Lamuriti-ma fara scandal

Lamuriti-ma fara scandal | Autor: aysha

Link direct la acest mesaj

Nu stiu unde sa caut pe site sa vad ce se intelege prin reclama mascata sau gratuita.
Inseamna ca fac reclama gratuita(asta ar fi culmea!!!!si gratuit peste toate) daca spun Pampers in loc de scutece de unica folosinta (deja mi-au anchilozat trei degete scriind asa mult!),sau daca spun Nido in loc de formula de lapte praf,sau daca spun Gerber in loc de borcanase cu minacre solida pentru copii,sau daca spun Brufen in loc de antipiretic pentru uz pediatric???????
Nu sariti,dar vreau sa stiu.

Stati ca mai am o nelamurire
de ce la finalul unor postari de catre un utilizator apare "editat de...."altcineva decit cel care a postat subiectul?
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Nu esti singura care se intreaba asa ceva. Totusi, daca ai fost atenta pe forum, nimeni nu se impacienteaza daca spui ca Paracetamolul este indicat la burtici si Aspirina nu este, ba chiar este contraindicata.
Cred ca mesajul este de a nu face publicitate unor firme in mod voit prin mesaje directe de genul : fratilor, eu am magazin de vanzare produse pentru acvarii. Imi merge bine, bla-bla... Nu vreti sa cumparati niste gupi ieftini ??? Cred ca ai prins ideea. Unele subiecte sunt evident deschise pentru asemenea lucruri.
In plus, posibilitatea de a trimite PM este o ispita mareeeee pentru cei care vor sa promoveze anumite produse.

Totusi, poti sa vezi ca aceasta minunata comunitate care s-a format aici nu este alcatuita din persoane rigide, dovada ca apar subiecte interesante, cum a fost cel cu firmele in care fiecare a putut sa arate ce face... evident pentru a putea ceilalti sa apeleze la serviciile oferite, dar de aici pana la a transforma unele zone in reclame...

In plus, este bine sa citesti acel subiect despre troli: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38200 cred ca o sa intelegi de ce unele subiecte sunt asa de aprinse si nimeni nu intelege de ce...

Cam asta am vrut sa spun. Nu stiu daca am reusit sa exprim exact ce gandesc, dar am incercat.
Sa fii iubita !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Initial creeata de aysha

Stati ca mai am o nelamurire
de ce la finalul unor postari de catre un utilizator apare "editat de...."altcineva decit cel care a postat subiectul?

numai moderatorii sau administratorii pot modifica mesajele postate de utilizatorii www.desprecopii.com. In cazul tau, pt ca subiectul, si acesta si celalat, au fost mutate de la Sectiunea Discutii Generale la alte sectiuni.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu cred ca este cazul sa exarcerbam ideea de reclama. In mod simplu si fara complicatii numarul mare de utilizatori poate si devine tentant din punct de vedere comercial. www.desprecopii.com nu respinge ideea de reclama insa conform cerintelor de drept de proprietate si administrare. Adica asa cum acest site exista si este platit in fiecare luna cu o cantitate de bani deloc neglijabila pentru hosting tot asa exista posibilitatea de reclama si/sau publicitate comerciala platita conform tarifelor stabilite de administratie. Este asemeni unui ziar. Eii ca sunt oportunisti care vor sa "sara" sa "fure" fondul comercial, persoane care considera ca pot sa profite in mod ilegal si imoral avand in vedere doar potentialul de profit personal si desconsiderand complet efortul de munca si bani al altora nu este mai putin adevarat ca au fost si vor mai fi. In consecinta in mod strict obiectiv exista posibilitatea promovarii pe acest site respectand dreptul de proprietate comerciala, si nu este acceptat furtul de fond comercial prin reclama directa sau indirecta neplatita. Este destul de simplu.

In speranta unei corecte interpretari,

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Marius,
fara suparare mai bagat atit de rau in ceata ca am impresia ca vizitez Londra in plina toamna!.
Eu n-am de gind sa promovez gratuit produse sau firme,eu vreau sa stiu daca e ok sa ma exprim mai pe scurt ca in exemplele date la postare.

"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

E ok. Daca ai vinde asa ceva sau ai avea un interes comercial privat nu ar fi Ok. A nu se confunda informarea cu reclama. Sunt convins ca m-ai inteles.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

N-am Marius nici de unele cu produsele respective doar ca le folosesc pentru bebe al meu. Dar pentru ca mi-e lene sa scriu descrieri luuuuuungi si datatoare de bataturi la degete am vrut sa stiu dada e ok.
Eu ma ocup cu totul altceva decit....produsele respective.
Si,apoi,cred ca ne-a intrat in reflex sa denumim unele produse cu numele firmei.
De parca azi ami zice cineva
-am probleme cu masina?
Din ...reflex se spune,in general
-am probleme cu Mertzanul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Nu am vazut inca pe nimeni sa fie sanctzionat pt ca a folosit expresii de genul :"Eu la bb meu folosesc scutece marca Pampers, si pasta de dintzi marca Golgate"
Dar cei care fac formulair in genul asta: "bla bla bla ... mai multe inf gasitzi la http://www.X... " Acelea mi se par si mie reclama... Sau ceva de genul: "Am magazin cu X produse si le vand la pretz mic si bun fatza de ... poftzitzi la cumparaturi..." si asta o consider reclama si ar fi putut sa plateasca si ADMIN sa ii posteze reclama sus pe pagina comunitatzi pe catziva banutzi...
Deci asha vad eu reclama, daca greshesc sa ma corecteze cineva

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Nu gresesti.

Marius Pernes

Mergi la inceput