Astazi este ziua mea!

Astazi este ziua mea! | Autor: iga

Link direct la acest mesaj

Motiv de bucurie pentru mine,dar si tristete.De ce?Se poate ca sotul meu sa fi uitat,tinind cont ca m-a sunat de la servici si nu mi-a zis nici macar La multi ani!In ultimul timp este ocupat doar cu serviciul ,de mine prea putin mai are timp.Eu,visam ca macar de ziua mea sa fie altfel;el sa fie primul care-mi ureaza "La multi"....dar se pare ca m-am inselat.E ziua mea si nu sint deloc bucuroasa,stiti si voi cum este ..totusi ma alin privind-o pesi uit de toate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Ada! Sa fii sanatoasa, fericita, iar dorintele sa ti se indeplineasca! Sper ca sotul tau s anu fi uitat de ziua ta, ci doar sa iti faca vreo supriza placuta. Oricum sa ai o zi minunata alaturi de fetita ta si restul familiei. Numai bine!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004) va ureaza Craciun fericit si sa va aduca tot ce va doriti!
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Ada draga,toate dorintele sa ti se indeplineasca,multa sanatate si fericire iti doresc,asa cum spunea si Eli,sper ca sotul tau sa nu fi uitat,ci sa iti fac o surpriza,oricum ziua nu s-a incheiat,asa ca...ai o scumpete de fetita,sa iti traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani ! frumoaso si capul sus. Sti, uneori barbatii trebuie atentionati discret, caci sunt uituci. Asa ca cear fi daca te-ai aranja frumos si l-ai astepta tu cu o cina romantica in doi (ma rog trei) si cu zambetul pe buze. Nu-i arata ce e in sufletul tau, caci te poate rani mai rau. Cine stie, poate doar munceste mai mult, iar tu nu mai ai acelasi timp ca inainte de venirea copilului pe lume.

Inca o data LA MULTI ANI!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iga spune:

Draga liliana,multumesc ptr.urare,dar eu nu mi-asi fi dorit sa-i aduc eu aminte ca e ziua mea.Cit despre cina ce sa-ti zic decit ca de ziua lui i-am pregatit surpriza,pe 20 dec.a fost ziua Roberteila fel tambalau,2zile(sambata neamurile,dum.prieteni),apoi Craciunul La fel l-am asteptat cu o cina romantica,sint si eu obosita si macar atit putea sa faca si el o zi:Sa-mi zica La multi ani!inaintea celorlalti.Sarbarori Fericite tuturor si un an nou mai bun si plin de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

La multi ani,draga mea!
Am vrut sa-ti spun despre prima mea aniversare cu sotul meu alaturi!
La fel ca si tine,s-a trezit,a plecat la lucru,m-a pupat de ramas bun si nimic altceva!
Toata ziua am fiert in suc propriu!!!
Asta pina la ora 13.00 cin cineva mi-a sunat la usa si vad in fata un urias buchet de flori!
Era delivery si pe carticica scria:AI VAZUT CA NU TE-AM UITAT?!? TE IUBESC,LA MULTI ANI! MAKIS"
Poate are o surpriza pt tine!

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI si FOARTE NOI,04.dec.2004
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

ce frumos draga Theodora!Vreau sa-ti zic ca acuma o ora" visam"exact la acelasi lucru,dar nu o sa se intimple ptr.ca nu e genul.Va tin la curent cu ce se intimpla.Vine de la lucru peste4ore.Va pupic si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

La multi ani! Nu uita ca sotul tau, este al tau si al copilului cel putin inca 364 de zile de acum inainte. Ce zici?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Da,asa e draga Marius,Dar ziua de nastere este o data pe an.Este chiar atit de greu sa-i oferi persoanei dragi in totalitate momente speciale o zi in an???De Craciun la fel ocupat,tot eu cu initiativa,acuma iarasi....e prea de tot!Poate sint eu exagerata,dar desi stie ca sint mai romantica decit trebuie putea sa-si dea silinta sa-mi ofere o zi onomastica de neuitat sau simpla urare de La multi ani(!primul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu nu spun ca nu ai dreptate. Chiar si un "La multi ani!" - conteaza.

Psss.... cumpara o floare care iti place tie cel mai mult,pune-o undeva bine la vedere si daca intreaba sau daca nu intreaba, intreaba-l tu asa direct daca ii place floarea care ti-ai facut-o cadou de ziua ta. Poate e deplasat gestul dar va fi de efect.

Sa nu ma spui!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ada, LA MULTI ANI !
Hai ! Nu fi trista ! Polux are dreptate, se intampla ca ei sa uite, dar nu fa din asta o tragedie.
Daca el iti este alaturi, daca va iubiti, este mult mai important.

Atentioneaza-l din vreme !

Si eu am vrut sa evit intotdeauna asemenea momente, asa ca aveam grija ca in saptamana dinaintea zilei mele sa intreb "nevinovat", din cand in cand: "ce-mi iei de ziua mea ?".
Asa nu a uitat niciodata si a retinut si ca-mi doresc o atentie .

Dar, poate ca vei avea o surpriza !!!!!!!!!!!!!!

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput