Copilasi de Aug-Sept 2003 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mai, eu tot pun poze noi in album, ca matusa si unchiul sunt tare dornici sa o vada...asa ca daca aveti chef si timp...le putei vedea aici.

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Mihaela_s - da mai seamana cu taksu mai ales la ochi si la par

Si eu ii dau laptic La Dorna albastru si ii place.
Matei de vreo cateva saptamani numai la 10:30 adoarme. Ma chinuiesc cu el cate o ora pana adoarme. Bona il culca de 2 ori peste zi si e si normal ca se culca baietu tarziu doar e odihnit.
Indiferent la ce ora il culc se scoala la 7:00. In noaptea de Revelion l-am culcat la 11:30 si la 7:00 dadea scularea. Noi ne culcasem la 4:30. Va dati seama cum am fost amandoi..

Va pup!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Asa e Mih, asta am remarcat si eu...ochii si parul sunt ale lui bogux! .

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Mai fetelor, voua va place sa munciti?

EU NU MAI AM CHEF SA MUNCESC! Nu pot spune ca nu imi place ceea ce fac, dar.....as prefera sa n-o mai fac daca s-ar putea. Si aici nu e vorba de fluturasi la creier (ma rog ) ci de "sclavia" la care suntem supusi ca si angajati si chiar ca si patroni in unele cazuri.
Dar din pacate trebuie sa o fac pentru a avea bani ca sa traiesc, nu? Mare tampenie!

Acu`s nerfoasa ca taaaaaare greu mai merge treaba la job la inceput de an......dar o sa imi treaca, adica voi intra iar in rutina aceasta nenorocita care ma scoate din minti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Anny, mie-mi spui? Sunt ca un robot de cand am revenit la job, de nu mai stiu de mine. Si eu m-am saturat pana peste cap de toate si as vrea sa stau acasa. As avea posibilitatea asta, ca barbatu-meu ma bate la cap sa ma fac casnica, insa, pe partea cealalta, cred ca m-as plictisi ingrozitor si m-as enerva si mai tare, ca in afara de casa si de copil, ce as mai face? Nimic! Si atunci de ce m-am mai chinuit cu facultatea? In plus, nu sunt genul care sa depinda financiar de sot... Nu se stie niciodata ce se poate intampla, asa ca mai bine... LA MUNCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

La multi ani 2005!
Bine ne-am regasit si anul acesta!
Mi-am facut o socoteala si am vazut cite lucruri bune am invatat de la voi! Cum e cu lapticu' cu dormitu' cu spalatu' cu jucariile si asa mai departe, lucruri pe cit de obisnuite pe atit de importante pentru noi.
Astazi m-am delectat cu ultimele fotografii. Oana-Maria, Emma si Ana Miruna Silvia sunt niste printese iar Andrei Razvan, Alexandru Calin, Raducu, Horia-Stefan si Mateiutz si super baieti.
Va pup pe toti!

Rodica si Stefan-Daniel
poze 0-1 an
www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank"> poze
Craciun
-----------------------------------------------------------
Daca vrei sa fii iubit, iubeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Iuliana la noi se gasesc manusi cu un deget peste tot. Andrei are si cu un deget si cu 5. cu cele cu 5 se joaca si prin casa ca au un ursulet pe ele si ii palce sa-l smotoceasca.

Mih am vazut pozele cu Matei. e tare haios in poza botosila. Sa-ti traiasca!

RodicaPAm vazut si pozele cu Stefan Daniel, e o dulceata de baiat, mai ales in salopeta rosie si in poza cu Sirena.

Va pup,
Nicoleta si bb Andrei Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

nicoleta mie dr mi-a zis sa-i dau masline daca mananca. dar lui andrei nu-i plac.

iuliana daca nu gasesti manusi, poti sa te apuci de tricotat. eu am gasit... vrei

sa-ti trimit???

si andrei a adormit aseara devreme, pe la 10:30... cred ca n-a avut cine sa le tina de vorba

pe silvia si pe oana!

Cristina si

Andrei-Razvan

http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina, sa stii ca Oana a adormit aseara la ora 10:00, asa ca de-aia s-a culcat si Andrei, fiindca n-a avut cu cine sa mai stea de vorba. Probabil ca ne va spune si Mihaela cum a facut Silvia nani-nani cam pe la aceeasi ora, ca sa fim sigure ca pustii nostri sunt conectati .
---------------------
Nicoleta eu inca nu i-am dat masline Oanei, fiindca noi nu ne omoram dupa ele, asa ca n-am avut in casa. Dar daca e ok sa le dam, cred ca voi cumpara, sa o incerc. S-ar putea ca ei sa-i placa, fiindca prefera gustul sarat celui dulce.
---------------------
Anny, draga de tine, cum sa nu-ti placa la serviciu ?
Offf !
Dar, vorba Georgianei, sa stii ca nici eu nu as putea sa stau acasa. Prefer oboseala asta birou + Oana.
Lasa, ca trece perioada de inceput de an si-o sa-ti intri in rutina.
Eu ce sa mai spun, ca lucrez in administratie publica, si vedeti si voi cum sta treaba cu toate cele ...

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Pai Silvia a adormit aseara pe la 22.30, cu maraituri...apoi s-a trezit la ora 23.30, de mult n-a mai facut asta...a plans, am luat-o din patut, a stat vreo 20 de minute in camera cu noi, dar murea de somn...apoi a dus-o tati in patutul ei si a adormit fara sa mai planga. Cred ca il voi lasa pe tati de acum inainte sa o culce seara, cu el vad ca nu face nazuri.

Ieri am fost dupa Diana si am adus-o acasa, sa vedeti emotii si bucurie pe capul lor cand s-au revazut...Silvia isi tragea hainele de pe ea de emotie si nu se putea dezlipi de Diana. Ei, de azi am intrat in rutina...tras de par, calarit pe Diana, nu o lasa sa puna mana pe nici o jucarie. In rest, toate bune si frumoase :)).

Anny, mie imi e dor sa merg la munca...nu o voi face pana implineste Silvia 2 ani din motivele pe care le-am mai spus(in vara vreau sa ma mai bucur de concediu, programul la firma e nasol). Probabil ca dupa o vreme am sa ma satur si eu de munca, dar acum mi-e oarecum dor, parca as face si altceva decat copii, casa, menaj. Dar sunt constienta ca tot pe spinarea mea ar fi si astea...deci o munca in plus. Ei, nici nu stii cum e mai bine.
Sa stau acasa, sa fiu casnica...no way...vorba Georgianei, de ce am mai facut facultate atunci???

Mihaela , Diana(22 nov 1996) si Silvia(10 sept 2003)

Mergi la inceput