Copilasi de 2001(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Azi dimineata cind s-a trezit avea ochil lipit din cauza eliminarilor de peste noapte.Totusi mie nu mi s-a parut normal si am sunat-o pe doctorita, am vorbit cu ea si i-am explicat ce vad eu.Din pacate e bolnava si ea si nu e la spital asa ca a ramas pe miine in caz ca va avea acelasi lucrusi miine.
Deocamdata i-am pus o compresa cu ceai de galbenele ca sa se inmoaie dupa care i-am sters si i-am pus antibiotic.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

na' eu nu stiu ce sa zic !pai si nu te-a trimis la un coleg, ceva?sa vada puiul mic si acea secretie de care zici tu.
probabil insa ca stie ea ce stie!
insanatosire grabnica!sintem linga voi(pe DC):)
va pupacim cu drag,
Andreea si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

lilach, mai bine folosesti doar apa simpla, fiarta si racita, nu stiu cum este cu ceaiul de galbenele, dar stiu ca uneori si ceaiul de musetel este contraindicat. ti-a zis dr-ul sa folosesti ceai de galbenele?
eu am fost operata de 2 ori la ochi, din alte motive, o data melanoza conjunctivala(un vas de sange care se transformase de-acum intr-un fel de"carnitza" care nu se mai resorbea si a trebuit operata si a doua oara m-am operat de corectare de miopie si astigmatism) si de ambele dati dr-ul mi-a spus sa folosesc apa de la robinet, fiarta si racita pentru curatarea ochiului operat.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Si baby Julia e nascuta pe 15 iul 2001.Avem loc pe listuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

S-a facut, Syd!

Am pus lista pe prima pagina.

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze si poze noi din decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Fetelor,
va multumesc ca a-ti fost alaturi de noi.
Laura arata bine la ochi, ieri deja nu a avut eliminari si ochiul nu ii era lipit.
Altfel se simte bine.
Luni vom trece si peste pasul celalalt, adica scoaterea firelor.Sper ca nu va fi nevoie sa ii faca iarasi anestezie generala.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Lilach, tinem pumnii! Sa scape repede...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna fetelor!
Bina v-am regasit!
Lilach, sper ca a fost totul bine la control.
Stiu ca nu scriu prea des dar la munca este nebunie totala si nu mai am timp de nimic.
Mai tineti minte ca vroiam zapada?
M-a saturat Dumnezeu de zapada pentru urmatorii 10 ani, cred. Mai ales ca eu nu suport frigul, sa mai umblu si prin temperaturi de -15 grade celsius,brrrrr!!!
Dar la vara o sa va trimit niste aer fierbinte si niste apa de mare la pachet.
Noi mergem la gradinita unde ne-am obisnuit. Cand o intreb pe Rafaela ce a mai facut la gradinita imi spune:" am mancat, m-am jucat, am dormit, m-a luat mamaia si apoi m-ai luat tu de la mamaia si gata". La asta se rezuma conversatia noastra despre gradinita.
Ne-am jucat in zapada, am facut "ingerasi" in zapada amandoua si l-am batut pe tati cu zapada. Acum deja este prea tare si prea frig sa mai iesim afara. Scoatem nasul doar cat sa ne ducem si sa venim de la gradinita.
Ne mai auzim. PAPA!
Pupici la mamici si bebiti.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Magda, acu' am apucat si eu sa ma uit la pozele voastre. Mai, mai, mai ce fetita scumpa ai! Sa va traiasca! Si ce ochi are... Si-a cumparat tati pusca deja...?

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Multumesc mult pegasis. Si voua sa va traiasca micuta domnisoara.
Pai tati nu si-a luat inca pusca caci a zis ca oricum pana la 30 de ani n-o sa mearga la discoteca.
Parca stie el ce facem noi fetele.

Pupici.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput