Copilasi de Aug-Sept 2003 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

A iesit aiurea.TRebuie sa modific din nou

http://community.webshots.com/user/alex_230903
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.rohttp://community.webshots.com/user/alexcalin2309

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Gata, am modificat sa vad ce a iesit.Merg si eu la somn ca maine am sa atipesc la birou.
Am sa revin sa va povestesc cum s-a comportat Alex in concediu.Pe scurt, ca nu ma pot abtine- a fost de nota 10, un dulce pe tot parcursul concediului.A urcat si el pe munte, a facut plaja si baita ( nu prea i-a placut pe plaja ca se murdarea- imi arata manutele iar cand incercai sa il pui jos se prindea cu manutele de gatul nostru si strangea piciorusele sub el).A facut si un cucui dar povestea asta este prea frumoasa asa ca am sa o scriu pe indelete.
V-am pupacit.Sigur nu vine surioara, desi tati ieri a baut un suc energizant si pe tema asta a fost un adevarat "hai".Suc energizant...ha, ha, ha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Da, o fi de la dintzosi, probabil cei doi canini care se cam lasa asteptati de ceva timp.
Nici nu stiu ce sa ii mai fac de mancare ca sa ii placa, sa pape si el.

Bai, da` ce vreme.......zici ca a venit primavara. Din pacate meteororlogii anunta ca din 15 vine zapada . Pe de o pare ma bucur, ca poate iesim si noi cu saniutza, dar altfel...tare e bine asa cu soare si caldurica.

Mai, dar Oana_Noemi ce mai face? N-a mai dat nici un semn de viatza......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

Fetelor, sunt f bucuroasa ca am mai scos si noi parleala pt sarbatorile astea care, de fapt nu prea au fost sarbatori cu toate "aventurile" cu Alexuca...
Am reusit si noi sa jungem la Sinaia duminica si a fost minunat, s-a dat Alexuca cu sania si a fost f incantata, a fost obositor, mai ales pt tati care a condus mult, mult, dar Alexuca a dormit f bine in scaunul ei...
Am jurat ca nu mai zic nika despre lucruri pe care mi le doresc sa se intample, decat dp ce s-au intamplat... ca se pare ca aduce ghinion...
Dana, ai dreptate cu DPC, ne unim, se face DGAS, sper ca sa raman pe protectia copilului....dar voi vedea in septembrie cand ma intorc la munca....este o zapaceala cu schimbarile astea politice, azi esti pe un serviciu maine pe altul...
Cristina, sper sa fiti bine! Si noi mai vrem un bebe, dar mai tarziu un pic....nu prea avem curaj!
Noi suntem cam lenesi la scris dar am citi toate postarile voastre!
la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

danat pai daca ai sti tu de cand ma chini sa va trimit inregistrarea... macar s-a ami aplanat disputa dupa atatea rasete???

iuliana de ce nu i-ai sus si tu ca emma vrea sa mearga?? ca-i place sa danseze si ca nu vrea sa stea acasa??? poate le da el la copii ceva sa fie sigur ca nu se scoala peste noapte... altfel nu-mi inchipui!

georgiana daca chiar mai vrei, pot sa-ti trimti una cand e nervos. acolo nu mai rade, si nici n-as vrea sa inteleg ce-mi spune...

Annny poate e doar o faza... cine stie ce vrea copilul. macar bine ca nu e in greva foamei, si accepta lapticul. da-i si tu ce vrea pana se mai linisteste.

dana cand eram mica i-am desenat lu' frate-miu animalele pe perete, sub fiecare am scris ce e (nu ca ma laud, da' la 5 ani scriam de tipar), si sincer altfel nu ai fi ghicit ce vietate e. asa, cum spuneam, am desenat o intreaga zoo cam pe 1m patrat de perete... si mama, in loc s-o partreze, a zugravit-o a doua zi!!! am plans cu sughituri, ca eu sustineam metoda mea educativa a care muncisem o dupa-amiaza! acum regreta si ea ca macat n-a pozat opera... era intr-adevar unica!

alex daca copiii mei o sa aiba rabdare pana la 16 ani o sa fiu extra multumita. daca mai mult nu se poate.... la ce vad pe strada pe-aici mai ia groaza...

sa-l laud si eu pe andrei... ca danseaza mititelul! adica isi balangane bratele si se invarte pana ameteste. si asta numai daca muzica e destul de ritmata. daca e mai lenta doar asculta. i-am pu ceva ritmuri latino, si ne-am prapadit de ras...

am inceput dimineata sa-i dau si tartine cu miere. nu de alta, dar acum, pana e gata bibe cu laptic, mai dureaza, si odrasla se trezeste cu foamea in gat. si asa l-am vazut eu cu coada ochiului ca sta in fund in patut si se uita pe pereti pana are el impresia ca da vreunul din noi semne de trezire. vine si ii da respectivului cateva scaltoace apoi trebuie sa-i umplem burdihanul. asa ca, 1-2 feliute cu unt si miere, dupa care un bibe plin cu laptic. de cand am terminat laptele praf be cate un bibe fara mofturi, si nici nu mai lasa vreo picatura in el...

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39988" target="_blank">Copilasi de Aug-Sept 2003 (45)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput