai frumos din viata mea!

Va pup pe toate si va transmit cele mai calde urari, si la propriu si la figurat, pentru ca aici a fost foarte cald, am iesit doar intr-o camasuta azi afara!

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna dimineata,
in primul rand va urez La Multi Ani, si un nou an plin de bucurii si de impliniri !!!
Apoi, vreau sa va intreb ce stiti despre analizele facute la Victor Babes? Eu acolo as vrea sa-mi fac analizele pentru toxo, listeria, chlamidia si CMV, si vreau sa aflu o parere.....rezultatele sunt ok si reale? Toata lumea lauda Institutul Cantacuzino, dar nu am timp sa ma plimbe alea pe-acolo ore-n sir si zile-n sir pentru analize. Preturile la Victor Babes sunt comparabile cu cele de la Cantacuzino ....
Deci, va rog o parere ....

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI , fie ca noul an sa va asculte toate dorintele, sa aveti parte de sarcini si nasteri usoare si bebelusi asa cum v-ati dorit...

Loreen, Bianca si Delia 23 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI 2005!!!
Noul an sa aduca la toate mamicile, bebicii si taticii nostri multa sanatate, fericire si noroc!
Toate mamcile sa aiba nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

Eu ma bucur c au trecut o data sarbatorile astea, ca deja ma terorizau petardele si bubuiturile din oras, care-mi creau impresia de bombardament. Am fost aseara in piata si eram cu ochii in patru sa nu imi arunce cineva o petarda in cap. Parca innebunisera cu totii! Inteleg eu sa alungi spiritele rele, dar ei cred ca incercau sa le sperie si pe cele bune, asa avant aveau la bubuieli! Bine ca bebicii nostri au fost la adapost...dar sa vedem la anul cum ne descurcam ...

Fetelor, subscriu si eu la capitolul celulita - cred ca trebuie sa ne obisnuim cu ideea pentru moment, si sa luam masuri drastice dupa ce se naste bb. Eu faceam mult sport inainte si o mai pacaleam..dar acum m-a napadit in toata splendoarea ei. Dar ii vin de hac dupa ce nasc, o sa vada ea!
Ile 2003 si Loreen, eu sunt tot din Constanta- si daca da Dumnezeu sa mearga toate bine, la primavara va invit la curse de carucioare prin parc - rezolvam si problema plimbatului si cea a greutatii in plus :)
Eu mi-am cumparat si o cartea "Exercitii Pilates pentru gravide", dar de lene am zis ca " ma ocup la anul de ele". Se pare ca anul a venit si nu mai am scapare...incep sa studiez si va exlic si voua...facem EXERCITII ON-LINE. Ce ziceti?

Mygirl si Alexandra (20 sapt +)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine! Stiu ca exista un site care reda imagini si filmuletze cu echografii 3D, dar nu-l mai gasesc. Am rascolit tot forumul, dar nu mai reusesc sa dau de el. Si mai era un site care-ti dadea varsta sarcinii in functie de UM, cu poze si detalii despre bb. Le stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

LA MULTI ANI ! Sa ne aduca noul an sarcini fara probleme, nasteri usoare si bebici cuminti, frumosi si sanatosi, liniste sufleteasca si multa, multa sanatate si fericire.

MyGirl, eu stiu un singur site, sper sa-ti foloseasca: www.amazingpregnancy.com .
Cred ca pana sa facem curse cu carucioarele in parc or sa ni se intalneasca burtile pe la doctor, daca nu l-ai schimbat intre timp.

Lili si bb 21+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici si eu am intrat sa va doresc un an cat mai bun plin de bucurii,reusite si tot ce va doriti.
Sper ca nu ati mancat prea mult si dansat.
NOi suntem bine si debea astept vesti de la voi ca tare a fost urat fara voi aici.

marilena

Mergi la inceput

La Multi Ani!

Sper ca ati petrecut bine de Anul Nou, ca ati avut alaturi pe toti cei dragi voua!

Am reusit sa pun o prima fotografie a gargaritei noastre in album!
Pentru cele care au aceeasi varsta de sarcina cu a mea (20 saptamani),
cat cantaresc bebeii vostri? Noua ne-a spus ca acum cantareste 375 de grame, ceea ce mi se pare cam putin....

MyGirl - eu am descoperit un site care mi se pare foarte interesant:

http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm

iar site-ul pe care ni l-a dat Simona cu imagini 3D si 4D este:

http://www.layyous.com/ultasound/ultrasound_video.htm

Multi pupici pe burtici!

Tina si

Mergi la inceput

Am mai gasit un site unde puteti afla sexul bebeului inainte de nastere:

http://www.chineseastrologyonline.com/PredictSex.htm

Cele care stiu deja ce vor avea, ne pot spune cat de "adevarat" este!!!

Tina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani !

Dragi burtici, adica viitoare mamici,

Fie ca Noul An sa ne aduca in case cea mai mare fericire a unei femei, aceea de a deveni mama si de a-si vedea copilul crescand sanatos si voios. Sa avem parte de nasteri usoare si de bb-i voinici si mancaciosi. Sa fim la fel de optimiste si de puternice ca pana acum si sa ne bucuram de fiecare clipa. Si noi sa fim sanatoase (nu asta-i cel mai important, ca restul vine de la sine ?) si norocoase si sa radiem fericire in jurul nostru (doar suntem speciale, nu-i asa?)

Pentru restul familiei si pentru viitorii tatici emotionati deja, multa sanatate, noroc si intelegere.

,
Aurasa

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput